Mi az, félévi dogák vannak? Vagy a karácsonyi bevásárlás elkezdõdött? Támad az influenza? Az utóbbi napokban ennél a helynél egy kripta is látogatottabbnak bizonyult. Kitehetnénk rá az out of order (használaton kívül) táblát. Bár lehet, múltkor az a hiba ez volt?
hehe. Én ugyan nem vagyok egyetemista, de z összes ... tanár a feébe vette, hogy még karácsony elõtt megiratja a saját kis témazáróját...-.-
Az arányosan elosztva kb 7 TZ... szönet után meg évfolyamdolik.. szal most éli ki magukt a tanárok...
Merid.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
na ne nyavajogjatok...7 témazáró miaz? semmi ügy )
Nekem csak 7 viszgám lesz 8 hétre -ugy hogy uv lehetõsségem sem lesz sok,nem beszélve a karácsonyról és a szilveszterrõl -,-
ui.: egy vizsga nem úgy néz ám ki,hogy elõtte naõ leülünk oszt majd meglesz az 5-s vagy legrosszabb esetben a 4-s...Legkönyebb vizsgára is 5-6 napot kell tanulni persze errõl nem kell a tanároknak tudni,mert akkor kevéslik is kivágják az embert
Schinter 3 nap alatt fel lehet készülni majdnem mindenbõl, de azért 7 vizsga az tényleg elég húzós nekem 6-8 között lesz valahogy még énse tom:D
Bár ha elõvizsgák sikerülnek.
Turbulens éjszakám volt, és nem átallom megosztani veletek.
3.00
Yvettel finomítottunk a karikon
4.00
Quirrtha Khinn címer befejezve
5.30
Ki a fürdõkádból
6.00
Haláltusám kezdete (ok késõbb)
6.10
Haláltusám vége. Megadtam magam, egy idegen harcos, mely egy vörös borítójú Shin Cup keleti gyorsfõzõleves képében jelent meg, nyelvem módszeres likvidálása után az agyamat kezdte marni, én meg -tekintettel inkább az hivatalbéli kötelezettségeimre, mint a fiktív szeretteimre-ennek hatására úgy határoztam, hogy reggeli gimnasztika gyanánt rekordidõben csapom fel a kukafedelet, és intek búcsút a gúnyosan tekergõ tésztagilisztáknak. Remélem nektek is ilyen jó reggeletek lesz.
U.I.: Ha valakinek igényt tart egy Ping-Luk-Dilling 6G14-es kulimászhajigálóra, jelentkezzen nálam.
-.- nem is volt még három óra amikor befejeztük Egyébként az éjszakám hasonlatos volt - én sem aludtam Aztán "reggel" orvosnál pusztán három órát ületem a fiammal azért, hogy fél perc alatt kiadja az igazolást, hogy mehet oviba (a múlt héten beteg volt). 12 óra körül meg pont szükségem lett volna arra a kulimászhajigálóra. Ha ezt tudom elõre, még tegnap elkérem...
Én viszont ettõl jobb napot kívánok mindenkinek!
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Ha már nem alvásról és fiakról van szó, akkor én se érzem magam a legkipihentebbnek, mert az én fiam egy pár napja hisztivel szórakztatja megtört szüleit. Jön a foga.
Ti szegények. Árasztjátok a negatív energiákat. Mikor pozitív kellene. A tél keze lelketekért kap! Muhaha.
Na, majd akkor lesz sírás rívás, ha jön az influenza...és kedves, kitartó barátai, akik fityiszt mutatnak minden lázcsillapítóra, vitaminra, teára, fõzetre.
Vizsgák? Le lesznek kezelve, átmegyünk. Bacik és vírusok? Õk is. Gyerekek? Syntax error Kellemetlen emberek? Ugyan már, kezelhetõk. Az élet marha egyszerû...Kivéve amikor az ember önmagának csavar rajta egyet.
Eldwyr!
Fogfájós babához türelem és kitartás - meg egy kis Dentinox vagy Panadol szirupos ínydörzsölés éjszakára, hogy tudjon és tudjatok aludni. Nappal meg hûthetõs rágóka, hogy tudja dörzsölni magának a fájó részt. - Nállunk legalább is ez vált be a legjobban Esztinél, mert õ még be is lázasodott a fogzás miatt. Ellenben, ha valakinek van ellenszere egy hajnal háromkor felkelõ és hatig teli pofival vigyorgó kétéves lány ellen, azt nagyon megköszönném
Az élet pedig tényleg egyszerû - de csak akkor, ha annak akarjuk látni
Mindenkinek, akit érint: a vizsgákhoz jó nagy kalappal
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Rum a tejbe. Babánál is beválik, 2évesnél mégúgy, ccsak emelni kell az adagot.De módjával, a mája miatt. Vagy törölni a délutáni alvást hogy estére kinyúljon. Ha a korábbi dolog következménye a jelenség, akkor lehet ezek mind semmit nem érnek és egy pszichológus...
Baba témában csak fél éves korig tudok tanácsot adni, de figyelem az összes javaslatot a két éves hajnali vigyorgó témában. ...Ez akár egy titkos klán neve is lehetne A Kegyetlen Hajnali Vigyorgók tartják rettegésben a népet....
Én Szitakötõ második javaslatára szavazok.
A vizsga témához meg csak annyit, hogy hatalmas kalappal mindekinek. Örülök, hogy nekem már nincsenek ilyen kötelezettségeim.