* Kandór társaival óvatosan halad végig a járatokon. A fejvadászok kiélesített érzékeinek segítségével könnyedén tájékozódnak a sötétben, kíválló nyomkövetõi készségeik segítségével végig a kalandorok csapatának nyomában lehetnek... Luure halottja, levágott õrök.. gorvikiak... vérnyomok és egyebek... a dolgozószoba némileg megnyugtatób légköre... a sötétet félhomály váltja fel, majd fény dereng fel... a dolgozószobák igen... már néhánytíz perce rója ekkor a kis alakulat a folyosókat, Kandúr magabiztos vezetésével. felerõsített érzékû társa, a nyomköveés mestereként mindig tudja, hol haladjon el... vérnyomok, a padlazat porában húzott, avatatlan szemek számára láthatatlan csíkok... no meg az emlékbe vésett térkép képe végül egészen a dolgozószobákig vezeti a társaságot. Hamarosan a kalandorok nyomára bukkanhatnak... a Kandúr magában elmosolyodik... nem csak munkájuk sikerességét szavatolhatja, de végre véget vethet az önkényeskedõ kis papocska életének is. Milyen szép kilátások... a dolgozószobák együttese elõtt némileg lelassít... társainak kézjelek segítségével tudtára adja, hogy támadó alakzatot vár el tõlük. Amint társai dobófegyvereiket elõkészítve felveszik poziciójukat, a Kandúr az ajtóhoz lép, amelyen nem sokkal ezelõtt a kalandorok is áthaladtak. Vér szaga szivárog elõ az ajtó alól... friss véré... a Kandúr igyekszik úgy helyezkedni, hogy amint lenyomja a kilincset, elugorhasson az esetleges támadó elõl, ha esetleg sámítanának rájuk. Minden bizalmát mögötte lév társaiba helyezi: ha az ajtó kivágódik, és támadók állnának mögötte, a fejvadászok halálos gyorsasággal cselekedhetnek... Kandúr keze halkan a kilincsre simul, majd átgondolva lassan mit is fog tenni, kivágja az ajtót... villámgyorsan a kivágódott ajtón egy tigrisbukfenccel bevágódik, dobótûi a kezében... társai reakcióját meg se várva azonnal fedezéket próbál magának keresni... ha nem talál, próbál úgy helyezekedni, hogy a legkisebb célpontot nyújthassa... szemébel õröket és a kalandorok jelenlétét keresi... vélhetõleg meg is találja õket...*
//... Bocsánat, ha zárva van az ajtó... nem tudom sajnos, hogy be lett-e csukva... ha igen, akkor vegyük úgy, hogy a vacilálás az ajtó kivágása elõtt nem törént meg, és a fejvadászok egybõl berusholnak és a terepet átpásztázva fedezéket keresnek... a teremben vannak a JK-k elviekben, szóval megtalálják õket azt hiszem az ajtó elõtt állva...
 De dobhatok érzékelés próbát
 De dobhatok érzékelés próbát  De azt hiszem nem lesz rá szükség
 De azt hiszem nem lesz rá szükség  ...//
 ...//

A drága Km-ünk meg tudja, hoyg egészsség próba kell bénításhoz, ezért se írtam oda... dobótû meg szétzúzza az ádámcsutkát, és azzal megoppantja a nyakat... úyg tudom...//
 A drága Km-ünk meg tudja, hoyg egészsség próba kell bénításhoz, ezért se írtam oda... dobótû meg szétzúzza az ádámcsutkát, és azzal megoppantja a nyakat... úyg tudom...//