KM esemény [Alauron] Helyszín: Parda, Cirkusz Idõpont: Nyár eleje, dél Résztvevõk:Gonal O'Fer _____________________________________________________________
- Látszik, hogy idegen vagy erre...én vagyok Lady Kilianna vonTrotta.
Húzza ki magát büszkén, s jobb kezét magasan elõtted feléd tartja kecsesen, gyûrûs ujján téglalap alakú, pecsétgyûrû csillan aranyszínben a déli napsütésben, villám súlytotta torony látszik rajta.
KM esemény [Alauron] Helyszín: Parda, Északi Szél fogadó Idõpont: Nyár eleje, dél Résztvevõk:Ardo Nanoc _____________________________________________________________
A szócséplõ társaságot otthagytad az õrszoba elõtt, hagy foglalkozzanak azzal amivel akarnak. Hisz neked fontosabb dolgod van! Nem tart soká hogy az ebédidõ már az Északi Szél fogadó szépen megmunkált kapujában találjon téged. A hely neked talán túl puccosnak tünik, s elsõ pillantásra sehol sem látod a szemrevaló szöszit. Sok a vendég, s nagy a forgolódás. A szímpadon egy tehetséges zenész adja jó ebédhez a nótát, gitárját szorgalmasan pengeti ritmusos dallamokat csalva elõ belõle.
*Odabattyogok a pulthoz, ha van ilyen vagy keresek valami fõpincérszerû alakot. Közben a puccos, zsibongó helyet elnézve kicsit morcos arcot vágok. Ebben a kellemes idõben a vértem is csak nyûgnek tûnik, de ugyebár mikor elindultam még vadászatra lettem berendelve, mostanra meg csak egy ködös elméjû hentes után nyomozgatunk.*
KM esemény [Alauron] Helyszín: Parda, Árnyas kerület Idõpont: Nyár eleje, dél Résztvevõk:Kalmon Yiel _____________________________________________________________
//Üdvözöljük körünkben legújabb játékosunkat Sirin Horha-t //
A következõ város mely utadba esett Parda volt. Mióta elhagytad szülõföldedet lassan egy év telt el. S megint beköszönt a nyár...akkor is nyár volt, azokban a szomorú pillanatokban. Azóta sokat utaztál, keresve minden lehetõséget, hogy acélozd lelked és tested. Hó, szél, zivatar téged mind az úton talált. Anyagi javaid már fogyóban vannak. Eddig mindig akadt egy jólelkû ember, akitõl tudtál venni némi elemózsiát, s engedte, hogy a kútjából vizet húzz. Volt hogy segítettél, aratáskor, építkezésen, ahogy a városok s a tengernyi falu elhaladt melletted, már se szeri se száma, alkalmi munkáidnak, de edzettséged mindig jó munkaerõvé tett téged, s a vacsorára már szívesen láttak, még idegenként is, mert megdolgoztál érte, becsülettel. S persze mindeközben nem hagytad ki sosem, hogy karbantartsd magad... A legújabb város Parda, mely lankás látványával, s jókora öblével barátságos látványt nyújtott reggel, mikor még csak a horizont szélérõl bámultad az akkor még számodra csak kétujjnyi nagy várost. Azóta beértél, a nyugati út felöl közelítve. Már nem oly idegenek számodra a külhoni országok épületei, de az utcák rendre becsapnak téged. Szerencsétlenségedre túlhaladsz a fõtére, s eltévedsz a sikátorok közt, melyek eluralkodnak a város keleti szélén. A szûken forduló ucák nem akarnak elfogyni a lábad alatt. Ösztöneid azt súgják, nem jó helyen jársz, s mintha valaki figyelne...nyugalmad azonban töretlen, feltûnés nélkül körülnézel, de nem veszel észre senkit, az utcán fekvõ nincstelenek árnyékba húzódva pihennek. Hirtelen tompa puffanást hallasz a hátad mögül! Megperdülsz, s mire odatekintesz egy züllött külsejû férfi fekszik elõtted a földön mozdulatlanul, tõled úgy öt lábnyira. Kezében még mindig ott szorongat egy pengéjénél megforott kést, de úgy orrabukott, hogy nem tudta maga elé emelni kezét, a másik is csak lóg az oldalánál. nem mozdul, nem beszél...Mögötte nem sokkal egy nõ áll, szõkésbarna hajába túr szórakozottan jobb kezével. Baljában egy fehérre festett hosszúbot pihen, arra támaszkodik. Zöld szemében vidámság, és bölcsesség nevet rád egyszerre, fekete, feszes vászonnadrágjával, vörös, hetykén felül kigombolatlanul hagyott ingben áll elõtted, laza tartásban. - Nagyon szivesen...gyere velem kis sárkány, ez a környék nem a legjobb...hm, meghívlak egy ebédre.
-Tudja szerintem most nincs szellem. A ragu nagyon jól hangzik, és mi tagadás, meg is szomjaztam. Ha hozna egy pohárral abból a jó borból, akkor az tökéletes lenne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Gorden Harunn 2006.10.27. 8:55-kor.
Gyorsan kihuzom magam és leporolom a ruhám.
-Elnézést tudatlanságomért hölgyem és modortalanságom ért. Esetleg bármiben a segítségére lehetek?-kérdem komony mégis szelid arccal.
*Jó lesz megjegyeznem a címert...esetleg késöbb is találkozhatok ezzel a lánnyal..*
-Legyen hát! Meglátjuk akad-e a fogamra való! Azthiszem visszanézek a fogadóshoz, õ eddig kifogástalan élelemmel látott el. De hol találkozzunk? Itt a 'harcos-ház' elõtt? Talán alkalmas hely lenne.
Ehhez tartva magát elindul a fogadó felé, kimért, peckes képtekkel.
KM esemény [Alauron] Helyszín: Parda, Északi Szél fogadó Idõpont: Nyár eleje, dél Résztvevõk:Ardo Nanoc _____________________________________________________________
Túl sokat nem kell keresgélni, mert szinte azonnal, ahogy beléptél egy pincér terem elõtted. A férfi már meglett korát éli, alacsony, testes, és kopasz, de jólöltözött, ezüstös mellényt, és szürke nadrágot hord. A nõ említésére bólogat magában. - Arvbadar kisasszony tényleg a mi vendégünk. Ebédet rendelt, s nemsokára biztosan visszajön. Addigis, fáradjon beljebb, és kóstolja meg a legjobb söröket, mert az elsõ a mi ajándékunk az új vendégeknek...
KM esemény [Alauron] Helyszín: Parda, Lepényhal fogadó. Idõpont: Nyár eleje, dél Résztvevõk: Seur, Rouhn _____________________________________________________________
-Máris itt vagyok vele. - s tényleg nem telik bele sok idõ, mire Seur kezében tarthatja a vörösborral töltött fapoharat. Az ebéd is hamarjában érkezik, és igen ízletesnek bizonyul, talán egy kicsit sótlan, és furcsa édeskés íze van valamitõl....
Nem telik bele sok idõ, és Rouhn is megérkezik a Lepényhal fogadóba. Úgy látszik végül csak Ardo fogadta meg az idegen nõ ebédmeghívását, ígyhát õ visszatér a szállását adó jóságos Reutanhoz. Kérésére számára is asztalra kerül a ragu, talán egy kicsit sósnak találja, ízre is furcsa, de finom, csak szokatlan, biztos valami helyi recept....
//Nyugodtan cselekedjetek ebéd alatt amit akartok, és írjátok le mit tesztek, ha befejeztétek az ebédet. Ebér: -5 réz//
KM esemény [Alauron] Helyszín: Parda, Cirkusz Idõpont: Nyár eleje, dél Résztvevõk:Gonal O'Fer _____________________________________________________________
A lány nem erre a reakcióra számított, visszahúzza kezét, és hiányérzet ül ki az arcára. Aztán sóhajt egyet, s szemeibe huncutság költözik. - Igen, segíthet. Szükségem van valakire, aki eljün velem lovagolni, most. -
Megfordul, és elindul arra amerrõl jött, s int hogy kövesd... - Sõt, megbocsájtom, hogy letegezett, ha elárulja a nevét.
*Szemem felcsillan az ingyen sör hallatán és rögtön barátságosabba vált a képem. Követem a pincért és leülök ahhoz az asztalhoz, amit ajánl. Várom a sörömet és a szõkeséget, e talán egyenlõre az itóka tûnik fontosabbnak. Ha megérkezett a habos korsó nagyot húzok belõle, de vigyázok, hogy most ne egyszerre vedeljem be, mert valószínûsítem, hogy itt igen drága lehet a második és ezutáni adag. Ha lehet inkább a "kisasszony" állja a cehhet, mint én. *
<Puccos egy hely. Biztos az árak is magasak. Mondjuk nem mintha nem tudnám megfizetni, de azért az ingyen étel-ital mégis jobban esik, hisz azért nem nekem kellett megküzdenem. >
*Jaj nekem... nem akartam megsérteni,de mit csinálhattam rosszul..*
-Én Gonal vagyok, és bocsi akarom mondani bocsánat hogy meg bántotalak... tam.- kissé zavarodottan.
-Szívesen elmegyek veled önnel lovagolni. Csak arra kérem hogy várj egy percet, mert ma még nem ettem...
*ÁÁÁÁÁ én most mit is csinálok? hol maradt a jómodorom?!?!*
Kilianna türelmetlenül hátranézett, mintha eszébe jutott volna valami aggasztó, majd visszafordult, most õ is elfelejtette a körülményes hangnemet, és hadarva sürgetett. - Ne, ne, ne. Gyere gyorsan, van nálam elég étel, majd megosztozunk, haladjunk, mert...eh.. ....majd elmondom, és tegezõdjünk, az mégis könnyebb, attól még lehetünk becsületesek. És te megigérted hogy jössz, akkor gyere már...!
/ Hali új tag! Az istenek hoztak körünkben Sirin Horha! /
(Joey Merts)
- Akkor itt, mondjuk két bõ óra múlva.
*Bólintok, majd elindulok a cirkuszosok sátrai felé Gonal-t keresni. Ha látok gyakorló mutatványost vagy akrobatát, akkor röviden érdeklõdök a fiú után, és hogy most merre találhatom.*
- Elnézést! Egy bizonyos Gonal nevezetû fiút keresek. Olyan tíz év körüli, szöszke kölyök. Tegnap találkoztam vele, s lenne ma is mit megbeszélnünk.
*Ha kapok infót, megköszönöm, majd elindulok az adott irány felé. Ha egy óra alatt nem lelek rá, akkor az Északi Szélbe megyek és megebédelek, majd az indulástól számított két óra múlva vissza próbálok érkezni a 'harcos-ház'-hoz.*
"Nem ismertek félelmet, bajnokok. Lelketek rezdületlen tó, hitetek a tökély üressége. Talán csodálnom kellene." /Arval d'Incarra/
*Okés, oké...Mi lehet neki ennyire fontos? De legalább aranyos..*
-Rendben mehetünk. Merre megyünk?
*Hoppá ezért megint ne mfogok vacsorát kapni... Á nem érdekel itt hogyom ezt a társulatott, ugyse szeretem õket*