Moderátor: Admin
Sion írta:Üdv! Nos 3 dolgot akarok közzétenni, mondani.
1: NO FLAME! (és ezalatt nem flameo barátunkat értem)
2: Sikerült rendeznem a problémámat, hogy mennyire tartóasan azt majd meglátjuk... Mindenesetre ha Dr. House menni akar akkor menjen mert egyenlõre vagyok.
3: Na mi lessz azzal a táborral? Úgy néz ki szombaton át tudnánk ruccanni ha él még a lehetõség...
Sion
Ui: Con, szombaton 14- 19-ig hálóparty? ifiházban leszek... :S
Amcsiknál már a 3. évadot nyüstölik... nekem az elsõ megvan végig szinkronban... a TV2 is megvette már a 2-at, de az idióta született feleségek miatt még nem adjákSzitakötõ írta:Dr. House? Hogy én azt a sorozatot mennyire imádtam! Kár hogy lement a széria. Lesz második is? Az a stílus! Külsõ szemlélõként jól szórakoztam, de biztos felmenne a pumpám, ha egy doki ilyen lenne velem.
Sion írta:Üdv! Nos 3 dolgot akarok közzétenni, mondani.
2: Sikerült rendeznem a problémámat, hogy mennyire tartóasan azt majd meglátjuk... Mindenesetre ha Dr. House menni akar akkor menjen mert egyenlõre vagyok.
3: Na mi lessz azzal a táborral? Úgy néz ki szombaton át tudnánk ruccanni ha él még a lehetõség...
Sion
Hakea Ello írta:Sion írta:Üdv! Nos 3 dolgot akarok közzétenni, mondani.
Sion
1: no comment -.-
3: gyertek, ha egy napra jöttök csak, akkor is jó lenne, kéne ugyanis független mesélõ és ti kompetensek vagytok...idõpont ugyanaz, szállás is lehet még esetleg, bár jól lekéstük a koleszt az szent
Sion írta:4. Én is a W3- ra gondoltam. Azzal tudunk nagyokat szívni!
Sion
Mégvalami: Con! befizetem anevezésedésmajd fizu után ideadod. Ittvan nálamaz összes, szóval holnap utalom. Viszont lehet h kell majd 2 ember, mert a démon meg Lajos nembiztos hogy tud jönni.
Debrecenben tud valaki fizetõs parkolót, lehetõleg az állomás környékén?
Sion írta:2. Szállás, koli nem kell, megyünk vissza pestre.
3. Független mesélõ? Törpéket fogadok bármilyen mennyiségben és modul nélkül nyomom, jó karaktereknek. De törpék elõnyben!
Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó