(Negas)
-Azt még a falumban is ismerték. Remélem szerencsém lesz. *mondja halvány félmosoly kíséretében, majd figyeli az osztó hölgyet és a kártyákat majd a reakciókat.
<remélem nem tétre játszunk mert érdekes lesz a játék egyébként, csak tudnám csalni foge az némber >

Túl veszélyes. Fenébe. Vajon a gorviki meddig akar pesztrálni? Vajon tényleg tetszem neki? Vagy csak kezelget, kihasznál, és itthagy? Túl szép volt hogy igaz legyen. Õ nagyvilági alak. Egy ilyen egyszerû kis senki mint én, biztos nem kötheti le sokáig. Még szerencse, hogy én nem szoktam soha szerelmes lenni. De olyan jóképû. És kedves, gyengéd, figyelmes. A fürdõben is végig csak azzal foglalkozott, hogy örömet szerezzen nekem. Lehet, hogy félrebeszélek, és tényleg rendes pasi? Adunk neki egy esélyt. Megismételhetné velem a múltkorit. Hmmmmm. ...>
 Túl veszélyes. Fenébe. Vajon a gorviki meddig akar pesztrálni? Vajon tényleg tetszem neki? Vagy csak kezelget, kihasznál, és itthagy? Túl szép volt hogy igaz legyen. Õ nagyvilági alak. Egy ilyen egyszerû kis senki mint én, biztos nem kötheti le sokáig. Még szerencse, hogy én nem szoktam soha szerelmes lenni. De olyan jóképû. És kedves, gyengéd, figyelmes. A fürdõben is végig csak azzal foglalkozott, hogy örömet szerezzen nekem. Lehet, hogy félrebeszélek, és tényleg rendes pasi? Adunk neki egy esélyt. Megismételhetné velem a múltkorit. Hmmmmm. ...>

*
 * A reggel megint kipihenten ér mindenkit. Lehet, hogy tényleg ilyen jó érzés, ha kényelmes, mpuha ágya van az embernek?! A folyosón már javában megy az élet. Legalábbis a neszekbõl és jövés-menésbõl arra következtethettek, hogy most sikerült a reggeli idõt átaludni.*
  A reggel megint kipihenten ér mindenkit. Lehet, hogy tényleg ilyen jó érzés, ha kényelmes, mpuha ágya van az embernek?! A folyosón már javában megy az élet. Legalábbis a neszekbõl és jövés-menésbõl arra következtethettek, hogy most sikerült a reggeli idõt átaludni.*