• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 237 / 300 • 1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 300

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.04. 19:32

:D Kegyetlen Hajnali Vigyorgók...
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.04. 19:46

Rum?... Áh :P Ha az anyja vonalát örökölte, akkor attól mégjobban vigyorogni fog. Délután meg nem akarózik aludni:P
Ez a hajnali vigyorgós téma szerencsére csak eseti - ritka jelenség, de mindig kitudja sakkozni a "legjobb" éjszakát rá :roll:. Este 9-kor tente szigorúan! - hajnalban meg felkel, mint aki teljesen kipihente magát és semmiért sem hajlandó visszaaludni. Csak vigyorog, játszik és ... (mellesleg volt kitõl örökölnie :wink:).
Kegyetlen Hajnali Vigyorgók - ez nagyon jó Eldwyr :D - még jó, hogy a bátyuskája alszik ilyenkor és nem ébred fel a randalírozásra, mert akkor aztán anyának kéne pszichiáter :vigyor:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.12.04. 20:59

Hála istennek nekem csa egy unokahugocskám van egyelõre, aki azonabn midnen alkalmat megragad -már amikor MO.-n van- hogy kikészítsen... egy egeremet már tönkretette, és kb. a gyerekkori játékaim 90%a romokban hever, így kénytelen voltam katasztrófasújtotta övezetté nyilvánítani a szobámat és miután elmentek, mindent elpakoltam, a szekréyneket meg zároltamXXD

Délkör
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.05. 15:38

ÁÁÁ nem olvasok vissza, lusta vagyok... a léyneg hogy re, nézegetem Dmakot... midnenki csak ügyesen ;)
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.06. 9:23

Boldog Névnapot Legolas! ^^
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.06. 12:45

Üdv!

Szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy rossz helyre írok, de majd követem a reagom és ahova áthelyezitek oda írok e témában. :P

A KArácsonyi Játékkal kapcsolatba jelentkezni hol és mikortól lehet?

Vizsgák: Óhh a régi szép idõk, amikor a vizsgákkal foglalkozhattam. :twisted: Sok szerencsét és jó készülést mindenkinek! :wink:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.06. 13:10

Karácsonyi játékkal kapcsolatban:

Gondolom ugyanazok érvényesek rá mint tavaly, és a húsvéti játéknál is érvényben voltak. Ide idézem Con akkori tájékoztatását amikor még én is zöldfülûként kérdeztem rá erre :roll: :D

Con Larrodan írta:A húsvétira is úgy kell majd jelentkezni mint a karácsonyira... a megfelelõ topicba írsz egy karileírást és már kezdheted is a játékot :D
Hogy mikor is lesz? Valószínû 3 napra lesz megnyitva a játszótér... hogy mikor azt az elkövetkezõ napokban pontosítjuk ;) Nem kell félni, idõben le lesz írva minden ;)

Pápá....
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.06. 13:19

Mivel én azokban az idõkben más dimenziókban léteztem, mikor voltak ezek az ünnepi játékok, valaki összefoglalná tömören, mirõl van szó? Sejtem, valami humoros éle van a dolognak, nem vérkomoly -bár vértélapó jöhetne...- de ha mind át kéne nyálaznom, ami korábban volt, a profok összevonnák a szemöldöküket, hogy jobban tudom ezt mint az ökológiai vízminõsítést...

Szita
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.06. 13:24

Elég ha beleolvasol pl. a húsvéti játékba :D
A megnyitáskor egy röpke karileírás a megfelelõ helyre - és a játék kezdetekor írni serényen. És tényleg nem vérkomoly:P - ha jól emlékszem a húsvétiban terrornyuszik voltak :K - a lényeg, hogy nagyon, nagyon, de nagyon jól érezzük magunkat az ünnep alkalmával :wink:
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.06. 13:39

Köszi, belenéztem, már jobban értem :D :twisted:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.06. 15:52

Vérnyulak.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.06. 16:07

Con: mivel többen kifogást emeltek az ellen, hogy az új fórumon is tartsam meg szokott nevem az új helyett, ma próbáltam beregisztrálni, de fehér oldalon nem igazán megoldható...Azaz nem jön be a regisztrálós oldal, csak a nagy hófehér tél...Szóval maradok Noxa (?) :twisted:

Egye meg a máját...csak összejött...bár többször kellett a frissítés gombra nyomnom, hogy életet leheljek bele...vagy háromszor elolvastatta velem a felhasználói szabályzatot...:D
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.06. 16:18

Még mindig ne felejtsétek, a tesztlap UW-s tárhelyen van, szal simán elõfordulhat hogy szarakszik 8) (nem érdemes túlságosan belelendülni, a héten ledúromm az egészet, kijött a 3.0 beta 4 és persze nem compatible 8) )

És egy kis jókedvcsináló:

Építési napló

Augusztus 30.

Házat akarunk építeni, de sajnos nincs pénzünk. Majd csak összedobjuk valahogy. Öcsém hegedumuvész. A helyi AFÉSZ "Rózsafa" étteremben mûködõ, ifjabb Kodály Zoltánról elnevezett vonósnégyes vezetõje. Én ugyanott vagyok a ruhatárban belsõ ellenõr.

Szeptember 1.
Elhíreszteltük a rokonságban, hogy dédapánk 14 méter hosszan, 6 méter szélesen és 3 méter mélyen kincset ásott el. Igy aztán 3 nap alatt elkészült a ház alapja.

Szeptember 22.
A ház már alá van pincézve, viszont a Tuzéprol napokkal ezelõtt nagy mennyiségû tégla tûnt el. Azért a biztonság kedvéért ráírtuk a mi tégláinkra, hogy "Fizetve".

Október 1.
A ház már áll. Az ácsok is remekül dolgoztak, de a belso munkák még hátravannak. Ma este eldöntjük, hogy ki és mit fog nekünk felajánlani a házhoz. Ez azért szép tõlük, sírva is fakadtunk.

Október 5.
Öcsémmel úgy döntöttünk, hogy vendégségbe megyünk. De nem volt otthon senki. Ezt nem hiszem el! Mondtam öcsémnek, hogy adjon egy pofont. Úgy megütött, hogy tokostul kivittem az ajtót. Haza is hoztuk.

Október 8.
Az öcskössel körülnéztünk a környéken. Délután fele megszomjaztam. Be is csöngettem az egyik házba. Azt mondták a függöny mögül, hogy igyak a kerti csapból. A csap nehezen muködött, ezért hazahoztam. A 30 méteres vízvezetékkel együtt. Otthon vettem csak észre, hogy a vezeték végén bojler is van. Viszont a bojlerhez egy kád is tartozott, amiben egy gyönyörû nõ fürdött. Ennek furcsa módon a feleségem örült a legjobban. Holnap az asszonyt orvoshoz viszem.

Október 10.
Az éjjel nagy vihar tombolt. De akkora, hogy a szomszéd összes cserepét a mi tetõnkre fújta át. Éppen illett rá.

Október 12.
Tegnap megünnepeltük, hogy eddig saját erõnkbõl hoztuk össze a házat. Egy étteremben mulattunk. Az öcskös úgy berúgott, hogy padlót fogott. Azt is hazahoztuk.

Október 20.
Nagyon szép kovácsoltvas kaput láttunk. Becsöngettem. Kiszóltak: szabad! Haza is hoztuk.

Október 24.
Unokabátyám, Kálmán bolondul a téli sportokért. A minap fölvett egy hátizsákot, fejére sísapkát húzott, és kezében egy jégcsákánnyal betoppant az OTP-be, ahol magához kérette az egész bevételt. Legutóbb Sopronkõhidáról írt levelet, melyben közölte velünk, hogy itt áll Európa Kapujában, de sajnos belülrõl. Kért babakrémet, hajolajat, bõrápoló ken˜ocsöt és szemceruzát. Kár, hogy benn van, mert nagyon hiányzik az építkezésnél. Fõként a keze.

Január 4.
Öcsém Balatonföldváron sétálgatott az egyik villa szobájában. Egyszer csak el˜ougrott egy kutya, és megkergette, mire ˜o fejest ugrott a medencébe. A medence tele volt száraz falevéllel. A fejestõl az öcsém 10 centivel rövidebb lett. Most behúzott nyakkal közlekedik, és ettõl úgy néz ki, mint egy teknõsbéka. Az esettõl olyan dühös lett, hogy hazahozta a medencét. Hogy eltüntesse a nyomokat, megette a kutyát. Így mindenki jól járt, és a káposzta is megmaradt.

Január 7.
Hatalmas dörrenésre ébredtünk. Valaki a kerítésen keresztül bedobott 6 db komplett ablakot. De az is lehet, hogy maguktól repültek be, mert az ablakoknak 2 szárnya volt.

Január 11.
Találtunk egy megbízható villanyszerelõt, aki a mi fogyasztásunkat rá tudja kötni a szomszéd villanyórájára. Most neki pörög. Kész fõnyeremény.

Február 15.
Lakásügyben a szerveknél annyit kilincseltem, hogy mindegyik a kezemben maradt. Így aztán lassan összeállt a ház. Öcsém újabb oldalról mutatkozott be. Este fölment a tetõre, és hegedülni kezdett. Nem tudtam, hogy más ág is becsatlakozott a családfánkba.

Február 16.
Este becsöngetett a jó szomszéd. Áthozta a Satelit antennáját és a nagyképernyõs Sony Televízióját. Azt mondta: Használják egészséggel! A bíróságon ezt a tényt tagadta.

Öcsém késõ este jött haza egy komplett hálószobabútorral. Azt mondta, hogy az utcán találta, és biztos valaki véletlenül húzta ki a zsebébõl, a zsebkendõjével együtt. Csak neki lehet ilyen szerencséje!

Február 25.
Öcsém részt vett egy délutáni futóversenyen. Õ szaladt elöl, hóna alatt egy padlószõnyeggel. Az áruház dolgozói csúnyán lemaradtak. Azért mit tesz az állandó edzés!

Február 26.
Megtartottuk a házavatót. A társaság jól érezte magát. A vendégek éjfél felé távoztak. Kora reggel vettük észre, hogy hiányzik a bejárati ajtó, 70 méter elektromos vezeték, 12 kapcsoló, a WC csésze, 7 négyzetméter válaszfal és a cserépkályha. Utoljára a sógoromék mentek el. Lehet, hogy õk is építkeznek? De nincs baj, mert holnap mi is házavatóra megyünk!
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.06. 16:21

Na, dózerolni fogod? Lehet, vérfrissítésre vágyik, mint a tikkelõ szemû toroni kyr... Mer' biza a csiga lehagyná :D Proxy error? HIBA - 502, A PHP SCRIPT TÚLLÉPTE A FUTÁSI IDÕLIMITET!? Mm, nekem megmutatta az egészségkönyvét a pillangó vagy csak allergiás rám. :twisted:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Meridian » 2006.12.06. 19:35

Con és eész pontosan mikor is lesz ez a karácsonyi dolog?

Délkör
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. "
"Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Meridian
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1786
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 237 / 300 • 1 ... 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok