• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 201 / 300 • 1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 300

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.13. 20:14

* BÕGÖÖÖÖK.... Tyss Délkörre borul... azaz közvéleménykutató-csoport barátjára...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.13. 20:43

:?:

Layla: egyébként tényleg nics jó kedvem, de komolyan írtam, nem gúnyból.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.13. 21:10

Jah, oksa, én a gúnyos élét vettem ki, bocsi :oops:
híh kit látnak szemeim... másik drága barátunkat.. Jesus Hakea Chris Ello! A das ich törzsrajongója, az elborult-elmebeteg hõsszeremes ego-filozofista, aki megjárta Vác felszín alatti életének legjavát, hatalmas óriáslábával nyakába vette a Verõce-Vác távolságot, csakhogy fennkölt magasztossággal kicsaphassa hatalmas bõrkötéses zölderesét, amit jobb körökben Nagy Zõdnek is neveznek... melyet nagyon sokat kellett vernie, hogy úgy nézzen ki mint ahogy, mert igen r**erongy állapotban van, ám saját bevallása szerint elázott egyszer.. SZÓÓÓÓVAL itt van a mesismételhetetlen ót**rrrrrr király, az egyetlen és egyedüli, a zenei izlésficam császára, tysson hû hódolója és alatvalója!!!!!!!!!
-Nem kell leborulni elõttem Chris drága, felemelkedhetsz...

edited by Yvett de Crei
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.13. 21:13

Meridian, ne harizz. Nem megbántani akartalak. Nem tudtam, hogy így értelmezted azt, amit írtam. Tényleg sajnálom.
Hakea, üdv ismét körünkben! És igennnn! Enyém a 3000. reag! *rohadttul büszke magára :lol: *
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.13. 21:13

-.^?
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.13. 21:16

Hû szolgálóm reagja:
-.^?
Igen-igen, ez az értelmi színvonal egy hihetetlen otromba megnyílvánulása volt kérem szépen... megy vissza a kínpadra... 3000 ütést drágám a csúnya Chrisre. ***** Vonatkerékpumpáló.

Edited by Yvett de Crei

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.13. 21:20

Jájj Tyss, ne bántsd a mi Hakeánkat. Majd én kezeskedem érte. Büntibõl mondjuk meg kellett csodálnia az én szörnyû rajzomat, szegényke, megértem ha neki ez már szenvedés volt... :? Pedig úgy igyekeztem. :roll:
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.13. 21:58

Nem bántom. Énis szeretem a magam módján azt a *********. :P Jó barátom, kingül lehet vele rusholni itt is. Csak most nem volt offos kedvében a drága :cry: Sebaj, majd máskor :)

edited by Yvett de Crei

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.13. 23:08

Mindenkit nyomatékosan megkérnék arra, hogy a fórumon a legminimálisabbra csökkentse a trágár szavak használatát - lehetõleg csak a kalandokban forduljon elõ, ha a helyzet úgy hozza.
Itt a Tavernában helye nincs, és nem tûröm el! :morci:

A személyes sértegetéseket, az illetlen és nem kultúrális jelzõket egymásra legyetek szívesek ne használjátok!
Nem a kocsmában vagyunk félrészegen, és nem a gettóban és egyéb lezüllött helyeken!

Elvileg kultúrált magyar mindenki, akkor mindenki viselkedjen ehhez méltóan!

Yvett de Crei
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.14. 7:03

Tegnap este pont azon gondolkoztam, milyen lehet magyarnak lenni. Mármint, úgy teljes szívvel-lélekkel... meg még annyi mindenen filozofáltam, asszem, az ember betegen nem igazán tud aludni, és onnan jöttek a gondolatok :? Pl itt van az érdekházasság... egy ismerõsömmel beszélgettünk róla, és arra jutottunk, hogy egyikõnk sem lenne képes ilyesmire. Csak a pénz, a rang, a hatalom és az elsõbbség miatt... istenem, mennyire lezüllött a fél világ. A belsõ értékek keresésének természetes igénye teljességgel eltûnt az emberekbõl, és az a baj, hogy ezt már nem is lehet visszahozni, mert ami elmúlt, az elmúlt, a jelennek és a jövõnek kell élni... nya, aki nem értette, hogy összességében mit hablatyolok itt ilyen hajnali órán, attól elnézést :roll: Csak gondoltam, kiírom magamból.
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.10.14. 8:44

Érdekházasság? Vannak kultúrák, ahol nagyon jól mûködik, tudják, ez az élet rendje. A nyugati kultúrákban az érzelmekre néha túl nagy hangsúlyt is fektetnek, olyannyira, hogyha az érzelmek kihûlnek, nyomban a váláshoz nyúlnak.Azt hiszik, ha már nincs az az izzó szerelem, akkor mér nem éri meg együtt élni, együtt lenni. Ha a pár kapcsolata borzalmassá válik , az más, de a kialakuló helyzetért mindkét fél a felelõs, nem lehet mindent csak az egyikre kenni. Bizony, megfelelõ helyzetben bárki képes az érdekházasságra, ha olyan feltételek lennének adottak, amik számára nem megalázóak és nem keltenének zsigeri undort benne.
Belsõ értékek igénye? Nem tudom, felénk van rá igény. És vissza lehet hozni. Bármit,amit az ember fontosnak, szükségesnek érez. De ha már legyintve sajnálkozunk valamin, az nem próbálkozás. Úgy nem lehet a jelenben és a jövõnek élni, ha nem a múltból táplálkozunk, ha nincsenek gyökerek. Bár a mai szülõk generációja sokat tehet azért, hogy gyermekeik veszítettek a régi értékekbõl, a régi, szép mintákból. Bár családfüggõ. Van ahol értetlenkedve néznének arra, amit írtál, van aki bõszen bólogatna.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.14. 8:50

Lehet, hogy igazad van... táplálkozni lehet a múltból, de abból élni nem. Azok emlékek, rosszak, negatívak, máskor szépek, ezt ki lehet használni -de szörnyû dolog akkoris teljesen visszasüllyedni... visszajutni mindig ugyanoda. Tapasztaltam már, mennyire szörnyû, és senkinek sem kívánom... bár az élet már csak ilyen. Nos, a belsõ értékekrõl annyit, hogy mindenkinek más számít jónak, követnivalónak -vannak, akik cicák akarnak lenni, és felvesznek egy miniszoknyát -persze a suli legmenõbb csajának is pont olyanja van...-, csakhogy neki nem áll jól annyira, így nevetségessé teszi magát... ugyanez vonatkozik a személyiségre. Felveheted valaki más jellemét, lehetsz olyan mint más, nyúlhatod a stílusát, a gondolataid, a vicces vagy komoly beszólásait, de sokat nem érhetsz el vele -csak egy klón leszel.... ezért jobb sokkal egy semmilyen személyiség, amit mégiscsak magának alakított ki az ember, mint egy egyedi, mégis másolt, koppintott gondolatvilág... bár igazából nincs olyan, hogy valaki nem személyiség. Mindenki egyedi, különleges és megismételhetetlen a saját stílusával, érzéseivel, mindennel együtt. Csak az a kérdés, mennyire.
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.14. 8:59

Egyébbként nem sértegetésbõl írtam azokat be Chris drágának, de õ tudja... szeritnem az ótvar pedig nem egy hihetetlen trágár szó. Sok vulgáris kifejezést használunk egyébbként itt a tavernában is, és én úgy ítéltem meg, hogy az 'ótvar' nem egy olyan szófordulattal, amivel nem lenne szabad élnem... mindegy. Chrissel egybként rendkívül aranyos módon szoktunk így hülyülni... :P
Egyébként személyiség szerintem addig valaki, ameddig meg nem próbál másnak tetszeni vele... persze lehet idomulni. Ha valaki valakit nagyon szeret, néhány rosz szokását meg is próbálja levedleni, korrigálni a viselkedésén de... én alapjárton azt mondom, hogy ha az ember egy társaság tetszésének okán kezd el változni az... elítélendõ. Mondjuk érzékeny lelkû lány egy keményebbnek mondott társaságba be szeretne kerülni, attól még a lánynak nem kellene felvenni a társaság attitüdjét... legalábbis szerintem. Persze ez fiúkra is él, de ez leginkább a fiatal tinilányoknál a legszembetlõbb... a srácoknál is, de mivel ugyebár a fiúk késõn érõ típusúak / :roll: / ezért náluk talán késõbbre tolódik mindez...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.14. 9:19

Az említett példa... hmm, kicsit belegondoltam. Hogy itt vagyok én, teljes valómban -se nem érzékeny, se nem kemény lelki világgal, teljesen átlagos, normálisnak mondható gondolkodással és elfogadott hozzáállással, tervekkel az életre nézve....- , és ha be kellene kerülnöm egy kemény, számító lánycsapatba, lehet, hogy... elõször összetörnék lelkileg, utána meg már nem lenne miért összetörnöm. Én is csak olyan lennék, mint õk, nem bántana semmi és senki, nem lennének érzéseim, fizikailag mindig ott lenne velem valaki, de lélekben soha, senki... szerintem ez mindennél rosszabb lenne. Inkább maradok lúzer, de normális, érzékeny, de mégis boldog, mint menõ, mindenki kedvence, de érzéketlen, üresfejû liba..... :roll:
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.14. 9:26

Detto :wink: Hm... azt hiszem szerenscém van hogy ilyen barátaim vannak. Mármint, nincs olyan klikk vagy társaság, ami mondjuk olyan fokú változásra késztessen, aminek a végeredménye az, amit megírtál... van néhány bartátom aki "keményebb"-nek mondható, mármint... külsõre az emebr azt vonná le róluk, hogy rendülelen sziklák a társaalom sûrûjében deee... aki kicsit is megismeri õket, rájön hogy nagyon nem így van. Mondjuk én nem szeretem az ilyesmit... hogy valaki a külsõségekre olyan módon ad hogy... teljesen megváltoztatja az image-jét, telejsen más ember jön le egy külsõ szemlélõdõnek, mint amiylen az illetõ... egy tok, egy burok vezsi körül az embert... persze lehet érdekes is a tok, van néhány burok ami nekem is tetszene dee... általánosságokban beszélve én azt mondom, inkább legyen az ember önmaga külsõségekben is...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 201 / 300 • 1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok