• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 203 / 300 • 1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 300

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.10.14. 19:20

Üdv mindenkinek!

Szita véleménye az én véleményem is. A múltat nem feledni kell. Ha jó, akkor azért nem, mert szép volt. Ha rossz, akkor azért nem, mert tanulunk belõle. Engem sok tekintetben a múltam tart életben, mert tanúltam belõle, és ki akarom javítani a hibákat, miket elkövettem, még ha erre esélyem sincs már.

Laylával a boldogság kérdésében is egyet értek, mert szerintem is ezek a dolgok a legfontosabbak napjainkban. A pénz csak annyira számít, hogy ne legyenek számla gondjaid (bár a mai idõkben kinek nincsen...).

Limi: holnap megírom az elõtörimet, csak küld át PM-ben a karilapomat. Hétfõn viszem a pénzt (ha melózol, akkor kedden). :)
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.14. 19:33

kedden melózok, mert hétfõn pestre megyek PÁV3-ra. Szerintem hétfõn koraeste felé leszek. Meg most is feltolhatnád orcádat MSNre.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.10.14. 19:39

No ok... Látom nem szabadulok MSN alól... 8) :D
De elõre szólok, kb fél óráig leszek, utána át kényszerülök adni a gépet...
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.14. 20:07

nem mondtam hogy az ember nem lehet boldog de... teljeskörû nincs. Te magad mondtad szívem, hogy van fenn és lenn is... ha lenn van az ember nem boldog, teljeskörû boldogságnál pedig egyszerûen nincs lenn. Egyébbként érdekes. Petõfi még a Szabadságot tette az elsõ helyre, a Szerelmet a másodikra, az Életet a harmadikra... hmm... a 21. század embere azt hiszem az életet teszi elõbbre. Most õszintén... ki az a bolond, aki képes ideológiai meggyõzõdésbõl megöletni magát? Hát... nagyon nagyon kevesek... így ez a fajta értékrend is kihalóba van méginkább. Az meg, hogy mondjuk szerelembõl milyen kevés pár alakul... és a maradék közül is hány szerelmes képes addigi életét feladni, ha a szerelem reménytelen? Hányan képesek mondjuk az életüet is adni? Én... furcsa lenne ha azt mondanám, hoyg a szerelem az elsõ. Nem azért mert nem gondolnám így de az azt feltételezné, hogyha a kapcsolatom ellehetetlenülne, és nagyon erõs lenne a kötelék, azt jelentené hoyg a szerelem az elsõ, hogy mondjuk elszöknék otthonról hogy új lehetõséget keressek. vagyha elhal a szerelem öngyilkos legyek. Ez ennyit feltételene... ugyanakkor... tényleg nem lennék képes úgy élni, hogy nincs ott mellettem az a bizonyos valaki. Fájó lenne létezni... fájó lenne gondolkodni mert midnen gondolat vége ugyanaz lenne... és fájó lenne minden mást érezni, mert minden érzés ugyanannak az érzésnek a hiányát vetné fel... így... én mégiscsak azt mondom önmagammal ellentmondásban, hogy a szerelem lehet az elsõ. Nálam az elsõ dee... az élet megléte nélkül nehéz. Így ásodik az élet. A szabadság huszadrangú akkor, ha az ember a szerelemnek él... a fejem fölött lebeghet damoklész véres kardja, lehetek korlátok közé szorítva, akkoris a szerelem az elsõ...
Jah és vivat én. Boldog 900. reagot Tysson! :koccint:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.15. 7:50

Öhm, ezekszerint ma is folytatjuk a filozofálást? :lol: Na jó, ilyenkor reggel úgysincs jobb dolgom... de a müzlimet és a forró teámat nem adom :D
Vannak értékek a szerelemben, életben és a szabadságban is. Vannak értékek a múltban és a jelenben ugyanúgy, ahogy lesznek majd a jövõben is. Én nem arra céloztam, hogy a múltat teljesen ki kell törölnünk magunkból, egyszerûen csak -nem szabad visszasüppedni "bizonyos" idõkbe, és azokban élni, ahelyett, hogy élnéd a jelen életedet. A hibákból lehet is, kell is tanulni, mint ahogy a szép dolgokat is érdemes felidézni, de nem ezeknek élünk. Bár... manapság annyi mindennek lehet élni. A sikernek, csillogásnak, pénznek, karriernek, hírnévnek, és mindennek amit ezzel el lehet érni... élhetünk a kapcsolatokért. A barátokért, a párunkért, a munkatársakért, felkarolhatunk gyenge embereket. Élhetünk még a saját egyéni boldogságunkért -jó, lehet Tyss, hogy hepe-hupa, de ezt mondtam én is... de kérdem én, nem éri-e meg a hepe a hupát, ha utána minden rózsaszín.....? -, önzõ módon, néha aljasan, máskor gyengéden... mindenki más, mindenki egy kicsit más, és nem akarja ugyanazt elérni, mint a társa. Kérdés persze, ki mire vágyik, és megkaphatja-e.....
Layla ^^ *aki most filózás közben majdnem megfulladt egy müzlidarabon*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.15. 8:26

Hmmm... ez pont fordított helyzet drága^^ Emlékszel? Valamikor hasonló dologról beszélgettünk, csak én bizonygattam, hogy hidd el, megéri, hiszen a nagyon lenn után csakis a nagyon fenn jöhet... :P
* Megmenti Layla-t a müzliktõl. Hívja a kis kákákat. Káka-imperator: bumm. És a müzlik menekülnek...*
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.15. 8:43

A müzlit sikeresen legyõztem. Csak egy kis tej kellett hozzá. Teljesen rendben vagyok, csak a torkom fáj még mindig.... :roll: no majd kiheverem, de addigis betegeskedem tovább csendes magányomban :(
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.15. 10:01

Az nekem is fáj... :( Azért nem voltam tegnap. Meg 39,9-es láz powa... :cry:

Jobbulást, lalya! (meg magamknak is :) !

Azért azt hozzátenném, hogy nem semmi dolgokról vagytok képesek vitatkozni...

Merid.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.15. 10:34

Híh, ez nem vtatkozás, hanem véleménykifejtés, majd annak ütköztetése...
Jobbulást mind a két betegnek! :P
////... Nagyon ngy zárójeles örömhír: Emperor összes albuma végre megvan :evil: Meg a kredülé is mosmán. Vivat bittorrent! :P ...////

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.15. 10:38

Az emperort nem ismerem. Milyen jellegû zene?

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.15. 10:42

Nem tetszene. :) Legalábbis ha a Dimmu kemény, akkor az Emperor az olyan... hát ha a Dimmu 10-es skálán 7,5, az Emperor 9,5... Blekkkk mjúzik. És igenis igényes :evil: Hakra drága azt merte mondani hogy nemaz :cry: Mondjuk lehet poénból, de már nem emlékszem... :roll: Egyébbként most hallgatom, és a korai elmubaik eléggé trék... hozzá kell tenni, az újak viszont nagyon tetszenek. Lightosabbak egy picit... a régiek meg olyan... háát... olyan doomos beütésûek, az pedig hát... egyrészt lassan idegtép, másrészt eléggé... agyleolvasztó. Rosz... de az újabbak nagyon jól sikerültek :P

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.15. 10:43

Mi történt KApuk terével? Újabb reagok érkeztek oda! :P híh tiszta jó... :) Menek el is olvasom... mondjuk nem mintha eddig olvastam volna :oops:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.15. 10:46

Nekem a blekkes zenével nincs bajom, csak a Dimmu az ami kifejezetten nem tetszik.

Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.15. 10:58

Pedig szerintem a Dimmu kifejezetten jó black zene. Igazából a mûfajból csak Dimmut meg Emperort szeresem :oops: A többi vagy igénytelen, vagy pici együttes és nem ismerem... vagy csak egyszerûen olyan ultra-hard zenét játszik, hogy nem tetszik. jáááj... kihagytam Marduk pajtit. Aztisszeresem. To the dead's head true :evil: Ú menek és megishallgatom :evil:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.15. 11:55

Meridian, jobbulást! Remélem hamarosan meggyógyulsz. Nomeg, hogy én is. De szerintem én torokfájásban fogok elpatkolni :? :lol:
Dimmu az szerintem is jó zene.... bár mostanság nem igazán hallgatom. Mondjuk nekem elég szerteágazó a zenei ízlésem, jóformán mindent meghallgatok, ami számomra elég igényes. Nya és Dimmu az volt egy idõben... meg a keményebb zene :) No de azért nõiesedem énis :lol:
Layla. ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 203 / 300 • 1 ... 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok