• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 61 / 115 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 115

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.18. 16:44

Résztvevõk: mindenki

Mivel Alauron ellopta a szolgálatosok élelmét, õ nem aggódik a hasa miatt...Arbor meg az út alatt emészgetheti a hallotakat a fogolytól, aki azt közölte, bérelt, elitebb zsoldosok voltak a vörös ruhások, akiket szándékosan adagoltak túl harci kedvnövelõvel és úgy fest, magas politikai körökbe nyúlik a szálak vége...Csak még több kellene ahhoz, hogy szûkítsék a kört. Toron neve is felmerült, no de mért ne merült volna fel... A fiatal elf felvidult:
-Mehetünk együtt fogni valamit, eddig mindig én fogtam a többieknek is, vagy nyúlcsapdám.
Morik a szakadék szélén ülve felet Patnak:
-Nem, egy maréktól ennyire nem üt ki. Csak annál, aki korábban hozzá volt már szokva drogokhoz. Hm, ez érdekes...-nézett arra, amerre Szita távozott dolgát végezni
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.18. 17:01

Arbor Vitus

Bólint jelezvén,hogy egyetért Karleanin-val.
/elfül/
-CSak egy pillanat.

Leül egy nagyobb kõre ha akad ha nincs,akkor csak egy fának veti a hátát és néhány pillanatig koncentrál.

//manát rechargolnék a km engedélyével :P //

A koncentrálás után felnyitja a szemeit.

-Most már mehetünk.Van ötleted,hogy mit fogjunk vacsorára?Nem is tudom...Valami nagyobb kellene,hogy mind nekünk mind az embereknek jusson elég élellem...elvégre nem kellene éhen halniuk mielõtt beérnének a faluba. :roll:

Közbe ellenõrzi az övére akasztot tõrét,hisz az mindig hasznos ha az ember vadászni megy 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.10.18. 20:12

(Alauron)

Egy percig a távolba mered, gondolkodás után válaszol az elfnek:
- Jól látod, vannak gondok. Õk olyanok mint a gyerekek, a hangulatukra hallgatnak, és nem állják meg, hogy ne azt tegyék amihez kedvük van. Leginkább a tündérbogyó evõ nõ, és a pap a megbízható, õk talán akarnak is tenni valamit. A lány, mert elvállalta, lelkiismeretesnak tûnik, a férfi, talán hivatása miadt üldözi a sötét erõkkel élõket. A szoknyás nõben van egy kis elf vér régrõl, de rosszabb a legtöbb embernél, úgy elengedi magát, mintha úrikisasszony lenne. A másik férfi pedig...elvileg a hazáját kellene szolgálnia, de komolytalan. Ha valami adódik, inkább az elsõ kettõben bíznék, mint a második kettõben. De illedelmesek lesznek, szerintem nem fognak bajt keverni a faluban, majd beszélek velük néhány dologról, hisz segíteni akarok, de kezeskedni nem tudok értük. Szavamra, amikor indultunk jó ötletnek tartotttam a város segítségét, de mostanra azt hiszem, jobb lett volna ha csak azok jönnek akik megértik a történtek súlyát, és nem pénzért szegõdnek el.
Látszik rajta hogy szomorúan beszél, sajnálja hogy nem tud jót mondani a társaságról.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.10.18. 22:51

(Jeffete Fortom)

- Parancs az parancs - *válaszolja Moriknak még mielõtt elindulnának az útra tovább. Az úton Pat mellett sétálva Szita hangos mondataira kissé furcsa vonások jelennek meg arcán - talán döbbenet. Fél szemmel nézi a mellette gyalogló félvért, hogy milyen arcot vág, majd a megjegyzésére köhint párat.*
- Khm... khm...khm... jól mondod. Kíváncsi leszek, hogy hogy fogja viselni...
*A pihenõ helyre érve, kiáll õ is a párkány szélére amit letette a sátort vállairól, szétnéz a gyönyörû tájon. Szita gyors távozása után elsiet utána, majd amikor hallja, hogy nincs fogadóképes állapotban :roll: :lol: visszavonulva megvárja a földön ülve.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.18. 23:13

(Patricia)

*Morik szavaira felkapja a fejét és elnéz Szita után. Felvonja a szemöldökét, de nem szól semmit. Azonban magában eldöntötte, õ bizony egy ilyen bogyót sem fog a szájába venni .... azt már nem, még a végén fecsegni kezd magáról...*

- Itt fogjuk tölteni az éjszakát? - *kérdezte vissza Morikot pár perc hallgatás után. Majd miközben várta a választ sajgó lábáról levette csizmáját és megnézte, hogy az álltala okozta hólyagok és kifakadások milyen állapotban vannak. Elhúzta a száját - a sok kis apró seb közül kettõ igencsak levedzésnek indult, s így a levegõn már fájdalmat is produkált. A zokniját visszahúzta, de a csizmáját nem.* - Ha kell fa, éjszakára akkor elmegyek és szedek, legalább csinálok valami hasznosat is... - *közben kishátijából elõhúzta a még nedves nadrágját és ingjét... a sárt lekaparta rólluk, majd leterítette õket egy helyre. Már nagyon elege volt a szoknyából amit kapott Szitától, bár igaz az esõ hatására kicsit kitágult és már nem szorította annyira mellkasát - de azért sóvárgott már a saját kényelmes ruhája után.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.19. 9:17

Résztvevõk: mindenki

Az elf arca meg sem rándult amikor alauron jellemezte a bagázst.
-Nos, nem az én feladatom megítélni õket, de ahogy veszem, már csak egy fõ maradt a rostán felül az eddig látottak és hallottak alapján: a szakállas papszemély. Tekk'rjét megfontoltabbnak hallottuk...Legyen inkább neki, mint neked igazad.

Karleanin kiérve az erdõbe elcsendesedett, ami egy fiatalnál nagy teljesítmény és suttigva felelt Arbornak:
-Valami nagyobb termetût? Õz? Muflon? Vaddisznó? Ezek mind élnek itt. Hm, ami elénk kerül.
Majd egy vállmagasságig érõ bokornál bemászott a gazosba.

Eközben a táborban maradottak közül Pat a lábápolás és szörnyülködés után örülhetett, mert Morik maga kelt fel tüzelõt gyûjteni, kérte Maldart, tartson vele. Úgy festett, itt alszik ma a nép. Fenyõágak, száraz tûlevelek akadtak bekészítve a barlanglukba, ami ahhoz elég, hogy rakjanak egy elsõt, de a táplálása nehéznek ígérkezik a még nem átszáradt ágak miatt az esõ után. Szita kikeveredve a bokrosból tenyeér temeli fel Jefeftének, hogy ácsi:

-Ne most.Jól vagyok, a többi pedig csak rám tartozik-szólt kurtán és csapott kedvûn.
<Eleinte laktatós volt a bogyó. Aztán hipp-hopp már egy maréknál tartottam, fõleg hogy felidegeltem magam a többiek hülyeségén. Aztán mire elindultunk és haladtunk kicsit úgy éreztem magam, mint aki ivot három kupa bort. Vagy kettõt, mert háromnál én táncolok, nem csak beszélek róla, s undorító mûvészi képekkel éltem volna. Szépen bemutatkoztam. Ilyen oldalam is van, de nem szeretem mutogatni, mert botrányos. Minek tettem el a füvet is? Megszokás....Milyen megszokás?! 4 éve nem éltem kébítószerrel, sõt, nem is négy, nyolc éve!...de mégis négy...Miután visszatértem Pyarronba egy alkalommal használtam búfelejtõnek. Annak a következményei pedig minõsíthetetlenek voltak az én normáim szerint.>
Fagyûjtés után Morik a frissen pattogó tûzhöz telepedett. Roniya a sziklanyelvrõl figyelte az emberek ténykedését, s a közben mellé csapódott Ronainnal beszélgetett halkan. Hsashlon a barlangluk dombján ült le és onnan figyelte a tájat, környéket. Ölében íjat pihentetett feljazva, nyílvesszõt ideghez fogva.
-Kezdjük el, az elf úgy sem érzi magát ide tartozónak. Feladatunk, mint emlékszünk rá, arra terjed ki, megtudni, ki bújtotta fel a hegyi óriásokat, mekkora károkat okoztak pontosan, s ezek ismeretében szervezni a késõbbieket. ha nyomokat találunk, kövejük õket. A faluban elvileg adnak segítséget, nem tudom, ezt hozta-e már szóba bármelyik hosszúhajú. Sosem jártam még abban a faluban, a nevét sem tudom, senkit nem ismerek onnan, ezért van itt Alauron, mint követ, s Arbor, mint útvezetõ. Tekk'rje utalt rá, a tanácsnak hérom vonulata van, ami nem újdonság: egy része áll rendelkezésünkre és segíteni akar, egy része semleges és hol ide csapódik hol oda vagy nem is foglal állást, vagy emberellenes és jobb szeretné saját körein belül letudni az egészet, a nyomozástól a megtorlásig. Kérdés, mire oda érünk, melyik fél lesz többségben, mert úgy könnyít illetve nehezít a mi munkánkon. Ah, el sem hiszem hogy ezt én magyarázom, én, aki...Nem vagyok diplomata, francba.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.19. 23:20

Arbor Vitus

Nem szólal meg õ se látván,hogy K. milyen elmélyülten koncentrál a cadászatra.Utána megy a bokorba noha a csendben haladás nem az erõssége...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.20. 8:46

Résztvevõk: Arbor Vitus

Karleanin úgy kígyózik,araszol, hogy az már mûvészet, s igen halkan neszez. Kis idõ múlva megáll:
-Ha így csörtetsz, falevél-leves lesz csak. Maradj itt ebben a mélyedésben. Ideterelem a vacsoránkat, te pedig lelõhetnéd úgy, mint majdnem Roniyát.Képes vagy rá? De akár helyben pörkölhetnéd süthetnéd és száríthanéd is egy tûzgolyóval. Meg vissza is lebegne a nagy állat a táborba?...-látszott, elszaladt a fantáziája, túl sok mesét hallhatott varázslókról. Majd vállat vont és egyedül hagyott a két oldalról sziklákkal határolt, afelett fenyõkkel nõt mélyedésben, ami túl kicsi volt ahhoz, hogy völgynek hívják. Inkább víznyelõnek nézet ki. Néma csend ölelte körül az elfet. Néha tûlevelek között susogott a szellõ, cinke csipogott, aztán dobogás jobbról, megáll, dobogás elõlrõl, gyorsít...Egy felzavart muflon tartott egyenes Arbor felé.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.20. 13:47

Arbor Vitus

Megvonaj a vállát és leül a földre várva a vadat.Aztán a patadobogásra egyre izgatottabb lesz várva,hogy a vad megjelenjen.Aztán a muflon megjelenése elsõre kissé meglepi,de gyorsan visszanyeri az önuralmát.

//pm//
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.20. 17:47

Résztvevõk: Arbor Vitus

A muflon futás közben valami miatt- Arbor jól tudta mi miatt- veszített lendületébõl, majd lábai megálltak, ám csúszott tovább a földön felesve, míg meg nem állt ráfutva a test az elf lábain. Nem lökte fel az elfet, ám ügyesnek kellett lenni a torka elvágásával. Már folyt a vére, amikor kalimpálni kezdett és bõgni, de Karleanin futására már elernyedt.
-Ez ügyes volt, még nyílvesszõ sem kellett hozzá! Puszta kézzel megfogtad a szarvát, ledöntötted és elmetszetted a nyaki eret?! Ki nem nézném belõled ezt az izomerõt!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.10.20. 17:52

Arbor Vitus

Megvonja Kerleanin mondadóján.

-A termsézet mindig is együtt élt a népünkkel. :roll:

Aztán letérdel a muflon mellé és megköszöni a természetnek e ajándékot majd az ima utána Kerleanin felé fordul.

-na akkor vigyük el vhogy a vacsorát a tábor felé :P
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.10.21. 10:41

(Maldar)

*Õ is int Avarathnak búcsúzóul, aztán egykedvûen, csöndben menetel a többiekkel együtt. Nem szól senkihez, a tájat kémleli, még Szita pörgésére sincs semmi reakciója. Nem érdekli most senki, csak a saját elméjében kutat emlékeket. Mind régi, mind új emlékeket vesz elõ, de a viselkedésébõl leolvasható hogy nem jókat halászott elõ. A pihenõhelyre megérkezéskor nem ül le, hanem kitámolyog a perem szélére és onnan tekint a távolba. Olyan érzése támad pár perc múlva mintha figyelnék, így megfordul de nem kapja el Pat tekintetét. Körül néz, de nem lát semmi különöset. Kivéve Pat elkomorult arcát. Elindul felé, hogy megkérdezze mi bántja, de Morik ekkor veti fel a tûzifa gyûjtését, így elmegy vele, azért eszébe vési, hogy mikor visszatér Pathoz menjen elõször. Nem is olyan sok idõ múlva visszatérnek Morikkal, lerakja a fákat ahová mondják, odalépked Pathoz és leül mellé.*
- Valami baj van?
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.10.21. 14:21

(Patricia)

*Örül egy kicsit, hogy nem neki kellett fáért mennie. Fájt a lába és minden porcikája fáradt volt, a nátha még mindig bugyogott benne. Lassan fázni is kezdett. Maldar mellételepedését egy halovány mosollyal vette, a kérdésére viszont lelohadt az a csepp mosoly is arcáról.*
- Baj? Nem, nincs baj a szó szoros értelmében... Hacsak az nem, hogy a neked tett ígéretemet nem tudom beválltani addig, amíg itt nem végzünk. - *úgy fordult, hogy Maldarral szemben legyen, két keze közé fogta a kezét* - Én nem tehetem meg veletek azt, hogy önös érdekbõl nem tudok figyelni és ezzel bárkit is veszélybe sodorjak. Így is elég bajt okoztam a viselkedésemmel, nem hozhatlak benneteket ilyen helyzetbe mégegyszer. Ugye... ugye megérted?... Félre kell tennem a saját problémámat addig amíg feladatunk van, mert ha a kettõt összekeverem abból tragédia is származhat - azt pedig nem élném már túl ha... ha történne veled, vagy bárkivel valami miattam. Túl... túl fontos lettél számomra... - *fúlt el a hangja. Arcán látszott, hogy komolyan beszél. Száját beharapta, zöld szemei kicsit furcsán csillogtak - kérlelés és talán egy kis remény volt benne, hogy megérti Maldar amit mondani akart. Még mielõtt a férfi válaszolhatott volna szájára tette a kezét.*
- Kérlek, most ne mondj semmit... Elõbb essünk túl a megbeszélésen, és majd este ha lesz idõnk...
*Azzal feláll és felhúzza magával Maldart is , majd kéz a kézben a tûzhöz telepszik vele (persze, ha õ is úgy kívánja...).*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yvett de Crei 2006.10.22. 0:16-kor.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2006.10.21. 20:12

(Jeffete Fortom)

*Amikor Szita elõkerül a bozótosból egy halovány mosollyal fogadja. A mosolya lassan tûnik el az arcáról, és némán bólint egyet, jelezvén, hogy megértette és nem szándékozik bármit is erõltetni.*
- Menj csak elõre, mindjárt megyek én is.
*Pár percig még ücsörög a földön, majd visszamegy a táborba õ is. Addigra már Maldarék visszaértek a fával, s a tûz lassan éledezni kezd hála Moriknak. Õ is odatelepszik és várja az áhított megbeszélést. Morik "helyzetjelentése" után kicsit szomorú arccal nyugtázza a hallotakat.*
- Ahogy eddig a csapatot ismerem, nem jellemzõ a szerencse - vagyis szerintem ellenségbõl lesz a több. De azért hátha Noir ránk tekint és kegyes lesz hozzánk Kyel...
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.10.22. 10:36

(Maldar)

*Szótlanul hallgatja végig Patot, és habár nem örül annak amit mond, válaszolna hogy megérti, de a száját betapasztják. Hagyja hogy felhúzzák és leül Pat mellé is. Nem engedi el a kezét, úgy hallgatja Morikot. Odafigyel arra amit mond, de a gondolatai néha elkalandoznak. Egyelõre nincs semmi megjegyzése.*
<...remélem ki fogom bírni a feladat végéig :? ...>
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 61 / 115 • 1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 115