Kákalag? Az egy vizinövény ^^ Tod... zûd és a víz alatt van... lengedezik meg midnen... HALÁL A KÁKALAGTETÛKRE! Húú... Layla megbüntet! Már alig várom!
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Suttyó noob elõbb elérte mint én Ez vérbosszút kíván! Vendetta meg midnen, húú most machetevel nekimegek a családodnak és és... SOgron tisztítótüzén elégetlek te... te teee..... szemét DOMVIK! húúú eltüröm kezsid lábid te eljas Káka jó... akkor én vagyok a káka imperátor! Boruljon le a sok kis káka elõttem!!!!!
És Layla simán õrültebb mint én.
Bú!
Parázzatok csak! Káka-imperator engedelmességre szólítja fel az odlal népét!! A parancs:
NAGYÖLELÉÉÉÉÉÉÉÉÉS
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nem! Mert elõbb neked megyek a kisbaltával éés... szívószálal kiszívom az agyvelõdet! Feszítõvassal lepattintom a füleidet és a... a nemtomhovádba helyezem! Vigyázz magadra! Áú. Fáj a fejem. Menek aludni... * megöleli meridiant és egy kést szúr a hátába*
LONG LIVE KÁKA IMPERIUM, and die erste, schönes, gutes könig: Tyss!!!!
Úgy látom, ma este mindenkiben baja van. Agyilag. Csak nekem nem. Én szorgalmasan tanulom a németet és a földrajzot. Már tudom, hogy hol helyezkedik el a Föld, a Naphoz viszonyítva. Haladok.
Amúgy meg nem ez az etalon. Ezt hallgassátok: "Benyúlok a szádon, kinyúlok a s*gg*den, megfogom a t*keidet és kifordítalak." Tysson menekül az alvásba. Ott lehet Kankócsászár. Ja nem. Kákacsászár.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."