• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 186 / 300 • 1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 300

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.05. 14:35

Con Larrodan írta:Affene :?
...
De akkor is én voltam elõbb... :twisted: :lazza:

Wehh, én ezt már vagy három hete bemásoltam, de legyen igazad neked.. okos enged, szamár szenved XD
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.05. 14:44

Layla írta:Wehh, én ezt már vagy három hete bemásoltam, de legyen igazad neked.. okos enged, szamár szenved XD
Az Admin én vagyok :twisted: :uzi: :razos:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.05. 14:48

Con Larrodan írta: Az Admin én vagyok :twisted: :uzi: :razos:

Na látod, ez nem kizárt... :D *kacsint*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.05. 15:40

Üdv!

Visszatértem!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.05. 17:38

Szia Quator!

Örülök, hogy visszatértél, de hogy te örülsz-e neki... :roll:
A tavernában nyüzsög az élet, a szabályzavar topikban áll a báll - amibe beszólnék, de már a kedves admin megtette, remélhetõleg pontot téve a durvulásra...- más topikok is hozzászólásilag szaporodnak szépen.... Csak a kalandok állnak.... :cry: Mindenki ír mindenhová, csak oda ahova kéne nem...
Punny, punny, punny....

Na, megyek punnyadok tovább... és eszem egy kis étcsokit...

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.05. 18:17

Üdv! (Még egyszer :wink: )

Yvett: Köszönöm az üdvözlõ szavakat. Abadanát majd felpörgetjük csak akkor meg megint le leszek szabályozva. :P :twisted: Jó csokizást!

moderated by Con Larrodan
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.05. 18:22

A modi nem alszik - a gyanakvása meg végképp nem!!! :evil:
Lásd elõzõ topik - csak egyszerre írtunk.... - úgyhogy mars vissza - és no személyeskedés...

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.05. 18:31

Elnézést mindenkitõl, ha éppen egy beszélgetést zavarok meg, de fontos, vagy leglább is általalm fontosnak érzett Dolgot szeretnék mondani.

Mint ahogy azt már Pm-ben is megírtam, Én nem tudok más alapján ítélni, csak amit itt látok és olvasok bizonyos emberektõl. És nem is várom el, hogy más alapján ítéljenek meg engem sem, mint amit itt felírok. Amit írtam, valóban, hogy finoman fogalmazzak, kijózanító erejû, lehet hogy nem így keleltt volna, de ahogy a mondás tartja, ha már kigondoltam, kimondtam, illetve ezesetben leírtam. Nem állítom, hogy azalapján ami itt folyik, meg lehet valakit ismerni. Én sem vagyok egy eszeveszett állat, inkább óvatos duhaj, ezzel más is van így.
Gorden nem attól vagy az, aminek írtalak, mert azt mondom, hanem attól, ha nem hangoztatod, ami vagy. És ennyi elég is volt a csöpögõs lelkifröccsbõl, nekem is, meg gondolom nektek is. Azért írtam le hogy mit csinálok, mivel foglalkozom, honnan szerezm a tudásanyagom, hogy igyekezzek igazolni magam, és azt hiszem csak olyan forrást hoztam fel, ami azzal kapcsolatban foglalkozik, amirõl beszéltünk-vitáztunk. Senkinek a véleményét nem vonom kétségbe, ha azt elátámasztja. Elolvastad a renegétokat. Igen az egy fantasy regény. Én nem mondom, hogy fantasy regényt csak asztráltest nélküli személytelen érzelmileg nulla programozóbetegségben szenvedõ reálosok nem tudnak olvasni. Sajnos tudnak, sajnos játszanak is szerepjátékkal. Tehát nem alkalmazható rájuk a nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar elv. És nem állítom, hogy az lennél Gorden, aminek leírtalak, de az utolsó elõtti Hsz.-edbõl nekem ez derült ki. A Következõbõl meg más. Ha már képes vagy megsértõdni, az már emberi tulajdonság, de legalább a sértésemmel azt elértem, hogy a lekedre vedd, és ne dacból elutasítsd, és elmondtál magadról olyan dolgokat, amiket mondjuk vártam volna.
Te egyféleképpen szemléled a dolgokat, én meg egy másféleképpen. A fizika leíró tudomány, a történelem szintetizáló tudomány. Hidd el hogy Bölcsészkaros, és történelemszakos halgatóként nem csak fantas és nem is egy könyvet olvastam a témáról, ezért nagy ebben a témaban a pofám. Mutass fel nekem cáfolatot arra amit mondtam, a te szemszögedbõl. A fizika leíró tudomány, mérésekre, tapasztalatokra, számolásokra hagyatkozik, amiket leír. Tapasztalj! Én csak egy ostoba semmihez sem értõ bölcsész vagyok, magyarázd meg nekem, miért úgy van, vagy miért nem úgy van, az amit mondok, de magyarázd, ne azt mond, hogy az úgy nem lehet, mert szerinted nem lehetséges. Én is azt hittem egy csomó dologról, amíg meg nem tapasztaltam. Érdekel a tapasztalatom, hát kérdezd meg. Ha azt mondom hogy táp a vért, hát vess fel egy önnálló ötletet és kedezd meg: - Jó, de biztos van hátránya. Mi az? Aztán majd utánna már azt összevetheted mindazzal amit már tudzs, vagy msot hallottál. és eldöntheted igazából hiszel e nekem, vagy még tovább kutatsz, ha érdekel. Ha meg nem érdekel, akkor minek vitázol velem. "Biztos úgy van, ahogy a hülye paraszt állítja, ha összetöri miatta kezét lábát, véresre vereti a rosdás fémkarddal a fejét, meg a pofáját, meg kezeit, meg szárazra szívatja magát a hegytetõn a forró napsütésben a fellépés alatt, hát biztos észrevett valamit azon kívül, hogy egyre szarabbul érzi magát."
Ezen gondolkozz el. Ne a sértést vedd fel. Ha valami sért, biztos hogy valamiben érzékeny pontra tapitott, különben nem sértene. Ha azt mondod nekem, hogy hülye langaléta barom, hát nem sért meg, mert csak 170 cm magas vagyok. De ha azt mondod nekem, hogy izgága kis törpe, azzal már más a helyzet. ha valaki észreveszi valamilyen tulajdonságunkat, arról mi döntjük el, hogy hiba e vagy sem. Ha azt mondod nekem, hogy nagypofájú bunkó vagyok, nem biztos, hogy megsértesz vele, mert igen, gyakran az vagyok, mert sok esetben úgy ítélem meg, hogy az is kell, így ez nekem nem okoz leki törést. De ítélni, megítélni, hogy mi mikor kell, csak azalapján tudok, ha arról információval rendelkezem. És ha tõled olyan információt kapok, ami alapján kénytelen vagyok így megítélni téged, azon csak te változtathatsz, vagy nem kell, el is felejtheted ezt a Nagypofájú Bunkót akinek most gondolsz. :P
Tudom, hogy semmi sem az, amire elsõ látásra látszik, (vagy elõsõ olvasásra kitûnik) Én sem, te sem. A nézetletérések emberi tulajdonságok, mint az önnáló véleméynek. De önnálló vélemény létezik úgy is, hogy arra hatással van valami. Ezt hívják tanulásnak. Ha nem tanulnánk senkitõl, és mindenki a saját feje után menne, akkor te sem hinnéd el a fizikatanárodnak, hogy a föld gömbölyû, mert elsõ ránézésre úgy látszik, hogy sík.
Nah ennyit akartam. Ezen bárki elgondolkozhat. remélem nem fölöslegesen koptattam abillenytyûzetem meg az újjam. Aki olvassa tanuljon belõlle.
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.05. 19:02

Ugye ennek itt mostmár vége?... :hogyaza:

Az okosabbaktól, bölcsebbektõl tanulni szükségszerû...de feltétele, hogy belássuk az igazukat, elhiggyük amit mond....
Ismételten: no személyeskedés, no rágalom, no saját magad rágalmazása. Ha a vitafelek nem képesek egymást meggyõzni, akkor pontot tegyenek a végére.... mert ezt így folytatni értelmetlenség lenne. Akár itt, akár máshol (persze pm, msn... ott nem zavar :roll: :twisted: )

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.05. 19:04

Yvett de Crei írta:Ugye ennek itt mostmár vége?... :hogyaza:

Yvett
Nyugi, igen vége.
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.05. 19:06

Nah de mostmár megyek aludni... JÓK legyetek, különben irgum-burgum.... Cattie holnap Rok privit ;)

Oyasumi Minna-san
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.05. 19:44

Yvettnek ~> Részemrõl azért nem halad Ifin, mert hét végén új jk jön szerény kis társaságunkba, ha már annyi tagtól kénytelenek voltunk megválni :) És sajna, csak ebben a helyzetben tudnám bemesélni... addig meg minden jk-nak kitartás :wink:
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.05. 19:52

Layla írta:Yvettnek ~> Részemrõl azért nem halad Ifin, mert hét végén új jk jön szerény kis társaságunkba, ha már annyi tagtól kénytelenek voltunk megválni :) És sajna, csak ebben a helyzetben tudnám bemesélni... addig meg minden jk-nak kitartás :wink:
Layla ^^

Kinek nem inge nem veszi magára... :roll:
Egyébként meg ha tájékoztattál volna bennünket a helyzetrõl lehet jobban viselnénk - legalább is én... :roll: - ennyit csak megérdemelt volna az ott maradt gárda - nem?

Yvett
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.05. 19:57

Közben a Km-ek Szabad-Ynevvel gürdölnek...

Layla:
Persze, ha egy birka elég eszes példány uralhatja a pásztort.. de akkor az a birka onnantól fogva fekete, vagy a többi birka pásztora... :wink: Szétnézek, és észreveszem, hogy nagyon közel az a pásztorbot. Ezért jó Clintonnak. Mert hiába fekete, de ott a pásztorbot... mondjuk nekem ez nem vattacukor. Nem kell pásztobot ahhoz, hogy becsokizzak.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Flamme O'Styg » 2006.10.05. 20:38

Kérlek küldd tovább mindenkinek!
Egy nagyszabású versenyben kérem a segítséged!
Katt a linkre -> http://brain.plk.hu/?matech
Köszönöm a szavazatod!
Matematicha
A fél-elfnek hosszú fekete haja van és smaragdzöld szeme. Fekete bõrkabátot, egy zöldes inget és fekete bõrnadrágot visel. Tiszta csizmája tompán kopog. Oldalára 2 míves kard van felfüggesztve. Kesztyûs kezét feléd nyújtja.
-Üdvözöllek!
Flamme O'Styg
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 331
  • Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 186 / 300 • 1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok