• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 207 / 300 • 1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 300

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.17. 15:14

Sziasztok!

Felhíván a figyelmeteket valamire, hisz lehet a Híreket nem nagyon olvassátok... :roll:
Con Larrodan írta:Üzembe helyeztem egy teszt fórumot a régi uw-s tárhelyünkön. Ez a most használt phpbb 3.0-s verziója. Ez még béta, szal nem valószínû hogy az elkövetkezendõ napokban átállnánk erre, de érdemes ismerkedni vele, hogy ha mégis jön az átállás akkor ne legyen túl váratlan/ismeretlen... ^^ Regisztráljatok, írjátok le a tapasztalatokat, véleményeket stb...

Szal, tessék ismerkedni, nézelõdni... és eldönteni kell-e vagy nem. A linket megtaláljátok a Hírek / Frissítések alatt.
Köszi a figyelmet!

Yvett
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 15:32

Én kifejtettem ott a véleméynemet.. mivel Con megkért midnenkit, hoyg ne ide írjuk ezért nem is fogom. Csak annyit, érdemes megtekinteni midnenképp :P
http://www.youtube.com/watch?v=hqEz8Rl54bw
Merészelje valaki azt mondani hogy nem jó és átharapom a torkát :evil: Nyui... úgyse tenném meg. Vannak kifinomultabb eszközök is :P
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.17. 17:21

NEM JÓ :lol: Öhm... na bevallom, nem volt lelkierõm végignézni. Már megint. valahogy most nem erõs oldalam a zene...
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 17:29

Nyugi, ez az én izlésemnek nagyon bejön, másnak persze nem, de ez így van jól :wink: Én se midnig nézek végig más videket, hogyha ednak, lehet megállo ka felénél mert nem tetszik... :) Bár attól mondjuk még lehet jó mert enekm nem tetszik. Sõt...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.17. 17:31

Mindenkinek más a jó. Ez annyira... szubjektív... tökéletesen ízlés kérdése. Persze számítanak a külsõ hatások is, de azok nem annyira, mint az ember saját személyisége....
Layla *aki most büszke magára, mert nagyon bölcset mondott XD*
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 17:36

Ohh... :P midnegyik ókori, újkori és még a jövõben élõ gondolkodók bölcsességét is beárnyékolod hihetetlenül páratlan és gazdag böcslészeteddel szívem :D Szerintem "jó" az, ami igényes a maga mûfajában... mármint én azt hívom jónak. Jó az Eminem is. Csak én nem szeretem, és még enyhén fogalmaztam. De ettõl függeltenül tényleg jó... mondjuk.. így belegondolva... azt modnanám így hírtelen sok zenére hogy jó pedig nem is olyan... nagy durranás vagy nemistom... :roll: Asszem igazad van. Tényleg én is úgy közelítem meg a "jó" fogalmat ami nekem tetszik... úgyhogy... igazad van :wink: Sepu - Dictatorshit yeah :pogo:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.17. 17:49

Eminem kifejezetten jó a saját mûfajában. X ember nem tévedhet. Sokan szeretik, millióan vásárolják a lemezeit, és ez mégiscsak jelent valamit... sokmindent be lehet így határolni. A stílus ne feltétlenül azenei ízléstõl függ! okat számít az öltözködés, a hajviselet abban, hogyha egy emberre ránézel, legyen valami elképzelésed a stílusáról. :roll:
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 17:55

Jóh, mondjuk... Abbához képest egy Britney nemtom hogy hol van.. úgyhogy X ember tévedhet csak... nem midnegy hogy kik közül kerül ki az az X ember. Persze egy stílusnál számíthat az öltözködés és miegymás dee... szerintem nem annak kell lennei a mérvadónak, hogy ki mit visel. Mármint... attól még hogy valaki szereti a Finntrollt mondjuk, nem kell úgy öltözködie, hogy elmondhassa magáról, hogy szereti azt az együttest... de szeritnem ez visszafelé is igaz. ttól még hogy valaki úgy öltözködik, mint aki szereti a metal zenét, attól nem feltétlenül master a mûfajban... és ki tudja. lehet hogy mert valaki acélbetkóst vesz fel, attól függeltenül szívesen hallgat mondjuk Robbie Wiliamset...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.10.17. 17:58

