Öööö nem is tudom minek a hibája valójában.
Reggel óta az oldal csak irtó lassan olvasódik be - nem tudom szerver baj-e, vagy a php motor, vagy micsoda - más lapnál nics gondom, ezért gondolom, hogy itt lehet valami gigszer.
Hacsak megakarok nézni topikokat akkor még csak-csak... de ha írok és elakarnám küldeni - rosszabb mint egy modemes net...
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Bocsánat, hogy vaklármáztam felétek.
Egész nap ezt a nyamvadt gépet bütyköltem - mindenféle keresõt és tisztítót lefuttattam, de még du. 4-kor sem volt normális. 11 fele tudtam ismét feljönni - és voalá... mûködött minden.
Mégegyszer bocsi! - valszeg nállam volt a hiba valahol, vagy a szolgáltatónál... de nem értem miért csak ennél a fórumnál rosszalkodott. (Tud erre valaki magyarázatot adni?)
Yvett
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Az oldal beállításain kb másfél hónapja nem változtattam, az ok hogy néha belebarmolok ide-oda, de attól függetlenül mindennek frankón kellene mûködnie, ha meg nem úgy is szólok hogy tudjatok róla.
Egyszómintszáz, lövésem sincs, hogy mi lehett a probléma. Mivel másnál nem jelentkezett, az meg elképzelhetetlen hogy az oldal csak egy valakivel szúrjon ki, így arra tippelnék hogy valamilyenféle szolgáltató hiba lesz a te oldaladról....
Más: A phpbb-s srácok megírták a 3.0.0-s béta verziót.... lehet indítok egy teszt fórumot, hogy megnézzük milyen is az új....
Mivel aznap nekem is gondjaim voltak az OM-el, valószinû, hogy errefelé volt valami gubanc.
Talán egy járvány, ami csupán bizonyos országrészre korlátozódik? De azóta minden rendbejött.