//... Kandúr ruházatáról már adtam leírást... a felszerelés rejtett zsebekben helyezkedik el, a nyakában függő tárgyak, vagy a ruhája alatt lévő fegyverzete nem látszik... egyedül a fegyverövén lógó rövidkard, ami láthatóan nagyon rozsdált, bár ki tudja... de ezt is leírtam régebben. Az, hoyg mi van nála meglepi

* Amint felér, a tető széléhez óvakodik, ahol a társaságra rálátása nyílik... egyik társára mutat...*
- Te leszel a szemem. használd az elme hatalmát hoyg tudd merre vannak. Az én érzékeim elég élesek, de segítség kell. tartsd rajta a szemedet te is. Te... * mutat egy másikra...* a hátamat fogod vigyázni. Kell biztosíték, ha a Giribichik ténykedni kezdenek. Te... * Mutat a másikra...* a szem hátát fogod vigyázni. Csak legyen a gépezet jól olajozott és működőképes... a többi rajtam múlk. felelőséget vállalok midnen megmozdulásért. Éltem a kláné!
* Majd tekintetét az alant összegyültekre szegezi... kb 30 m-es távban lehetnek, ám Kandúr felerősített érzékei nagyonis jól kiveszik az ott ácsorgó alakokat még iylen sötétben is...*