Con, hogy bírod? Mármint ezt az egész melót? Azért ugye... megmaradsz? És még az igriccel sem reagolhatok... valaki szépen elrontotta a jelszót -3X, ugye...
Jájj Con, bírd ki. Komolyan. Rád még szüksége van az emberiségnek... Ja, és ma este tessék velem vigyázni, elég harapós kedvemben vagyok. Majd esetleg elmondoma részleteket, de nem hinném, hogy bárki is megértené...
A taverna mi, ha nem offtopic? Ez nem szabályzavar, hanem egy kérdés. Nem probléma, csak egy véleménykérés. Szerintem jüó helyen vagyunk. (Kivételesen )
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Lesz idõjárás változás? Jó tudni. Akkor lehet benen valami. vagy mindenki gyúr a szüretre, disznóvágásra, vagy ami ilyenkor van. (kertfelásás, tehénfejés...bár ez évszakfüggetlen...)
Csinálhatom a házidogát a kutyaürülékrõl...nem túl illatos és rózsás téma.
Ha nem lennék idevágó:
-Kérek egy kupa sört és Carwyn postagalambját!
* Odatelepszik Szitakötõ mellé...
Kilopja a tárcáját.
negédes mosollyal távozik a tavernából...*
* Visszafordul...*
- Bocsáss meg.
* Sietve halad tovább. Ajándékot vesz, amit nem tudna egyébbként. Mondjuk egy kést. Ami pont olyan alakú, hogy Valaki hátába beleillik...*
Ki ez a rejtélyes valaki? A reklám után megtudhatjuk....
PÁRÁPPÁPPÁPÁÁÁÁÁ
I'M LOVIN IT!!!
Két giliszta zoknit hegeszt. Melyik a nõ?
???
A giliszták himnõsek...
Két rózsaszín viziló száll a sivatagban. Mirõl bezsélgetnek?
Hogy melyikük repüljön középen...
Két répaürülék sétál az óceán fnekén.. az egyik megszólal:
- Mindjárt esni fog az esõ
- Nem baj, van nálam csavarhúzó...
reklám vége.
A kés AZT illeti meg. Pont. Áldott cinikusság... rühellem.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tudtam. Pásztorbot emberek...
* Fogja a kést. Görcsösen úgy markolja meg, hogy biztos lehessen a sikerben... Meridian hátába szúrja.*
Jóccakát... Gondolatritmus kell ide.
Nem õrültség. Minden 3 lépcsõben van átvíve. 3 lépcsõben van megcsavarva. Aki kibontja, elveszti a fehérjé(j)ét. Direkt volt... pásztorbot. Indulj ki ebbõl... és 3 lécspõ, kettõig meg se állj...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Hiszitek vagy sem egy deka zsé sincs nálam most. Van szemüge a fejemen-horror de van...-iratok -de Tyss tolvaja nem tud óvasni-egy sátáni golyós toll-mehet Doranba eladásra-,mobiltelefon -az is oda, vagy Kránba, vagy Kahreibe, de akár a Szent Inkvizíció (az összes) elõvehet miatta.
Értem.
Nekem átlag. Egy a különösség. Csongor és Tünde A 22. óra... az. de nagyon. Pönögei csécs. Nincs mit tenni... Mint trianonban az aláírásnál.... de nem. Ehelyett Mc Donalds... ez van. Nem lehet mit tenni...
//... Van értelme...//
Tyss, én nem értem... de a te logikádat elég nehéz követni Ja, és nem engedem hogy tolvajkodj, kapsz egy vattacukrot, persze egy üveg kókuszos csokilikõr kíséretében, és azzal is elleszel... ha az emlékeim ugye nem csalnak... Layla ^^ *aki édesen mosolyog még mindig*