• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 75 / 115 • 1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 115

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.23. 19:49

Résztvevõk: Mindenki

-Ennyi? Többet nem képes kibökni? Mi is itt vagyunk, hallja?-tette csípõre Szita kezeit, majd orra alatt anyanyelvén mormogott:
-Infantile ragazzo...
A dolinába érve már erõsen alkonyodott. Szita lapot vett elõ és nyelve hegyét kidugva rajzolgatni kezdett, majd eltette munkáját és tenyerébe téve állát elmélkedni kezdett. Talmo felmászott a fán lévõ lakba, majd mosolyogva jött le, elnézett egy távolabbi borókacsoport felé, ahol egy szürke ló legelt, valami csomaggal a hátán. A két elf katona köpenyét magára húzta, kezdett lehülni a levegõ erõsen. Morik füvet kezdett tépkedni ültében:
-Mire van szükséged ahhoz, hgy többet megtudj arról a kulimászról, Arbor? Egyáltalán, fontos? Mert ezzel a rakás semmivel nem állíthatunk vissza. Óriások nyomán kívül semmit nem láttam.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.23. 21:03

(Alauron)

A félelf megnyugodott, és kényelmesen leült a olinában, vállát egy fának támasztotta, s távolabbról elnézte ahogy Szita ügyködik.
<Egy nagy rakás szerencsétlenség vagyunk...semmit sem derítettünk ki, talán ha lett volna több idõnk, de így...most hova tovább? Igaza van a nõnek, ez semmi.> Odasétõl Szitakötõhöz:
- Üdv! Lene kis idõ most nekem? Van kérés hozzád, nem nagy dolog, csak hogy te kezed jól rajzol, s kell nekem rajz a húgommal, hogy visz majd el apámnak, látja majd elsõnek õt te rajzod. Ez története hosszú...lehet hogy csinálsz rajz nekem? :roll:
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.11.23. 23:03

(Patricia)

*Az út során végiggondolja azt a csekély információt amit megtudtak. A dolinában letelepszik egy fa tövébe, ám elõtte magára kanyarintja ismét a köpenyét a hideg ellen. Letelepedvén körbenéz a társaságon <Lehangolt mindenki, hisz õk is tudják milyen kevés tudás van a kezünkben. Túl kevés volt az idõ a vizsgálódásra, és túl rég történt minden - mert mikor is?...> Morik felé fordult miután feltette kérdését Arborhoz.*
- Mennyi idõvel ezelõtt történt mindez? - *majd amikor választ kap szemeit behunyva pihenget a fa tövében látszólag.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.23. 23:24

Arbor Vitus

-nem tudom...Talán kiderül valami talán nem.Elméletileg ha megvan még a felszerelés,akkor azok segitségével talán...

Jegyzi meg halkan moriknak majd hátradõl egy fának és felkészül a puhenésre.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.11.24. 8:40

(Maldar)

*Most, hogy mindenki letelepedett pihenni és megnyugodtak, ismét eszébe jut a kérdés amit feltett Talmonak.*
- Mostmár szerintem tudna válaszolni a kérdésemre amit feltettem még a sacronok érkezése elõtt.
*Nem ül le, hanem fel-alá járkál a dolinában, és láthatólag nagyon töri a fejét, nem elégszik meg ennyi információval, amit megtudtak.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.24. 11:50

-Hamar megtudom oldani-felelte Szitakötõ a követnek, aztán fülelt a többiekre. Patricia hiába jártatta az agyát, új, addig észre nem vett elemet nem fedezettt fel. Óriásnyomok, kicsavart fa, és valami zöldes trutyi a halott vágott kezén, amit Arbor eltett késõbbi tanulmányozás céljából.
Talmo értetlenül nézett maldarra, nem értete a közös nyelven feltett kérdést.

-Alauron, mit akar ez a férfi tõlem? Korábban is kérdezett valamit, de semmit nem értettem belõle.
Visszanézett a legelészõ hátasra, ami mellé Arbor lova is feltûnt, s legeltek együtt. Morik ujjain számolt kicsit:
-A támadás? Hm, egy jó öt és három napja. Csoda hogy a hulla nem nézett ki cudarabbul.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.24. 13:58

Arbor Vitus

Felvidul Üstököst látván és hozzá is siet majd szemügyre is veszi a másik hátast is kinek hátán van vmi...

-Hát te hogy kerültél ide?És ki az új barátod? 8)
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.24. 20:19

(Alauron)

Talmo kérdésére odalép hozzájuk, és Maldarhoz szól.
- Õk itt nem ért a mindenki nyelvet, nem ért mit mondsz te neki elõbb, vagy mikor ott ahol feküdt a nagydarab...
Miután elismételte a dolgot a követ lefordítja azt az elfnek, és marad, hogy a válasznál is tolmácskodhasson...
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.11.24. 20:46

(Maldar)

- Óóó az más... Tehát azt kérdeztem, hogy nem emlékszik-e a Herceggel való megállapodásuk után, nem volt-e valaki aki meg akarta szerezni a lovakat, vagy csak egy részét a kelleténél rámenõsebben, megvesztegetéssel is próbálkozott, esetleg fenyegetõzött is.[/i]

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.11.24. 21:17

(Patricia)

- Mennyi ideje?... - *nézett egy kicsit értetlenkedve Morikra, majd elmélkedett magában. Az eredménytelenség kicsit elkedvtelenítette, meg ráadásul már éhes is kezdett lenni. De nem ez izgatta igazán. Túl sok idõ telt el, túl sok.... és a hulla még mindig jó állapotban volt ahhoz képest. Túl jó állapotban volt. De vajon mitõl? Odafordul a többiekhez és figyeli a beszélgetést, neki egyenlõre nincs értelmes kérdése.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.24. 23:13

Üstökös párja egy pegazus volt. A hátán lévõ valami összehajtott szárnyai voltak. Az elf jöttére óvatosan arrébb ment legelni, de amúgy békés volt. Üstökös gazdájához lépett, megcsipkedte ingjét, majd orrával szaglászni kezdte a holmijait.
Szita hunyorgott, az egyre növekvõ szürkületben már nem látott jól, milyen ló az ott a távolban. Talmo a fejét rázta:

-Itt ilyen nem fordult elõ, ha máshol igen, az hozzánk nem jött már el.
Talmo Arbor felé indult, de nem a ló miatt:
-Láthatnám magam is, amit gyûjtöttél?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2006.11.25. 13:27

Arbor Vitus

A pegazust láván meglepõdik,hogy egy ilyen állat mit keres itt ilyenkor fõleg,hogy óriások vannak a közelben...Ám mindenesetre csodás állat s a gyönyörködés közepete nem is vetteészre Talmo közeledést igy kissé megijed mikor a gondozó megszólitja.Kérdésére bólint és elõveszi a kis csomagot miközben Üstökös fejét kicsit arréb tolja.

-Ne szagold meg ki tudja mi van benne...

Aztán a gondozó felé fordul.

-Mit keres itt egy pegazus?Nem kellene rájuk jobban vigyázni?Az óriások itt vannak a közelben és ki tudja miért jöttek többen mint ahogy meg volt beszélve ráadásult az egyiken még vért is volt...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2006.11.25. 16:16

(Maldar)

*Amíg meghallgatja a választ abbahagy a járkálással, majd tovább folytatja gondolkodását, elmélkedését.*
<...hmm... lássuk csak mi történhetett még...>
*Járkálás közben a földet pásztázza, így nem veszi észre a pegazust. Pár perc eltelik míg egyszer megáll és tekintetével megkeresi Alauront. Odamegy a követhez és megkéri hogy fordítson pár szót ha tud.*
- Ha megtennéd még fordítanál pár szót? Szerintem a két elf katona egyike is választ tud adni. A kérdés a következõ: Hol fut az sacronok földjének határa és milyen irányban vannak települések a területük körül?

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.11.25. 18:30

(Alauron)

Talmoval tart, és õ is megvizsgálja az anyagot, szemével, s Arbor figyelmeztetése ellenére úgy dönt mégiscsak megszagolja, s hitetlenkedve néz Arborra...
<Egyértelmû pedig...nyilván azért jöttek többen hogy erejüket megmutassák, mert Avanelvera elfjei a szemükben az idõt húzták, gondolták hát hogy fenyegetõbbek lesznek. Micsoda szerencse, hogy nem rögvest támadás lett a vége...>
Mikor pedig Maldar jön oda hozzá a kérdésével, fejét féloldalra fordítva, elgondolkodva ránéz.
- Nem akar te menni oda, ugye?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.11.25. 23:03

-Ezek már nincsenek a mi földjeinket. Az õrület elõtt tiszteletben tartották határainkat, s ezek szeme tiszta volt, így õk is így fognak tenni. A ménes a szent ligetre van kicsapva, ám õ itt elcsatangolt. Idõ kérdése s akinek gondjaira van bízva, itt lesz, hacsak már itt nincs most is a fák között.
Nézegetni kezdi a zöldes valamit, úgy folytatja:
-A sacronok mindegyike visel vértet, vagy láncinget. A fém számukra olyan, mint nekünk a fák. Nem lepne meg ha a nõk is így járnának. Hm, ez valami növény, Arbor, de nem ismerem, miféle. Egyáltalán minek...?
Alauron is valami zöldes dolgot szagolhatott, mintha növénybõl készült pakolás szaga lenne. Az egyik katona -akinek sisakja az orránál kicsit meg volt horpadva- válaszolt Maldarnak:
-Innen északra 20 mérföldnyire indul az õ földjük, ahol a hegyek meztelenek. de hogy falujuk hol áll, meg nem tudom mondani, sosem léptem oda megnézni.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 75 / 115 • 1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...