Tök véletlenül fedeztem fel, vannak ilyen véletlenek... de nem hittem volna, hogy ez... áh, eddig meg sem néztem tüzetesebben, csak most esett le, hogy tényleg hasonlít a két kép... vagyis hogy ugyanaz Layla.
Na a dimmu az ami már nekem is kezd sok lenni. Én még csak Cradle szinten vagyok. De azt nagyon szeretem. És nem is igénytelen. Meg van hangszerelve, és az énekes hangja nagyon durva.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
Höhö, nekem volt dimmus korszakom Közvetetten Hakeától szereztem be, aztán késõbb megismertem, és... és mostanság nem hallok felõle... A zenével kapcsolatban ~> Nekem bejön, régebben volt az, hogy akár éjszaka is meg tudtam hallgatni, nekem semmi nem volt elég kemény, elég jó... azóta szerencsére light-osodtam picit Layla.
Héjj a Dimmu egész lájtos legalábbis a Cradle az durvább sokszor... mármint a Cradle-t az összes mû-goth kiscica, az összes dark-metaller magát überbrutálnak képzelõ városi hülyegyerek, és a legigénytelenebb zenét kedvelõ midninkábbdurvánakkinézniakaró emberkék hallgatják.... szóval a Cradle rajongótábora full gyps-ekbõl áll, akik a zenéhez nem értenek, akármit el lehet nekik adni... nézz meg egy Cradle klippet... 20-ból 2-3 az igazán jó, a maradék az olyan fejletépõs vérkifröcsögettõs... a léyneg minél durvább legyen... Dani FIlth baromi jól tolja, de néha tényleg túl alacsony szinvonalú... mármint túlsminkeli magát, hogy durvábbnak tûnjön, folyik a vér midnenhol, ami néha tiszta nevetségessé teszi az egészet... szóval komolytalan néha... peig nagyon para tud ám lenni. De ettõl függetlenül vannak intelligens Dradl-e sek, akik nem azok a mû-sátánista klikkes rajongókra hasonlítanak... nya szóval ennyi a véleméynem a Cradle-rõl. Egyik kedvenc gyüttesem ettõl függetlenül, és Dani a kedvenc énekesem És a Dimmu télleg lájtos... Carpatian Forest az durva. Szóval öhh... Dimmu az igényes. De tényleg az... egybként még az Emperor is durvább náluk.. mondjuk nem is csoda
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Akkor most jövök én... Cold ~> End of the world... igényes, szép, jól megírt dal, garantáltan mindenkinek tetszik. Tudom ajánlani, fõleg mûvészlelkeknek. Ha még nem haltak ki.... Layla.
no hogy most mindenki elmondott mindent sokkal jobb lett
Limi:
csak megkérdeztem és véleményeztem
Tyss:
Puncs nem = a kedvességgel
Layla:
sosem mondtad emlékeim szerint vagy elfelejtettem,de ha már tyss nem képes neked megmondani mint segéd km,akkor megteszem,de ha nem szeretnéd csak 1 szavadba kerül...és nem kioktatás,mert csak a saját véleményt irtam (szvsz...)
Meridián:
Nem szivatok direkt senki kariját csak kijátszom az enyémet ha már magusozok,akkor ezt a részt sem árt fejleszteni...
Szóval akkor jobb szeretnél bunkónak látni Schinter.... oksa... egybként, mondd meg azt, mikor nyaltam Limi kis fenekét... szóval szerintem a nagy OM-s offpartyk azért... na mindegy neked aztán magyarázhatom -.-
És szvsz nem kell midnenbe belekötni. Ha ninsc más dolgod egész nap minthogy mindenhez kritikát mondj, rusholj fel az rpg.h-ra és éld ott ki magad. Kösz, de valahogy egy zsúfolt napomba nem illik bele a krónikus kisebbségi komplexusod néha... de már megbocsáss. Szal ha jó a hangulat egy fórumba, nemtom, hogy hogy tudod egy fél modnattal elrontani... különös tehetséged lehet hozzá azt hiszem.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Sini, semmi kedvem megkeresni azt az 5-6 (!!) helyet, ahova írtam, hogy kérlek, priviben. Ennyire nem vagyok szenilis. És tudod... azért talán annyira még én sem vagyok béna, hogy minden reagod mögött ott álljon, hogy SZVSZ... szvsz... szvsz hagyjon már mindenki békén... tényleg el lett rontva a hangulat.... Layla.
Szerintem jó lenne a hangulat, csak ezt az offos élét végre el kellene már tüntetni a dolgoknak... szóval nem járja az, hogy midnen reagban kommentárt látok, ami mellékesen legtöbbször indokolatlanmarhaság... szóval... jah, és most fogom mindjárt megkapni, hoyg nem is marhaság mer-mer... és jönne a példálózás, hogy X esetben volt alapja meg mit tudom én... régen rosz, ha midnen reagba beleköt a JK. A KM SZAVA SZENT. Ha leír valamit ,az úgy van, a miértjérõl a JK-k beszélhetnek, ha komoly gáz van, írják meg pm-ben... de eddig semmi olyan nagyobb dolog nem volt, ami miatt pm-et kellett volna írni. Kicsit kiakadok néha azon, hogy hogy lehet valaki ennyire begyöpödt ilyen téren... amikor az ember úgy hiszi, hogy a szerepjátékával õ vív a karaktert kijátszó játékossal, és az offokkal próbálja az igazát fitogtatni visszamenõleg ráadásul... figy sini, ha bajod van velem, nyugodtan írj pm-ben offokat ha jól esik, de szentem nem a KM-en keresztül kellene lecsapatni az idegességedet. És modnom még egyszer... ha annyira unod magad, és annyira szeretnél a gép elõtt kockulni, de nem tudsz jobb elfoglaltságot, mint a kaland kritizálása, vagy a fórumba rondítgatás, tessék itt egy link:
http://www.rpg.hu használd egészséggel
Szerintem én azzal példállóznák, hogy mivel az én képem olyan jó, hogy ha tudnám se merném feltenni nehogy illetéktelenek kivágják a monitoruk azon szeletét amin rajta van.
A hagulat nem romlik csak átalakul. Most az emelkedett jókedv helyett a válogatott, burkolt és kevésbé burkolt sértések fognak elõtérbe kerülni, de az én nem is látott képem akkor is jobb marad. Már bocs az elbagatelizálásért, de ha van köztetek ilyen is, kisebb az esély, hogy megint le lesz zárva az egész cuccos topicostul, mindenestül.
Meglehet... de miután nem csak én sérelmezem a dolgot... no mindegy. Részemrõl a téma lezárva. Tudom, hogy néha én is csinálok hasonlókat, általában be is fogom a szám a dolog után, legalábbis nem csinálok kivetnivalót... bár volt erre ellenpélda is Mindegy. A lényeg, hogy ennyi vót. Jóccakát everyone!
Tyss:
valszeg azért nem láttogatom mostansság a tavernát mert egyesek már mindent kötekedésnek vesznek és belekötnek mindenben...más dolog,hogy nem is érdekelt a téma...
Layla:
ha tavernába irtad,akkor vaslzeg azért nem láttam...
asszem elég is lesz egy idõre a taverna még a végén megárt