• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Valthagorei Vész [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 22 / 63 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 63

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.13. 17:30

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Parda, Északi Szél fogadó
Idõpont: Nyár eleje, délután
Résztvevõk:Kalmon

- Oda? :shock: Persze, ismerem hát a helyet, csak épp még sosem voltam benne. Ha ott elfelejtkeznék magamról, könnyen elmenne az egész havi pénzem. Hát akkor menjünk, lássuk tényleg olyan jó e a sörük.
Odabent leültök egy asztalhoz. Álmélkodva nézi az egyszerû halász a faragott korlátokat, és a hely kialakítását. Az elõbb látott lovag urat most egy fiatal fiú társaságában látod egy asztalnál üldögélni közel a pulthoz.
- Kalmon uraság, szabadjon már rendelnem is valamit...mondjuk egy korsó barnasört? Azt mindig meg akartam ízlelni. -
Mikor megkapta az italát belekóstol, és elégedetten várja a kérdéseidet.

//Az õ itala 4 réz lesz. A tiedet majd megrendeled, és akkor megírom mennyi volt.//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.13. 17:56

KM esemény [Alauron]
Helyszín: Parda, halászok kerülete
Résztvevõk: Ardo

A nõ laza mozdulattal elhúzza az ajtó felé lógatott függönyt, s kezeit a férfi mellkasára helyezi.
- Rögtön feltüntél nekem, hogy te nem vagy egy mindennapi patkány, mint a többiek itt a kikötõben. Erõs vagy, és magabiztos is. - közelebb hajol hozzád, érze ahogy keblei a testedhez dörgölõznek, és arca tüzel, lehellete forró.
- Tudom, hogy el tudod kapni õt... - balja a nyakadat karolja át, míg jobbjával az izmos hasadat veszi célba, s közben forró csókot lehel a szádra kicsit sem visszafogottan.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.13. 19:02

(Ardo)

*Nem különösebben reagálok a heves rámmozdulásra.*

-Hogyan segítesz elkapni a rendbontót?

<Na egy újabb rosszvérû nõstény. :evil: Lehet, hogy most nem pont erre kéne gondolnom, de a hasfelmetszõs üggyel kéne haladnom végre.>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.12.13. 19:45

(Kalmon)

-Én egy fekete-levest kérek...ha van.Ha nincs akkor walami finom teát...A kocsmárosra bízom milyet.Szóval...hol is kezdjük?mit tud errõl a Gonalról?Mi történt pontosan az öreggel?Volt valaki aki szakvéleményt mondott?Hol történt a haláleset?

közben érzékélesítéssel megerõsítem a hallásom,és megpróbálok odafülelni a lovag és a fiú beszélgetésére...

//tudok figyelni egyszerre erre a két dologra?nem jegyzeteltem h mennyi pénzem fogyott...meg tudnád mondani?azt tudom,h egy ezüstön felül...//
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.14. 22:14

KM esemény [Alauron]

A nõ "rohama nem gyengül:
- Ugyan...lazítsunk! Gyere, tégy magadévá te cápa!
Kézenfog, és a legközelebbi puritán fekhely felé próbál terelgetni, ami nem más, mint egy földre terített takaró, ami egy nádszõnyegen hever.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Welina Shire » 2006.12.14. 22:17

(Joey Merts)

*Amikor már másodszor kérdezi ugyanazt a pincér, azaz: "innék-e vajon valamit", biccentek és egy kupa sört kérek. Amint megkapom és amennyiben ráér egy kis idõre, pár szóra még marasztalom.*
- Tudna mesélni Landor vonTrottáról és családjáról? Úgy hallottam régóta õ az egyetlen nemes a környéken. Érdekelne régebbrõl hallott-e a családdal vagy a régi kúriával kapcsolatos történeteket…
*Ha mesél, megköszönöm és megtoldom a kupa sör árát egy másikéval is.
Gonal érkezésére a kölyök felé fordulok és felvont szemöldökkel várom mondandóját, mely elmondása alapján a cirkusz ott hagyásáról és egy hölgy segítségére sietésrõl szól.
*
- Persze... Gyere mesélj, ki volt az a csinos hölgy, aki megérdemelte, hogy kapj egy maflást.
*Mutatok magam mellé egy székre mosolyogva és várom, vajon ki lehet Gonal mércéje szerint hölgynek nevezhetõ.*
"Nem ismertek félelmet, bajnokok.
Lelketek rezdületlen tó, hitetek a tökély üressége.
Talán csodálnom kellene."
/Arval d'Incarra/
Welina Shire
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 49
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.14. 22:56

KM esemény [Alauron]

A picér tájékoztatása szerint sajnos kávéjuk nincs, de teát frissiben fõzet számodra, és egy egyszerû szamovárban eléd is hozza, fapohárral együtt. Kérdéseidre rövid gondolkodás után kapsz választ:
- Csak annyit tudok, mint mindenki más. Grevor úgy két, vagy tán három éve jött ide valahonnan. A kutya se számolja. A hajókhoz nem ért, a halászat neki büdös, így senki se kér belõle, meg a munkájából. Az erdõbe járkál, gondolom valami ennivalót fogni. Néha besegít itt-ott, ha csak az kell hogy keze legyen a munkásnak, de nem szorgalmas ember, és csak az hívja, akinek kevés a pénze. Ha fontos ez, talán kérdezze Francist, az õrségnél. Õ biztos tudja, ha valami gond van vele... Hogy mi történt az öreggel? Ma reggelre meghótt...a papunk, vagy a családja talán többet tud errõl, én csak azt, hogy hirtelen jött a vége. Nem tudom milyen véleményezést mondott volna bárki is. Csak látjuk róla ha nem mozdúl többé. Ha jót tudom az othonában halt meg, ha nagyon fontos akkor megmutatom. :) Istenekre, de finom ez a sör....De, van itt ám egy dolog. Nem ide valósi vagy, ugye? Már úgy mondom, hogy nem Valthagoreba, vagy a környékre? Látszik rajtad, olyan furcsa az ábrázatod. A part mellett nemigen élnek ilyen emberek, de én nem ítélkezem. Megtanultam már, hogy a türelem jó dolog. Viszont légy készen, sosem lehet tudni...csak azért mondom, mert olyan jó voltál hozzám.

//Tea: 1 réz. A csavargó illetõ neve Grevor, õt látta az utcán Kalmon. Gonal az a fiú akivel a lovag most beszélget, de õt nem ismered...privit is küldtem, érzékélesítésre: 1 Pszi-pont//
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mesemondó 2006.12.14. 23:12-kor.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.14. 23:11

KM esemény [Alauron]
Résztvevõk:Joey

A pincérre rendelésed után egy picit várnod kell. Amint megnézed, hogy miért is, látod, hogy épp az utcáról már ismerõs bámészkodót szolgálja ki, másodmagával. De az Északi Szélben gyors a kiszolgállás, és hamar felteheted a kérdéseid.:
- Landor úr mindigis nagy tiszteletnek örvendett itt Pardában, még akkor is mikor nem itt élt. Igen, én is úgy tudom, hogy már több tíz éve benn laknak a városban, egy szép birtokon élnek a part felé, s hogy miért költöztek be? Bizonyára, hogy közelebb lehessen a halászokhoz, akiknek bérbeadja a hajóit.
Gonal lelkesen mesél, s nyomban folytatja is, lehuppanva veled szemben:
- Õ igazi Lady, nem más mint Kilianna a Trotta család lánya. Képzelheti, tényleg nemesek, van címerük is, meg minden. És olyan paripája van Kiliannának, hogy biztos nagyon nemes vérû, És szép is. Mármint nem annyira mint a gazdája...jó, hogy itt találtam. Muszáj hogy segítsen nekem, mert vacsorára oda vagyok hivatalos! És tanácsot kell adnia, meg el kellene tenni a cuccaimat. Egyenlõre eldugtam õket, de nem hagyhatom ott. Szóval...ugye segíteni fog? Ígérje még...legyen szíve! :D
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.12.14. 23:27

//Csak egy kis pontosítás offban, hogy értsétek Joey és Kalmon:

-Elsõként az történt hogy Joey megrendelte az italát, a pincér elment.
-Második, hogy megjött Gonal, és beszédbe elegyedett a Joeyyal.
-Harmadik, hogy bejöttek Kalmon, és a halászember.
-Negyedik, hogy Kalmon észrevette hogy ott a lovag, s aztán leültek, rendelt is.
-Ötödik, hogy kihozták Kalmon vendégének a sört, és ezért késett a lovagé, de aztán az is megérkezett, és ekkor beszélhetett a pincérrel Joey.
-Hatodik, hogy megjött Kalmon teája, ekkor már beszélgetett a halásszal, és ekkor használta a pszit, és ekkor folytatta a beszélgetést Gonal, és Joey.

Egy kicsit bekavarodott, de szerintem így érthetõ. :pogo: //
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.15. 6:32

(Ardo)

*Mélyen a szemébe nézek. Enyhe unottság sugárzik a tekintetembõl. A balom azért lassan felcsúszik teste domborulatain egészen a nyakáig. Egy enyhe símítás után...Hirtelen torkon ragadom. A satuszerû szorítással egyidõben fellobban a gyilkos indulat lángja a szememben.*

-Azt kérdeztem mit tudsz a böllérrõl! :evil:

<Büdös riherongy! Ez sem akar békénhagyni ebben a halbûzös vágóhídon! Lehet, hogy egyébként kívánnám, sõt biztos, de elegem van abból, hogy itt mindenki mellébeszél és ködösít!>
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.16. 23:18

KM esemény [Alauron]

A sötét szemekbe hirtelen hal el a csillogás, és költözik a sápadt félelem. Más egészséges ember talán sajnálná a védtelen asszonyt, ám neked nem voltak ezzel gondjaid. :twisted: Esélytelenül, de cseppet sem nyugodtan markolássza a kezed, mellyel a torkát szorítod, s néhány hangfoszlányon kívül nem tud többet kipréselni magából.
- Engedj el...kérlek. - kétségbeesését érezheted a lábadon amint rúgdalni kezd, bár ezek nem elég erõsek ahoz, hogy eltántorítsanak. Évek alatt jó keményre gyúrt combizmodnak meg sem kottyan az ilyesmi...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.17. 5:28

(Ardo)

*Engedek a szorításon, de nem emgedem el teljesen csak annyira, hogy levegõtvenni és beszélni tudjon. Azért készülök arra, hogy ordítani próbálna. :twisted: *

-Beszélj!
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2006.12.17. 16:59

(Kalmon)

-Orulok,h izlik a sor,es koszonom a jotanacsokat!Eltalalta,nem vagyok idevalosi.Van meg esetleg valami informacioja a szamomra az ugyrol?Tud esetleg valami kapcsolatrol az aldozat es Grevor kozt?

kozben szep lassan szurcsolgetem a teamat...

<minden szot jol a fejembevesek,ami a ket asztalnal elhangzik,es eljut a fulemig...>
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.17. 22:47

KM esemény [Alauron]

Hevesen kapkod a levegõért, s közben sziszegve formálja a szavakt:
- Csak azt tudom...hogy a szellem, amit feltûnni láttak tegnap este... én láttam már, két éve volt itt elõször. Furcsa fráter, két éve idejött, rámmordult, hogy kotródjak, és elvette a halaimat, meg a pénzem. Sötét volt, de láttam õt. Állig beöltözve jár mint egy leprás, valamitõl villogó a tekintete, torokból beszél, és förtelmes szaga volt. Nem szellem, mert akkor nem enne....Kérlek hagyj békén! :cry:
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2006.12.17. 22:52

KM esemény [Alauron]

A vendéged arcán leolvasható a meglepetés.
- Azt hiszed tényleg Grevor tehet róla? :shock: Volt már, hogy tolvajnak mondták, de nem derült ki, megúszta. De hogy eddig merészkedne?...
Én nem hiszem hogy az erdei szellemek tették. Itt mindenki féle az isteneket, s addig nem árthatnak a gonosz szellemek. Remélem ez így is van, én is rendszeresen hallgatom a papot, fizetem a templompénzt, és imátkozom is. De félek, akkor méginkább ha tényleg gyilkos tett volt.
Nem tudom miért tehette volna Grevor, vagy más. Lehet lopni akart...?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 22 / 63 • 1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 63

Vissza: Régi Kalandok...