Van benne valami, de... én attól még nem érzem azt, hogy megtagadtam a saját zenei kis világomat, mert deszkáscuccokat hordok és lazán öltözködöm... ha acélbetkósban vagyok, egyszerûen hülyén érzem magam, mert az nem "én" vagyok. hanem valaki más... valaki, aki keménynek akar látszani. Annak meg semmi értelme. Minek csapjak be másokat? Saját magamat úgysem tudom..... :roll:
Layla
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.17. 18:08

hasonló érzések keringetnének engemet akkor, hogyha tornacipõben szambáznék be egy tankcsapdás pólóban... :roll: mondjuk egy kocsmába :roll: Én full átlagosan öltözködöm, így igazából az öltözködésemmel semmilyen zenei stílus nem jön le... és jó is ez így :wink: 8.-ban volt egy felszólalás a diákparlamentben. 6-an ültünk be. Megkértük a drága DÖK elnököt, hogy a hardabb mûfajnak is szorítsanak helyet az iskolarádióban. Midnenki kiröhögte a társaságot. Még szerencse hoyg nem én voltam a felszólaló. A gáz csak az volt, hogy támogatásképp elmentem énis, ott ültem a sorban :roll: Durva volt. Fuj. Rosz emlékek... :roll: Mondjuk akkor még a suliban a Hammerfall is hardnak számított. Mostmár CoB-nál tartunk. Fejlõdõképesek vagyunk. A cél 12.-re egy jó kis Gilded Clunt :wink: Sikerülni fog! :D remélem...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.17. 21:05

MInket már a System of a Down-nál kiutálnak egyes dizskósok a rádióból...-.- Marad a Ska-P meg a retro.

Tyss: szerintem ez az egész "rockerneköltözködöskeménylegényvagyok" dolog ez nagy nagy baromság. A suliban is van egy-két ember, aki rockernak öltözködik, meg darkosnak, és azt se tudja, mi az a death metal...

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.18. 6:11

Oh, nálunk egyre roszabbak az évfoylamok. Amikor én a suliba kerültem, még volt egy kemény death-es mag. Akkor még szólt nagyritkán Sepu a rádióból. Azután kirúgták a társaságot a tárdióból, mert poénból hmm... más ideológiájú zenét játszottak. De ez is poén azért: lejátszottak 3 erõsen idegengyûlölõ zenét, amire senki se szólt egy szót se. Azuten egy Che-s számot lejátszottak, amiben természetesen a központi téma a kommunizmus volt... egy lightos alter szám... berusholt az igazgató, leüvöltötte a fejüket hogy szemét dögök, és ki lettek rúgva. Ennyit errõl. Ebben azért van némi irónia... szóval seplutura roots bloody roots-ra meg se mukkannak, se az ultra-cigányozós zenére de ere máris ugranak hmm.... mostmár egyébbként ott tartunk, hogy van 650 emberbõl 10 keméynebb zenét hallgató. Ja és ki ne felejtsem még egyszer: a Hameerfall már kemény zenének minõsül...

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.18. 9:11

Miért, a Hammerfal az roppant kemény zene! Mindag ha hallgatom utánna keményebbnek érzem magam. Talán a nagyon Heroikus (és erõsen fantasys témályú) zenétõl. Ha mér itt tartunk, Halgatja valaki a Dream Evil-nek a Dragonslayer c albumát. Az a naggyon király zene mostanában részemrõl. (és roppant heroikus i a tartalma :wink: )
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.10.18. 10:56

Ha heroikus tartalmú zenére vágysz, szerezz be egy-két albumot a Rhapsody-tól. :wink: Nagyon jók a mûfajban, fõleg a King of the Nordic Twilight albumuk tesz oda nagyon. De a Cross Borns sem az utolsó a témában. :)
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.10.18. 12:02

Látjátok, látjátok. Most felsoroltatok pár olyan bandád, amit nem ismerek, és most arra kényszerülök, hogy leszedjem mind. Nehéz az élet... :)
Amúgy CoF-tól nálam a Scorched Earth Erotica az etalon, de a Her Ghost In The Fog is nagyon cool... (A B.AD nem jött be annyira.)
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 207 / 300 • 1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok