• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 195 / 300 • 1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 300

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.10. 21:48

Nem beszélt senki a boldogságról. Csak azt mérlegeld, hogy egy keményvonalas rocker, vagy egy csõlátásos diszkós mennyire nem tudja jól érezni magát egy olyan helyen, ahol más tõle gyökeresen eltérõ stílusú zenét játszanak. És ez így van, mert szinte minden ilyen haveromnál tapasztaltam. Én meg akármelyikkel megyek bulizni, jól érzem magam. Sokszor rocker haver azért panaszkodik, hogy milyen ritkán van koncert amire elmehetne. És ilyenkor belegondolok, hogy ha el akarok menni szórakozni, akkor hány dolog közül válogathatok. Csak ennyi a lényege a mondandómnak. Nyitottnak kell leni a világra és nem begyöpösödni. És senkit nem akartam kritizálni, még Tysst sem. Csak ezen gondolkozzatok el.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.11. 5:45

Üdv!

Meglátásom szerint sikerült egy olyan témát elõvennünk ahol mindenkinek igaza van és senkinek sincs igaza egyszerre. :wink: :P Az, aki csak egy-két irányzatot hallgat és csak ezeket élvezi igazán, így teljes. Az, aki mindenevõ e téren, úgy teljes. Egyébként meg ezek a dolgok nem statikusak, mint már tanult kollegák ti kifejtettétek, hanem az ember változik. Lehet jövõre Limi lesz a keménymag a Death-Metal kulbban és Tyss fog rappelni nekünk. 8) Ki tudja?! :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.11. 6:22

Hm.... lehet félreismertek :roll: Ha azt hiszitek, keménymag lehetnék valaha is egy deathes klubban, akkor tévedtek... 8) No midnegy. Szerintem nem baj az, ha valakinek van egy konkrét izlése, az se baj ha nincs. Sõt, szerintem jó az, ha valakinek van fenntartása bizonyos zenéket illetõen... mondjuk discos se hallgasson meg midnenféle zenét, válogasson az igényesebbek közül... blekkkk metaller ne hallgasson carpatian forestet. Mert az igényelen, értelmetlen stb... szóval... öszefoglalva... semmi bajom nincsen a disco zenével, ahogy a punkkal vagy a rappel sincs, DE... azzal már bajom van, ha valaki nagyon igénytelen zenét hallgat, és úgy játsza a begyööpödt disco-királyt, rappert, blekkest stb... szeritnem egyébbként, hogy valaki egy death klubba ejárjon, vagy elmenjem popperek közé, ahoz elsõsorban attitüd kell és nem zenei izlés. Én szeretem pölö Marduktól egy csomó számot... a büdös életbe nem mennék el koncira mégis... se nem mennék el semmilyen death koncira, mert nem érezném jól magam asszem... max félrészegen :roll: Ahhoz meg sok kedvem nincs. De ettõl függeltenül szívesen nyomom be a Sepu-t mert baromi jó zene :P
Jah, és nem vagyok begyöödt ilyen téren... mármint ha van jó punk, rock együttes meghallgatom... az Acceptet és a maident is imádom pölö... Maident manapság már nem igazán... jah, és metalból még útálom a powert. Mert nm tudok egy igényes powert se modnani, csak olyat, aminek van valami más beütése iissss...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.11. 11:17

Quatornak van igaza. Átgondoltam a dolgot más szemszögbõl is, meg a saját korábbi mondandómból is. Mindenki egyéniség, és tényleg hozzátartozik, hogy valamilyen más stílust ne bírjon. És biztos van olyan stílus, amit meg én nem tudnék elviselni :uzi: (Há kék á szeme, árcá csupá derü...). Szóval visszavonok csomó dolgot amit mondtam. Ezek a dolgok inkább a tényleg begyöpösödött, fanatikus rétegre vonatkoztak.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.11. 11:34

Megint van MSN-em
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.11. 13:39

Az igényesség igenis fontos. Legyen szó zenérõl, öltözködésrõl, sminkelésrõl -lányok esetében persze....-, gondolkozásról, vagy akármi másról... ránézel valakire, és máris tudod, milyen. Vagy legalábbis, félig-meddig alkothatsz róla egy képet... :roll: Ez a kép elmosódhat, elmozdulat, vagy akár meg is változhat, de mégis mindig ugyanazt ábrázolja... :roll:
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.11. 13:52

Én pl szeretem a metalt. De undorodom pölö attól, amit a Mayhem és a Burzum mûvel egymással, meg a Mayhem féle disznófej vagdosás és tömegbe dobálástól is... meg attól, hogy a CF énekese a koncikon hánytatja magát, és néha a gityós meg a dobos full meztelenre vetkõzök, és eg szál... khm-ben zúz a porondon :twisted: Szóval... nya válogatni kell az a lényeg. :wink: / Ki ne hagyjam azt a finomságot, amit Behemoth pajtás tud mûvelni... mondjuk az inkább fun zene szerintem, annyira komolytalan :lol: /
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.11. 13:56

Ha már a zenénél tartunk, nem értem, mi szükség van a klikkesedésre... jó, valamilyen szinten meghatározó, néhány esetben egyfajta életfelfogás is kialakulhat ezáltal, de nem mindig, és nem mindenképpen... rockzenét hallgatok... és? Farmerben járok, plázacicák a barátaim, igenis érdekel a trend, és nem azért, mert mégiscsak mi újság a nagyvilágban, hanem hogy ne legyek teljesen lemaradva... ettõl még nem leszek plázacica, és a zene miatt sem leszek rocker... na jelentkezzen az, aki ezt értette :lol:
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.11. 14:05

Világos. Hasonló a gondolkodásunk e téren. Én sem szeretem ezt a klikkesedéses dolgot. De valakit ez vonz. Valaki ebben teljesedik ki. Hogy tartozik valakikhez. És ez néha el tudja deformálni az embereket, mert alapból nem olyanok lennének. Ez tud benne igazán zavarni. Sokan meg akarnak felelni valaminek, valakiknek. És az ilyen emberek azok, akiknek nincsen stílusuk.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.11. 14:08

Értettem :)
Én úgy gondolom, hogy... jó ha van néhány klikk. Csak ne legyen se zárkózott, se egysíkú... és legyen értelme, miért jött létre az a klikk. Semmi értelme nincs lyan klikkeknek, amelyeknek az ideológiája semmilyen alapon nem nyugszik... azaz tré blekkesek klikkjei csakis azért vannak, hogy jól berúgjanak együtt a tagok, hallgassanak néha-néha lepukkant igénytelen metalt és néhanapján együtt összeröffenjenek bunkóskodni midnenféle hülyeséggel... és persze midnenki állat aki nem blekkes. Szóval... az ilyen klikeknek semmi értelme, de mondjuk... ritkább esetben ha van egy olyan klikk, aki keméynebb zenét hallgat, azok közül is a relatíve normálisabbakat, azaz nem állatkodós, igényes vagy mit tudom én, / emperor :roll: / és az összekötõ erõ nem egy lepukkant életvitel közös megélése, hanem mondjuk a kemény zenék szeretete, a közös érdeklõdés, a hasonló értékrend, akkor tiszta jó klikk.... ja, és kell lennie empátiának más csoportok iránt. Azaz nem verjük meg a diszkósokat és nem törjük szét a rapperek piciny csontocskáit... hanem elfogadjuk hogy valaki diszkóba jár, és ott jól érzi magát, valaki rappel és akkor érzi jól magát, de mondjuk a klikk tagjai azt modják, köszi én nem megyek ilyen helyekre mert engem nem vonz... jah, és legyen szabados. Azaz átjárható... azaz ne csak egymással közösködjenek a tagok, hanem midnenki más felé, aki hasonlóképp vélekedik bármirõl...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.11. 14:16

Egy ideig klikkesedtem én is... megtapasztaltam ennek minden pozitívumát és negatívumát, és szerintem megérte, mert egy gondolattal gazdagabb lettem: nem minden esetben éri meg tartozni valakikhez... mert lehet, hogy azok a valakik megváltoztatnak, teljese kifordítanak téged önmagadból, mondván, te nem vagy elég jó ahhoz, hogy közéjük tartozz... és te annyira, de annyira szeretnél megfelelni nekik... de mégis, ebben mi a jó? Egyoldalú érzelmek. Nagyon egyoldalúak...
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.11. 14:41

Meglehet... én ezt sose fogom megélni. Nem vagyok egy klikk tagja se, mert annyira kevés hasonszõrû gondolkodó van a környezetemben...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.11. 14:57

Nekem már egyszerûbb nem gondolkodni, nem csinálni semmit, csak követni a többséget. éha megteszem, néha nem... van, amikor kifejezetten filózós hangulatomban vagyok, akkor úgyse hat rám senki és semmi.... :)
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.11. 15:22

te Limi mi ez az új arc?Nem azé,de szvsz egyre rosszabbakat raksz be :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.11. 15:25

Hangulatfüggõ. Meg az új karijaim képeit is be szoktam rakni egy idõre. Pl most is. Ha neked nem tetszik, az szíved joga. Nekem tetszik.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 195 / 300 • 1 ... 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok