• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 205 / 300 • 1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 300

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.16. 18:30

JÉzusanyám. Azért a hónaljmirigy elég ratyilett az utóbbi idõben (nem mindha olyan jók lettek volna, amikor indultak, de tudtak romlani). AZ ACDCt énis szeressem, csak nem nagyon hallgatok, lefoglal más zene. :lol:

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.16. 19:03

Végre valaki, aki nem bírja az IHM-et. Meridian te rokonlélek. :wink:
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.16. 19:22

Hát az IHM nem pusztán elég ratyi lett és nem csak az utóbbi idõben. Régen jók voltak, most már inkább szánalmasak. Inkább nézek német humoristákat, mint a keletfríz Otto Waalkes-t. Az nem ember, az isten.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.16. 19:29

Hakea Ello írta:
Layla írta:meghallgatom a mai divatszámokat, némelyik még tetszik is, szeretem az igényes popzenét, meg mindent, ami mögött látszik, hogy tudás és gyakorlat van....... :roll:
Layla ··

Azaz? Mert a mai popzene...nos...

Most éppen Laibach- Krst (Baptism)-t hallgatok, meg Prodigy SmackMyBitchUp-t.

Ki mondta, hogy a mai popzenére gondoltam? :lol: Néha jó dolog elõkaparni apám régi kazettáit, és belehallgatni a számokba.....
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.16. 19:31

Még mindig nem mondtad mirõl van szó. Sztem nincs mit szégyellni azon ha elõveszed apukád régi DOLLI ROLL kazettáit.

oops...hehe :lol:

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.16. 19:46

Hakea Ello írta:Még mindig nem mondtad mirõl van szó. Sztem nincs mit szégyellni azon ha elõveszed apukád régi DOLLI ROLL kazettáit.

oops...hehe :lol:

Röhögnöm kellene? *ghj-fejet vág. elég látványosan. :lol: * Szerintem az ABBA nem olyan gáz. Bár ízlések és pofonok. Bocs, ha valakinek a hitét ezzel megingattam...... :roll:
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.10.16. 19:51

Üdv!

Nem tudok elõadót, de aki megszerzi a "Speedy Gonzales"-t azelõtt elborulok. Ha még kegyesen el is juttatja hozzám, akkor meg örök hála!

Egyébként a régi slágerek szerintem nem hülyeségbõl lettek olyan kedveltek, tehát nyugodtan jöhet az ABBa is. A Dolli-Roll munkásságában nem vagyok otthon, de az se lehet rossz. :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.16. 20:13

Nemtom. Szerintem nagyon sok 70-80 as éek beli szám jó.

Pl.: Flames of Love, Eldorado, Final Countdown, Eye of the Tiger, D.I.S.C.O., stb.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.16. 20:20

Huhh az ABBA mekkora :? Én imádtam régebben... még most is szívesen meghallgatom, bár nem szokásom... jujj... nem is gondoltam volna kincsem :D Tényleg Chris drága... majd leszel szíves nekem kövi MAGUS-ra hozni Das Ich-et... azt az albumot amint a Lugen und das ich van, mert az tényleg nagyon tetszett... cserébe hozzak egy kis Wehrwolfe-t? :lol:
A DISCO kinek a száma? Valami kanadai együttes de jáj nem emléxem... bár valami nagyon gyanús ebben a kanadában hmmm...
Most Puritanical Euphoric Misanthropia album megy :evil: Ez üt...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.16. 21:12

Ááá, Tyss nem képes lesüllyedni holmi Final Countdown szintre.... :lol: Én most lájtos esti muzsikát hallgatok. Komolyan. Britney feldolgozás by Children. Kúl. :D
Layla. ^^ *aki álmos és most megy alukálni*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Hümm

HozzászólásSzerző: Gregorius Infernalis » 2006.10.16. 21:21

Zenei izlés az van! Azt már elõre látom mekkora csaták lesznek ebbõl táborban!Gyerekek valami jó kis rockzenét senki se hallgat?Deep purple?
Metallica?Scorpions?Black Sabbath?Iron Maiden?Vagy mondjuk Santana?
Queen?Esetleg Jean michelle Jarre?Az utóbbi háromból kettõ ugyan nem rock de ezek is nagy zenék szerintem!Vagy mondjuk komolyzenét valaki?
Nekem a Diótörõ igazi felfrissülés!
Gregorius Infernalis

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.16. 21:33

Metallicát szeretem, Queen-t is. Scorpionst anya mutatott, az is tetszett... OM tábor meg menni fog zene nélkül is, vagy ha mégsem, hát majd teremtünk valami hangulatos kis légkört valahogy.... :roll:
Layla *tényleg alszik... kikapcsolja a gépet... azt mondtam, kikapcsolja! :lol: *
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.10.16. 21:38

Gótikus és szimfonikus rock 4ever. Nightwish, Within Temtation, Evanescence, Sirenia, ManoWar (no, ez nem illik a többi közé, de Warrioroknak és Knightoknak kötelezõ, ugye... :roll: )...

Most már lehet kövezni... Saválló vagyok... :D

Amúgy az IHM-ért én sem vagyok oda túlzottan, Markos-Nádas-Boncz fan vagyok inkább... 8)
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.16. 23:39

Gótikus rock-Nightwish. WT. EVA. Na erre allergiás vagyok, most azon filózok hogy oktassak-e.

Inkább nem. Csak annyit mondok: NW szimpla szimfónikus opera-metál, T. Holopainen király szintiszólójaival és véleményem szerint egész ok szövegeivel megtûzdelve. Lásd: slaying the dreamer.

WT. Miss den Adel hangja rulz, a szövegek nem. A zenei alap is elég gyenge, a kib. furulya már a 3. album után az agyamra megy, NW-ben az sokkal királyabb, hogyishívták azt a számot...3 részes volt és az utolsó volt a Vísmásztán. Na mindegy, a 2. rész fasza szinti-furulyaszólóval indul. Mint egy elf harci induló, legalábbis ez jutott róla eszembe mindig.

EVA. Hát nemtudom. Amyke elég takaros a lelkem, még azt se mondom, hogy fogyhatna 1-2 (10-20) kilót. De a banda szimpla agymosás semmitmondó, klisés szövegekkel.

Ha valaki gótikus rockkal szeretne kezdeni, hallgasson Lacrimosa-t. Bauhaust. The Cure-t. Sisters of Mercyt.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 6:04

Khm... ha valaki szimfonikus metalt akar hallgatni, kapja le a pócró a Theriontól a deggial albumot. Az nagyon üt. És iszonyat igényes. Baromi jól sikerült. Ahogyan sz összes Therion album... mondjuk nem az a kifejezett szimfonikus metal... van benne operás elem is meg egy csomó midnen amit nem tudok megnevezni... de a Hagard is baromi jó ;) Az tiszta szimfonikus death, lehet hallgatni ezerrel.
Jáj ne Manowart. Knightoknak meg Warrioroknak Hammerfall kell. A Warrioroknek a Riders of the Storm, a Knightoknek alegacy of Kings :twisted:
Nightwisht nem szeresem annyira... de a Fisssmástõr baromi jó... adok linket
http://www.youtube.com/watch?v=HcnX9dNOxmE
ÚÚ de iszonyat jó :twisted: Olyan jó hogy menek és be is teszem Vadert :evil: Jah, és Sisters of Mercy iszonyat jó. Stormwitch hamár rockzene. Vagy twisted sisters... vagy judas priest. Accept. Tiszta jó zenék szerintem...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 205 / 300 • 1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok