• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 27 / 167 • 1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.05. 13:31

Résztvevõk: Guido

Nos, Rossita nem köntörfalazott, hogyan s mint szeretné folytatni: kezével rásegített, hogy mihamarabb magában tudja a férfit, s mint egy jó lovas a hátasát elõször lépésben vezette "lovát", majd megelõlegezte neki a vágtát. Arca egészen kipirult, ujjait a férfi vállaiba mélyesztette, izmos combjaival megszorította a férfi csípõjét.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.05. 16:02

(Hanas)

Miközben Trixi a donnal tart, Hanas felfedezi az elemózsiás láda titkait...örömmel látja, hogy végre rendesebb étel is akad, kivesz hát magának egy darab sajtot, és a kenyérrel, mely ebédjébõl maradt rögvest hozzá is lát.
- Megfázni nem fogok, de forog a hasam a tengertõl. Igen, ma este a lovaknál. Remélem nem lesz vihar, fel tud borulni egy ilyen hajó? :?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.05. 16:50

(Tia)

Kicsit váratlanul érte amit a donna mondott, olyan dolgokra kérdezett rá, melyekre ha õszinte választ adna, hatalmas kérdõjelet nyeletne le a nõvel.

-Eleddig nem igazán akadt idõm ilyesmivel foglalkozni. Édesszüleim mikor beirattak az akadémiára, azzal a céllal indítottak útnak, hogy mint mûvelt nõ térjek vissza a ház falai közé. Tanulmányaim végeztével esetleg akad idõm párt keresni magamnak, ha valóban olyan bíztató a helyzet, ahogy Donna Madlaena állítja *hálás mosoly felé*, akkor idõvel megtalálom azt a személyt akivel leélhetném életem.

Megkevergeti a teáját. Kicsit elmélázik, majd belekortyol és elgondolkodik a hazugságokon amik elhagyták a száját. Furcsa a helyzet, hiszen a látszat ellenére jóval idõsebb a donnánál.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.05. 19:03

(Guido)

*Guido nem szeretne hosszan elnyúló aktusba belebonyolódni, ezért kezei serényen dolgoznak, hogy Rossita mihamarabb kikészüljön a "nyeregben". Ha már látja fáradni a nõt, akkor átveszi a kezdeményezést és pozitúrát váltva a térdelõ nõ mögé állva megdolgozva azt adja meg neki a kegyelemdöfést. Amint a nõ a csúcsra jut, elnyúlik vele a dézsában. Nem erõlteti saját beteljesülését. Azt másnak tartogatja. Simogatja Rossitát és szavakkal is kedveskedik neki.*
- Méghogy én vagyok a pokolfattya. Ágyékod forrósága mellett még Ranagol pokla is olyan lehet, mint a déli jégmezõk. Vad vagy és zabolátlan. Minden porcikádból, minden mozdulatodból a szabadság érzõdik. Megfékezhetetlen asszonyi erõ. Gyönyörû vagy és kívánatos. Rendkívül élveztem minden percét együttlétünknek. szeretném, ha máskor is megajándékoznál bujaságoddal és öleléseddel.
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.05. 19:32

Résztvevõk: Guido

Guido elképzelése egybe esett a nõével, õ sem szándékozott félórás etyepetyébe bonyolódni. Igazság szerint már az meglepte, hogy a férfi egy második hajrát is vett rajta. Ám a felsõ pozíciós mûvelet a férfit is kifárasztotta kissé, lévén a nõ valóban heves volt és erõteljes. S bár szép volt az elhatározás, hogy nem hagyja magát Guido az eseményekkel ragadtatni, bizony a végére teste felülkerekedett a férfin...Nem kellett az erõltetni, bekövetkezett magától...A vörös a levegõt kapkodta a dézsában de rendületlenül vigyorgott. Egészen kipirult, úgy nézte Guidót.
-Betyár vagy te. Még egy alkalomról rebegsz, de tudom én, felém se nézel még egyszer. Fiatal vagy, s a fiatalság különbet is talál nálam testben. De az igaz, én már éltem annyit, hogy tudjam, nem attól alél a férfi, ha húzódozik és nyavajog a nõ! Egészen megifjodtam, hijj, dologra míg erõ buzog bennem!-megcsókolta búcsúzóul a férfit aztán kiszállt, s úgy, nedves testére húzta rá ruháit. Megvárta, míg a férfi is kiszáll, mert a mocskos vizet valakinek el kell takarítania!
Azt pedig csak az istenek tudják, hogy vajon eme kikapcsolódással guido mivel lett még gazdagabb...Talán egy újabb nõt tett késõn anyává...?

//Kérlek írd majd le, ezután hová mennél és mit szeretnél csinálni!//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.05. 19:40

Résztvevõk: Tiarren

-Akadémia? Melyik, mond?-lett lekes a donna tekintete, de Csendes elszomorodott.
-A tanult nõk boldogtalanok. Nem tudja õket egyszerû férfi boldoggá tenni, mert vágyaik olyan felhõn ülnek, ahova egyik sem ér fel. Lám, megéri így tanultnak lenni s aztán egyedül maradni, mondván okosak vagyunk s magunk is boldogulunk? Szeretni nincs idõ? Mely tudor mondta ezt a botorságot? Szeretni hagyni s lenni sincs idõ? Ezt sem hihetem. Talán volt, ki akart kedves lenni s elûzted...Nem lehet valaki úgy boldog, ha esélyt sem ad neki...Oh, az én szüleim a föld alá süllyedtek volna, ha nem hallgattam volna rájuk, midõn férjet választottam s kikértem áldásuk! Szép vagy, szép vagy, szép Tiarren, de meddõ szépség az, mi szeretni nem hagy...-mondta bánatosan a nõ. Ez volt az elsõ hosszabb szöveg, ami száját elhagyta. A donna zavartan nézett rá, majd Tiára. Szerencséjére nem kellett állást foglalni ebben, mert ura érkezett Trixivel. A don nejét kereste, csatlakozott õ is a teához, Trixi pedig látván, hogy minden rendben, visszatért a hajóközbe.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quiasse Limenel Umassyras » 2006.11.05. 19:51

(Guido)

*Még utána gyorsan lemosta magát, aztán õ is kiszállt a kádból. Várt egy darabig, míg valamelyest megszárad a teste, aztán felöltözött. Mosolygott a nõ válaszán.*
- Ki tudja. Lehet, hogy még összefutunk ezen a hajón az út alatt. Bánnád? Mert én nem. Az igaz, hogy van egykét csinos menyecske még itt, de egy férfinak legyen ereje mindenre amire vágyik. És én vágyak terén nem állok hadilábon. Na mindegy. Megyek is, mert még sok dolgom lesz.
*Beköti copfba a haját, és a kabinjukhoz siet, hátha történt valami távollétében. Felvesz egy olyan ábrázatot, hogy ne gyanakodhasson senki iménti kis tornamutatványára.*

// Szerintem az õ "szakmai" gyakorlatával nem igazán vágja hanyatt egy ilyen kósza numera. Szerintem. //
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."

Részlet Roquar Qrassys aquír bárd balladájából.
Quiasse Limenel Umassyras
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 2168
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.05. 20:07

(Tia)

Már válaszolt volna-természetesen valótlant- ami az akadémiát illeti, mikor Csendes közbevágott. Ugyan igyekezett nem kimutatni, de nagyon meglepte amit hallott. Ugyan nem vonatkozott rá teljes mértékben, de bizonyos relevanciája mégis volt.

<Ha tudnátok milyen két világ közé szorulva élni...mint fa a fûszálak között...>

Örült, hogy nem kellett hozzászólnia a dologhoz. A don feltûnésére fejet hajtott, kedves mosoly kíséretében köszönt, és illedelmesen hagyott még a teájából, hogy a férfi is bekapcsolódhasson a beszélgetésbe.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.05. 20:11

Résztvevõk: Guido, Hanas

//A képzettséged megléte nem befolyásolja az önuralmadat. Csak azt jelenti, hogy örömet tudsz adni a másik félnek magas fokon.//

A kabinban Trixi és Hanas falatozott, egy láda társaságában. Sajt és kenyér volt a menü, de szárított hús és tiszta víz is rejtezett a ládában.
-Csak elõkerült. Látom, lefürdött, ez dícséretes. Egy-két dologról lemaradt, de nem vészesen...-szólt a nõ.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2006.11.06. 10:45

(Somuris)

- Ó értem. Én is gyakran a lelki üdvömet féltem, amikor az árnyékszékrõl kilépve emberek felõl érdeklõdnek tõlem. Olyankor elmegyek, imádkozom és ettõl megnyugszom. - Ez most a "Na ne nézzé' má hülyének" szöveg volt.
- Ha elmondod amit tudsz, nem hagylak cserben, talán meg tudlak védeni ettõl az alaktól. Ha õt fedezed, akkor nem az én csapatomban vagy. Akkor fordulj hozzá segítségért. Nem tudom, ki vagy, de lehet csúnya játszmába csöppentél. Ettõl a ponttól ha behúzod a farkad mint a kivert kutya, beléd fognak rúgni. Ha csatlakozol egy falkához, még a szerencsédet is megtalálhatod. Csak dönts okosan. Akik erõvel kérnek, erõvel is fizetnek meg a szolgálataidért.
- Ki akarod tanulni a vándorzenész mesterséget? Csakhogy az galamblelkûnek nem való. Ha érdemes leszel rá, megtalálom a módját, hogy te is tudd, amit én.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Orwen del'Correl » 2006.11.06. 16:18

(Rutilus)

<Rosszarcú emberek? Nocsak.. talán hamarabb bukkanok rá a célpontomra, mint hinném!>
Megvárja a férdi imátkozását, majd feláll, és az ajtóban (kifelémenet) bevárja. Amikor közel érkezik csendesen, de barátságos shadoni nyelven megszólítja:
-Honfitársam! Nem szokásom hallgatózni, de véletlenül meghallottam imáját. Említett bizonyos.. rossz embereket. Hadd mutatkozzam be: Rutilus Caedar vagyok, az Úr //smasszere, és jobbkeze :D // lovagja. Küldetésem ezen a hajón, hogy megvédelmezzem Shadon békés polgárait. Ha megtenné, hogy megmutatná az alakokat. Talán segíthetnék.
Mosoly
<Úristen, pocsék színész vagyok!>
Caieverri mester által hitelesített családi okiratok
Richard Simms - Redmondi mesék ZK [Adatlap] [Rendőrségi Nyilvántartás]
Orwen del'Correl
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 1133
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.06. 18:54

Résztvevõk: Tiarren

A donna nem szállt le az akadémiai témáról, elújságolta férjének:
-Mit szólsz ahhoz, ha egy nõ iskolába járt?
-Elõször azt kérdezném hova és hogy mit. Ha egy nemesleány tanul, az helyes, hisz hogy tudna gazdaságot elvezetni és szellemével fenntartani férje figyelmét? A szép nõ okosság nélkül annyi, mint egy kitömött játékbaba a polcon. Csak okossága ne kerekedjék hiúságból és nagyravágyásból ura fölé. Csak nem találkozott ilyen hölggyel, amíg sétálgattak?
A donna elgondolkozott.
-Nos...
-Ne szabadkozzon, sosem bûn pallérozott elmékkel társalogni, ha nem rosszakarás hagyja el ajkukat!
-Tia említette, járt iskolába.
-Nocsak, mely mesterséget tanulta ki?
Csendes sóhajtott picit, kezeit ölébe ejtette majd valahova a távolba meredt. Nem volt kedvére való ez a társalgás. A fedélzeten keresztül újabb kövér patkány iszolt keresztül majd lefutott a hajóközbe fürgén.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.06. 19:03

Résztvevõk: Somuris, Rutilus

-Tényleg onnan jöttem, most nem kell ezen viccelõdni és árulást sejteni! Egészséges ember naponta többször is elmegy oda, ahova a király is gyalog jár!
Igazgatta inge nyakát. Kicsit félt még, de már kezdett kiengedni.
-Falka? Hányan vannak izé..áh!
-Több fonalú gombolyagnak tûnik ez, mit egy szálon felhajtani nehéznek ígérkezik...Lovag, lovag...ön nem visel páncélt...Öhm, vagy ez egy hasonlat volt...?-jött mélységesen zavarba és segélykérõn Somurisra nézett.
-Most kinek is beszéljek arról, amirõl alig tudok valamit?!
Az eddig némán ülõ lány cérnája elszakadt és nem a ruháján... Felállt, csípõre tette a kezét és a férfiak közé, a két padsor közé állt.
-Már megbocsássanak, de ez isten háza! Vagy fülkéje, vagy kápolnája, édes mindegy, szent hely! Muszáj itt ármánykodniuk?! Élénk fantáziájuk van nem mondom, de amíg maguk mesét szõnek, más áhitatosan imádkozna istenéhez útmutatásért...!-beszélt folytott hangon. Majd bamba képett vágott, mosoly suhant át arcán és visszaült.
-Tehát ez lenne az útmutatás? No, vagy beavatnak engem is, vagy megyek és szólok a kapitánynak, hogy önök...önök...-látszott, keres valami rémisztõ szót, aztán felcsillanó szeme jelezte, megtalálta:
-Hogy önök kalandozók! És még mielõtt kikacagna vagy ön, vagy ön, vagy ön -itt sorban mind a 3 férfira mutatott az ürgétõl Sumorisra át -kijelentem, egy Tocca lány szava nem üresség! És mellesleg akkor a nagynéném hegyes sarkú cipõjét érezhetik majd bordáik között vagy más nemesebb ám lágyabb részükön!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.11.09. 19:06-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.06. 19:57

(Hanas)

Jó étvággyal eszik, izlik neki a sajt
- Ja, ülj le, és egyél valamit, olyan ábrázatod van, mint aki unja magát. Pedig hosszú lesz még az út.
Nem eszik túl sokat nehogy megártson. Aztán elõveszi íját, megvizsgálja, és felajza azt. Aki figyel, egy remekbe szabott kétszeresen hajlított íjat lát, méretre nem túl nagy, karjain csontmerevítõkkel. Egy kis darab halványsárga valamit vesz elõ, azzal dörzsölgeti végig az íj idegét. Közben egy nótát dúdol halkan, nem túl változatos dallammal, és ritmussal elõadva.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.11.06. 20:10

(Tia)

//Hasamra ütök, gõzöm nincs hogy létezik-e ilyen akadémia. Persze helyette olyat mond, ami tényleg létezik.//

Nyugtató oldalpillantást vetett Csendesre, a nõ kiolvashatta tekintetébõl, hogy minden rendben.

-A Haonwelli Hercegi Akadémia bölcsész szakán végeztem, mint könyvtáros. Polgárleány vagyok, számomra nem helyezték kilátásba egy hatalmas birtok igazgatásának lehetõségét. Kénytelen voltam valami kézzel fogható szakmát keresni magamnak, lehetõleg olyat, ami kedvemre való. Szeretem a könyveket, és ha elég ügyes vagyok, akár az Akadémia falai közé is visszatérhetek, mint megbecsült alkalmazott :)

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva