EP = Elektromos Protézis. Hakea tudna errõl jobban nyilatkozni, õ ugyanis ott maradt a koncira... A lényeg, hogy sulibanda. És õrültek... Tyss, meg ne próbáld, mert dá-dá lesz. ^^
Nem köttöttem fel magam a végén... Jelentem: élek és virulok... midnenki nagy örömére/bánatára... /
EP - Erzsi püréje
Ep - Epres pékség
EP - Erv pigmeus
EP - Eszkimó papa
EP - Elviekben piros
EP - Emberileg para
EP - Extatikus pók
EP - Erszényes pókmajom
EP - Elolvasatlan papíros
na? Melyik tecc jobban?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nem a számcímek wáá Ep -> ezeknek a cuccoknak lehetne a rövidítése...
monnyuk:
Efeter prokarióták
Elkórosított piócák
stb stb
Ha a hülyeség fájna, ordítanék WÁÁÁÁÁÁÁÁ
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Sion: ahelyett hogy inni mentek akár itt is maradhattatok volna...már küldtem pmet meg msn meg minden de semmi reakció, most már tudom legalább h miért...
amúgy meg készséges vagyok és adok demókat ha kell...mindenkinek meg kell adni a lehetõséget hogy új értelmet nyerjen pondrói léte
A Damakkal ugyanúgy állok ahogy eddig. Azaz sehogy. Sry de nincs idõm rá. Ha lessz majd jelentkezem. Ha akarjátok indítsátok be a kész kerületeket, és lassanként hozzáadjuk a többit.
Óóó ha már így reklámozva van az EP,
tõlem mindenki kaphat Therioooooooont!!! Meg kredüüült meg csildröönt sõõõõõõt lehet szeputól fear fektöriig ökszepten át egészen hemörfólig meg a hágárdig mindenféle noobságot....
Ez itt komolyan a reklám helye? Ha te említettél Sepu-t, akkor én KoRnt...van egy tökjó közös számuk, nem tudom miért, de nekem mindig egy indiai hálószoba -inkább terem- ugrik be... Layla