• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 208 / 300 • 1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 300

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.10.18. 12:11

Hát a CoF-ért nem nagyon rajongok, de azt az albumot azért néha meghallgatom :) Nekem õk már egy kicsit túl dübörgõsek, ezért inkább maradok a másik "Nagy"- nál, a Children of Bodomnál. Nameg a Lordinál! :roll:
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.10.18. 12:23

Jónak mondod, majdnem ki vagyok maxolva Rapsody-ból. :P :twisted:
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.18. 14:18

Hmmm. CoF-ról már kifejtettem a véleméynem... kommersz, de ettõl függetlenül szeresem. A nagykedvenc a Burn in a burial gown, No time to cry, Ctulhu dawn no meg persze a gilded cunt :wink: ... Hammerfall az nagyonjó, én néhány hónapja, amikor még iszonyat sokat hallgattam midnen számot felismertem, a szövegét soknak kívülrõl tudtam, a többinek meg ismertem ééés... hááát... kemény zenéne kabszolút nem kemény zene. Ott van a Glory to the brave, a drems come true, a fallen one meg a töbi, ami... lassú, lightos, az igazán kemény számok is olyan... hát nemtom, "vidám vagyok ám kicsit keméynen" jön le nekem. Egy Let the hammer fall vagy egy warrior is eléggé lightos... Bobom az iszonyat jó. Csak hát... a késõbbi albumaik már a régieket ismétlik... azaz felülmúlni azt nem tudják már. Egy jó kis deadnight warriort vagy lake bodomot... vagy warheart-ot még egyzser nem tudnának produkálni... az Are You Dead Yet albumon is vannak jó számok deee... a régi albumok sémájára van építve, nem hoz semmi újat. Bodom ettõl függetlenül nagykedvenc :wink: nemtom, a nagyon heroikus zenék a power metal világába vezetnek, amiii... háát nem a világrengetõ nagy szövegeirõl híres. meg midnegyik kommersz. Sokaknak szól, sokaknak kell eladni, sugározzon pozitívságot, nem kell nagy durranásról énekelni.... na ezek a tucategyüttesek... sok-sok power meg heavy meg nem is tudom... mind mai fiatal együttesek, némelyik 10 éve se tolja, de az se nagyszám ha annyi ideje tolja... hoszonéves srácok nyávognak a legtöbben, hangszeres tudás nélkül, durvánakakaroktünni nomeg keménykedjünk sztájlban. Sajnos én a Lordiban se látok többet... jóh, mondjuk az azért valamivel igényesebb, de léynegében annál is errõl van szó. A Hamerfallnál is egyébbként, de mivel régen nagykedvenc volt, ezért nem bezsélhetek ellene, bár... mostanában nem tekintek úgy rá mint egykoron. Rhapsody jó :) nem tudok sokat nyilatkozni róla, mert nagyon keveset hallgatok...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.18. 14:28

Bodom :) fincsi. Jól csnálják a fiúkák :D

Meridian
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.18. 15:40

híh úristen.... most nézegetek egy listát, ami tele van együtteekkel. Van egy Iron Fire nevû valamicsoda... egy új, fiatal együttes... letöltötem tõlük egy mp3 számot. Wings of Rage. Ez a szám egy Riders of the Storm 2. halálkomoly... ugyanaz a hangszín, ugyanaz a dobalap, csak az éneeksnek Joacimnél bénább a hangja... és áá de noob vagyok. Treshold nevû albumuk a Hammerfallnak nemrég kijött :D és ááá csak most nézem, hogy a Therion albuma épp készül, hamarosan kijön wí.í.í.í.í!!! Tiszta jó :P Visszatérve al sitára... hogy mennyi buta igénytelen trash meg power együttes van :roll:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.10.18. 15:54

Hát ez van...manapság már mindenki lehet sztár, ha van elég pénze, vagy éppen látnak benne elegendõt. De legalább nem sokáig rontják a légkört.
Therion új albumának mi a címe?? Én is beszerezném... :)

Más: Nincs valakinek anyaga a Metorph fajhoz? Vagy honnan tudnám letölteni?
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.18. 16:40

jah, bocsi félreolvastam a Therionos hírt :oops: Chris egy közös albumot csinál a Demonoiddal, aminek most jön ki az albuma :oops: Szóval nem Therion album lesz, hanem demonoid :oops:

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.18. 16:53

HOgy lhet valamit ennyire félreolvasni...-.-

Merid.
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Kherion Ran'Dhaal » 2006.10.18. 18:47

Tyss: nagy kedvet csináltál nekem a Hammerfall-hoz és a Bodom-hoz, úgyhogy töltöm is ezerrel, DE: ha nem fog tetszeni... MEGTALÁLLAK (gonosz vigyor)... 8)
"Íme ott látom atyám, látom anyám, növéreim és fivéreim. Magam elött látom minden ösöm az idök kezdetétöl. Mind hívnak engem, hogy bátran kövessem öket a nagy Valhallába, hol a hösök örökké élnek."
Kherion Ran'Dhaal
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 83
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.18. 19:00

Kherion. Bodomot majd hozhatnál nekem is. Kíváncsi vagyok rá. Szombaton jössz Fehérvárra?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.18. 19:08

Raoul C. írta:Hát ez van...manapság már mindenki lehet sztár, ha van elég pénze, vagy éppen látnak benne elegendõt. De legalább nem sokáig rontják a légkört.
Therion új albumának mi a címe?? Én is beszerezném... :)

Más: Nincs valakinek anyaga a Metorph fajhoz? Vagy honnan tudnám letölteni?

Nézz körül Cyruson, YK.hu-n, magusrpgn, biztos van. Szerintem egy hatalmas kalap szar.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.10.18. 19:19

Bodomtól nekem megvan összes album bibíí :lol: nya.. ha a zenét iylen jól kitárgyaltuk, jöhet végre a magus is :D

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.10.18. 19:32

Kösz Hakea, majd utánanézek. :wink: Fõleg azért, hogy megértsem, miért is sz*r. Eddig csak elmondás alapján hallottam valami bizonytalan infót róla, és az alapján egész jónak tûnt. Majd kiderül. :)

Bodomot én is tudok adni annak, akinek kell. Hadd nõljõn csak a táboruk! :D
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.18. 19:49

Tényleg eltértünk kicsit fórumunk tárgyától.
Akkor Sionékon kívül jön még valaki a pesti szerepversenyre?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.10.18. 19:52

A metporph télleg szar, errõl asszem volt vita az Ynevi fajok topicban.

Meridian
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 208 / 300 • 1 ... 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok