28-6.-ig lesz... azaz jövõhét szombattól következõ hét utáni hét hétfõig... szóval még a 6.-a is szünet. Én meg 7.-én se megyek suliba mer töri OKTV van... Limi, jösz te a táborba? csak mert midnenképp meg lesz tartva. A mi magusos csapatunk ott lesz, ha más nem, terráék csapatával versenyezünk. A kaland akkoris megíródik... jó lenne ha jönne OM-s is hozzánkcsapódni deee... hát addig meddig ment végülis a huzavona, hogy nem tudom, a szállás meg a többi rendben van-e még. terrának írtam levelet, hamarosan válaszol. Aki akar jönni a táborba, írjon nekem pm-et. Ha nem ír senki, úgyv eszem hogy senkise akar jönni... úgyhogy akkor a két csapatos mesélést csináljuk meg.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Szívesen mennék, cska nem tudom még, hogy hogyan melózok. Azt látom, hogy ez az OM-es találkozó lassan átmegy sima szereptalálkozóba, és a végén örülünk, ha lesznek OMesek is. Ha tudok, akkor megyek.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
És ha Con egyelõre nem is, de Layla visszatért Hosszú és nehéz hétvégém volt... az egész tömény kajálásból állt, meg csokizabálásból Ne irigyeljetek, benyomtam egy csomó RIZSES csokit wáááá amúgy finom volt, igazi horvát.... nyammnyamm. Layla ^^
Ööö... mire gondoltál ezzel a levegõszennyezéssel? Nem, már nem cigizek annyit... leszokóban vagyok, mondhatni így is... hétvégén egyszer sem gyújtottam rá *büszke magára* És a csoki boldogsághormonokat termel... és mi van akkor, ha túl sokat? XD Layla