• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 206 / 300 • 1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 300

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.10.17. 7:27

Üdv Mindenkinek!

Visszatértem! Reggel és fél öt után tudok reagolni egyet-egyet. Szóval felõllem mehet tovább az Erion-i kaland. Ha minden igaz még pár hónap és lesz saját netem.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.10.17. 8:34

Üdv úra itt, Eldwyr!

A kaland lassan majd felpörög megint. KL-t is megfûztem, hogy jöjjön. Úgy néz ki, mindenki visszaött... :D

Criss: a CoF-ot kihagytam... Az is iszonyat feeleng... 8) :D
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.17. 10:10

Ha már klasszikus rock, akkor SexPistols :D Meg talán Guns 'n Roses.

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 10:44

Bocs ha rossz hejre írnék elõrre is, de mostanában nem idít senki új kalandot? :angel:
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.17. 10:55

Damak kihalt utcái kalandozók tömtelegét várják... nosza... :roll:
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Wellendir Zen » 2006.10.17. 11:05

Már indultam is !!! Hisz elfoglalt ember vagyok, Titkos helyekre kell mennem szörnyeket kell ölnöm. :kul:
Wellendir Zen

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.17. 11:22

Srácok, lányok!

Nem tudom, mindenki halotta-e a tegnap történteket.
Szomorú és megdöbbentõ történet

Szögi Lajos tanár úr nagyon jó ismerõsünk volt. Olvasssátok el ezt a cikket a kedvemért. Nem kell reagálni, mert vltak már ilyenbõl bonyodalmak az oldalon. De akkor is belinkeltem, mert megkértek rá, hogy minél több ember tudja meg a dolgot.

Meridian *gyászol*
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.17. 11:59

Hát sejtem miért állt le a fórum -.-

Amúgy elég szomorú eset, tipikus hogy mindig azok a vesztesek akik nem ártottak senkinek. Elfajul a világ, az embereknek már semmi se szent. Szemet szemért, ez kell nekik. Á, nincs értelme szájalni. Részvét.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sonor Wylkass » 2006.10.17. 12:09

Részvétem. Ez szerintem elmond mindent...

Jó kis zene? Blind Guardian: Nightfall on Middle Earth, esetleg Rhapsody: Symphony of Enchanted Lands, Luca Turilli: King of the Nordic Twilight.
Sonor Wylkass

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.10.17. 12:20

Meridian írta:Szögi Lajos tanár úr nagyon jó ismerõsünk volt. Olvasssátok el ezt a cikket a kedvemért. Nem kell reagálni, mert vltak már ilyenbõl bonyodalmak az oldalon. De akkor is belinkeltem, mert megkértek rá, hogy minél több ember tudja meg a dolgot.

Meridian *gyászol*

Az index.hu és az origo.hu is fõhírek között foglalkozik a témával. Sajnos a mai világban minden elõfordulhat, de kérlek titeket ne reagáljatok a hír tartalmával kapcsolatban... nem szeretnék mégegyszer gyûlölködést, gyûlöletkeltést... ez nem a mi fórumunkhoz tartozik.

Köszönöm.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.17. 12:43

Igen. Az origo fórumán pedig akkor seggek vannak, hogy az hihetetlen. NAgy az isten állatkertje...

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.17. 14:15

Meridian, részemrõl is részvét. Bár mi mást lehetne mondani ilyen helyzetben.....? :(
Aki szereti a pörgõs zenét, és inkább anõi éneket részesíti elõnyben, nagyon tudom ajánlani a Helalyn Flowers nevû zenekart, nagyon oda xxx-nak... fõleg a Voices c. számmal....
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 14:46

Részvétem. teljesen függeltnül, elvonatkoztatva midnentõl, ha jó szakembert veszít el egy közösség, midnenképpen nagyon rosszul érintõ valami, fáj... mindaddig, amíg méltó valaki nem kerül a helyére... legyen itt a pont. :wink:
Hmm... midnenki szereti itt a CoF-ot? :P híh milyen jó ehlyre kerültem! Nekem már megvan a teljes discography... mondjuk a gáz az, hogy a hivatalos oldalon szerepel X album, nekem meg X+Y van meg tõlük... mit tudom én van Brazil live, meg valami Licantrophy mix meg hasonlók... tribute to Cradle :wink: Tiszta jópofa együttes. Én imádom. Csak ne lenne olyan gyps rajongótábora :roll: Meg ne lenne olyan... nem is tudom. Szóval van egy olyan érzésem, hogy az egész mû-sátánizmust és a hardosítást csak azért erölteti annyira Dani, hogy kelendõbb legyen a zene a durcánakakaroktünni címen futó fiatalság körében... mondjuk az én korosztályomban. Az a gáz mondjuk, hogy az új albumok kicsit kommerszek, a régiek nagyon bénák, a közepe viszont hihetetlen jó. Majdnem az összes klipp tré viszont sajnos... mondjuk a born in a burial gown klippje nem semmi :lol: halálra röhögi magát az ember, annyira látszik ajta az a... "divatból durválkodjunk egy cseppet-.-" dolog... de Dani akkoris nagyon jó énekes. Mint embert nagyon nem bírom. Olyan... darkos tinibálvány fazon, aki a sátánizmus habját meg aa... Dimmutól, Marduktól és a többi blekkkkkektõõl lopott fellépést használja fel arra, hogy népszerûvé tegye az együttest. Ami persze nem baj dee... nekem ez akkoris ellenszenves. kicsit komolytalannak tûnik emiatt néha az együttes maga. De ettõl függeltenül nagykedvenc :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.17. 15:04

Tyss, nagy géz, ha én ezt most nem tudtam végigolvasni? Nem volt meg hozzá a megfelelõ lélekjelenlét meg hangulat :lol:
Layla ^^
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 15:07

Nem nagy gáz :lol: Úgyis tudod mit gondolok a Kredülrõl. Most beszélek Eldwyrrel... nem akarom elkiabálni magam, de azt mondja, lehet hogy lenéz a táborba, ha szûkös szabadideje úgy engedi...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 206 / 300 • 1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok