• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 24 / 167 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 167

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.10.30. 22:56

(Guido)

*Felbosszantják a bárdolatlan fajankók, de nem vesz elégtételt rajtuk.*
- Nem azt kérdeztem, hogy ki van e adva az összes fürdõdézsa, és hogy kinek mi jár. Azt kérdeztem, hogy tudtok e rendezni nekem normális fürdõt. Megfizetem, úgyhogy innentõl további szájalást nem tûrök.
*Hangja kicsit haragos és ténymegállapító közben. Odapöccint az egyiknek egy egész ezüstöt, hogy lássák nem vaktába beszél.*
- Na gyerünk, mert vacsorára el kell készülnöm, és szeretem sokáig áztatni magamat.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.31. 10:32

Résztvevõk: Guido

A matróüzok hallva Guido fölényes stílusá és pattogó parancsait összehuhogtak. A tetovált orrú megharapta az ezüstöt majd Giga kezébe adta, aki eltette:
-N, úgy látom, fiúk, akadt itt egy pökhendi talpnyaló, aki töbet képzel magáról, mint aki.
-Jány ez, jány, csak a szoknya fodrát ismöri, de kérdés a', hoy magán viselve, vagy alá nyúva?
Újabb röhögéshullám, de a szószóló leintette õket:
-El vagy tájolva, kisapám. Nekünk csak a hajó kapitánya és tisztei parancsolnak és csak õk fizetnek szolgálatainkért. Le akarsz pénzelni minket? Egy szaros fürdõ miatt? Kóc van az agyad helyett? Nem értettél: nincs fürdõ. Vagy csak nem a kapitány dézsájét toljuk ki, mert úrifehér farod beletennéd habokban hemperegve?
Az egyik matróz hasát fogva hahotázni kezdett, a nyurga úgy fogta be a száját saját tenyerével.
-Aki tökfej, húzza már dologra a valagát!-morrant a röhögõre a tetovált orrú.
-Jól fizetnek minket, de ez az ezüst jól jön majd kurvára, ha kikötöttünk.
-Úgy biza'!
-Vemhes, neked nejed van...
-És ki a francot érdekel? Ki kell rúgi a hámból néha!
A tetovált orrú nem zavartatta agát, hogy a többiek a Vemhes ragadványnevût kezdték el kicsit ugratni.
-Ezt jelenthetném is ám a kapitánynak, tudod-e? Állj odébb érd be a lavórral, na gyerünk!-vetette oda ugyan úgy foghegyrõl Guidóak, mint az elõbb a férfi. Atán dobogó lábakat lehettt hallnai. A tetovált orrú lefáradt fejet vágott:
-Rossita, mi a k*rva anyádat akarsz?
-Ide azt az ezüstöt, taplók. Majd én szerzek ennek a fehér farúnak fürdõt. A lukas dézsát kifelejtetted. Lehet, hogy téged jól megfizetnek, de engem nem, mert nõ vagyok. Virítsd a lóvét!
A vörös hajú matróznõ Guidó mögött állt, tõle kicsit jobbkézre. A tetovált orrú vigyorogni kezdett a többiek pedig úgy tûnik, megértették mirõl van szó.
-Nesze. Aztán élje ám túl!
Rossita nyelvet öltött és intett Guidonak, kövesse
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.31. 10:34

Résztvevõk: Tia

-Egy göndör hajú férfi, farkasfejet ábrázol övcsattal. Trixiannának már leírtam, az idegességtõl többre ne is emlékszem, ne haragudjon. Óh, kelne már fel a dona, és tevékenyebben lennénk, idegõrlõ így üldögélni!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.31. 10:35

Résztvevõk: Hanas

-Említettem, hogy valahogy egyenlítened kell a lovad miatt. Már tudom is mivel-tért rá a lényegre Trixi, ahogy elindultak a raktár felé.
-Tudsz olyat, mint ami a bõrödön van, hm?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.10.31. 10:57

(Somuris)

- Ahogy parancsolod Trixiana úrnõ. - a legudvaribb meghajlás, amire csak képes.
- Ha agyatlan katonáknak akarsz parancsolni, agyatlan katonákat kellett volna fogadnod. Te csak csapkodd az ostorodat, azzal talán kideríted mi folyik körülöttünk, de ne várd, hogy én ugráljak az ostorod ritmusára. Semmi kedvem hagyni, hogy a kedves kismamát a politika sakkbábúi - akik épp egy másik ostor csattogására táncolnak - felnyársalják. Lehet te többet tudsz nálam, de ahogy látom, nem sokkal. Legyek vagyunk egy láthatatlan hálóban, és jó lenne tudni, honnan jön a pók. Én is meg akarom tudni. De ne te mondd meg nekem, hogyan tegyem. Nekem egszerûen mások az eszközeim. Én inkább teában áztatom a fegyverem, mint vérben.
Még egy meghajlás. Azután ha nem kap választ elindul kifelé.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.31. 12:10

(Tia)

Csöndben marad egy fél perc erejéig. Arcvonásai kissé meglazulnak, pilláira béke ül. Mélyeket lélegzik, leárnyékolja a külvilágot, hogy rendet teremtsen gondolatai zûrzavarában. Milyen jól jönne most az a pipa...de az akadémia falai közt többekközött ezt is megtanították neki. Egy halk sóhaj után Csendesre tekint, szemei tiszták, mint a hegyi tavak tükre.

-Ne idegeskedj, Cillan. Nincs értelme. Biztos ezerszer hallottad már, de sosem árt felidézni: a pánik az elme gyilkosa. Próbálj meg kicsit lazítani. Tudom, nagyot kérek, de meglátod, használ.

Egy rövid hatásszünet után ismét megszólal, immáron a Donnára tekintve.

-A lehetõ legtermészetesebben kell viselkednünk. Ennek híján szagot foghatnak a kopók, és az könnyedén a dolgok és az életünk végét jelentheti.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.31. 15:35

Résztvevõk: Somuris, Rutilus

-Nem látom át, egy teázás mi hasznunkra lehet. Ha csupán a kikapcsolódásod szolgálják, akkor emlékeztetnélek, nem azért vagyunk itt. Ha ellenben van egy terved, megoszthatnád, hogy átlássam, mért jó, ha ezen az úton indulsz el. -tárta szét Trixi nyugodtan kezeit, jelezvén, nem haragos de szeretné megérteni a férfi gondolatmenetét, mert eddig neki úgy tûnik, csak egy egyszerû ismerkedésrõl van szó munka közben oda nem illõ idegenekkel.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.31. 15:54

Résztvevõk: Tiarren

Csendes bólogatott. Kis idõ múlva a donna kinyitotta a szemét és felült:
-Szomjas vagyok, adnának egy kis vizet inni? Sokat aludtam?-dörzsölgette arcát a terhes nõ. Miután ivott kinézett a kis ablakon, aztán felvetette, mi lenne ha sétálnának?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.10.31. 16:04

(Somuris)

- Tudod én nem kém vagyok, nem tudok árnyékként valaki nyomába szegõdni - próbálnám csak meg, miközben minden matróz vidáman köszönt, gyerekcsapat ostromol, hogy meséljek neki. * vajon tudja, hogy ha elmaszkírozom magam, akkor ez máris nem igaz?* Egy ekkora hajón hamarosan minden arc ismerõssé válik, miközben a titkokra legyekként rajzanak az unatkozó nemescsemeték.
Az emberek szeretnek beszélni velem, értek a köznép és a fennhéjazó nemesek nyelvén is. Minél több emberrel ismerkedem össze annál több esélyem van megtudni tõlük valamit. Ha elsütnék valami jó intrikát - például, hogy a farkasfejes férfi nõsülni készül, csak van egy féltett titka, a fiatal fruskák esetleg segyítségemre lehetnek kifürkészni a férfit. És mivel a magamfajta komédiást senki nem veszi komolyan, a lebukás sem annyira kényelmetlen - ártalmatlan tréfának is álcázhatnám a dolgot.
Nem biztos, hogy járható út, elõször kicsit meg kellene ismernem azokat, akik a hasznomra lehetnek, de nem is a korhelykedési hajlam hajt az emberek közé, hidd el. Persze ha a vész már a nyakunkon és nincs idõ a körülményeskedésre, akkor marad a közvetlen út, de most még úgy látom, túl nagy a csend. Ha nem így látod, kérlek mondd el mit rejtegetsz még.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.10.31. 17:13

Résztvevõk: Somuris, Rutilus

-Ugyan, aki ért a nyilvánossághoz, ért az ellenkezõjéhez is.Érdekes mód, tégy próbát és majd ha hasznosnak mutatkozik, meséld el rendre, hol tart. Ki-ki a maga útján próbálkozik, s vagy mind, vagy egy része vagy egyik sem jár szerencsével. Gyere Hanas, így nem lesz vacsora. Ha ön, Rutilus, Somurissal tartana, tgye, ha nem, nem muszáj.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.10.31. 17:43

(Somuris)

- Rendben. Azért elmondom, hol talál meg, ha hirtelen szükség lenne ránk. Remélem még lesz idõ értesíteni, mielõtt beüt a mennykõ.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.10.31. 17:51

(Rutilus)

Figyelmesen hallgatja a dalnok végeláthatatlannak tûnõ, örvényes mondatait. Elhúzza a száját. Vannak dolgok a világon, amelyek nem változnak soha.
A szó, és a rapír maradjon az ilyen ifjoncok fegyvere.
A Kard maradjon a Férfiaké.

Fejet hajt Trixiannának, és így válaszol.
-Úgyvélem szerencsésebb volna, ha szétválnánk. Ha az úr csak feleannyira vonzza a tekinteket, mint amint állítja, Domvik nevére; nem sokat segíthetek. Megpróbálok inkább meghúzódni, és egyedül folytatom a kutatást. Talán még nem fürkésztek ki mindannyiunkat.
Ígyhát sietõs léptekkel megindul a hajó szentélye felé.
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.10.31. 21:48

(Tia)

Örül neki, hogy felkel a donna, rákacsint Csendesre, mikor ébredezni kezd. Kedvesen mosolyogva lép a donna mellé, ha Csendes nem elõzi meg, õ hoz neki vizet.

-Ne aggódjon, a nap még mindig magasan jár, Donna Madlaena. Bár a hosszabb pihenés sem ártana. Remélem jól érzi magát. Sétálni? Szíves örömest, Donna Madlaena.

Ha segítség kell a donnának, belékarol, és úgy vezeti, ahova csak szeretné. Közben szemével néha Cillan tekintetét keresi, néha társai után kutat, vagy bármi érdekes után.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.10.31. 22:08

(Hanas)

- Tudok. Van is nálam felszerelés hozzá. Mire gondolsz? Készítsek neked egyet? - kérdezi, szája szeglete mosolyra húzódik, szeme viszont már rég mosolyog. Látszik kedvére való, hogy valakinek megtetszett a munkája.
- Amit láttál rajtam, azt is magam csináltam, bár segítséggel. Majdnem két napig készült, beleszámítva az éjszakát is.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.01. 8:41

(Guido)

*Kezdi magát nagyon felhúzni ezeken a taplókon. Csak az tartja vissza, hogy nem szereti bemocskolni a kezét ilyen tirpák barmok vérével, és ha most lerendezné õket, fenn áll a veszélye, hogy õ is kaphat. Az pedig nem mutatna jól egy nemes kíséretében, fõleg a vacsoránál. Már gondolkozik, hogy miképp szerezze vissza pénzét, ha a bugrisok le akarják nyúlni, aztán megérkezik a nõ. Ekkor Guido szíve kicsit felvidul, hogy amaz hogy helyrerakja a matrózokat. El is mosolyodik, aztán követi a nõszemélyt. Ha távolabb érnek a férfiaktól, megszólal.*
- Köszönöm a segítséget. A nevem Guido Mastroianni. Csak egy forró fürdõt szerettem volna, és pénzt is bõven áldoznék rá, de ezek a figurák úgy látszik, hogy csak kötözködni akartak. Köszönöm, hogy közbelépett. Nem lett volna kedvem komolyabb vitába elegyedni velük, ami tettlegességig is fajulhatott volna. Tényleg tud nekem forró fürdõt varázsolni? Nagyon hálás lennék érte.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 24 / 167 • 1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...