• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 240 / 300 • 1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 300

M.A.G.U.S. Online RPG [OM] - Az Oldal... és ami belõle lett.

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.21. 11:14

Nos, hol is kezdjem...

Igen, az oldal haldoklik. Tudom... tudjuk. Nem most kezdõdött, már nagyon-nagyon rég, nem dobálózom számadatokkal, hogy hány regelt user van... felesleges. Az oldalt az aktív fórumozók tartják életben, és az Õ számuk eltörpül az összesített mellett. DE amíg Ti itt vagytok, és látogatjátok, és írtok a fórumba, addig az OM is élni fog... Ezt garantálom.

Mint azt kevesen tudjátok, több mint egy éve ez az egész csak egy poénnak indult. Sionnal anno egy SW online gamet próbáltunk ki, és akkor jött az ötlet, csináljunk M.A.G.U.S.-t. Olyan még úgy sincs, meg amúgy is szeressük, és jó volna gamelni is :) Én már foglalkoztam korábban phpbbvel, így gyorsan regeltem egyet az uw-re, aztán install, és kész is. :) Csinosítgattuk, formálgattuk... aztán jöttek az elsõ játékosok... :) és mégtöbben... és mégtöbben... És eljött az idõ, amikor a mi kis "projektünk" túlnõtt önmagán, amikor már felelõsségért tartozunk egy olyan oldalért ami egy kisebb közösséget tart össze. Álmunkban sem gondoltuk, hogy idáig eljutunk, és mégis... Ti is látjátok... az a majdnem 19000 post azért mégis csak jelent valamit. ;)

Sajnos nem minden tökéletes... közel sem. Nem tudtunk elég idõt fordítani az oldalra... szeptembertõl meló miatt már én sem, s mivel a technikai hátteret gyakorlatilag én valósítom meg, ez sajnos idõvel meg is látszik. Ellenben az OM-re még mindig, szinte saját gyermekünkként tekintek. Egyben kedves, és fontos is nekem.

Pár szó Damakról:
Szükség volt egy olyan projektre amivel sikerül megfognunk a KM-ekre váró usereket, hisz KM-bõl sosem elég. Régebben felvetõdött, hogy szabad helyszínek legyenek, több topic amelyek között lehet mászkálni. Gyakorlatilag ennek a megvalósításába vágtuk a fejszénket amikor kipattant Damak ötlete. Ellenben az eddigi "rendszert" nem akartuk felborítani, ezért egy különálló részt kapott, és csak egy városra korlátoztuk a szabad játékteret. Anno Sionnal még ketten akartuk az egészet csinálni, de sajnos kevesek voltunk a feladathoz. Ekkor jött Tyss,Hakea és késõbb a többi KM, akik segítségünkre lettek. Nélkülük sehol sem tartanánk, a köszönet csakis Õket illeti, hisz fáradtságos munkával Õk alkották meg ezt a külön kis világot, hogy örömet és új játékélményt szerezzenek nekünk. Nem szeretném, ha ez ennyiben maradna, ha a sok fáradtságos munka kárba menne. Ott a megbeszélõs topic Damakban, gyerünk... jöhetnek az észrevételek, hogy mit és hogyan csiszoljunk. A játszhatóságért, a játékélményért, a saját szórakozásunkért. És persze ne feledjétek, a Damakba küldött postok nagyon jó alapjai lehetnek egy Novellának ;)

Ezúton is szeretném megragadni a lehetõséget, hogy fejhajtással köszönjem meg drága Yvettünk értünk való fáradozását. Nélküle rég nem itt tartanánk. Az Õ õrzõ szeme vigyázza fórumunkat mikor mi nem vagyunk itt, Neki köszönhetünk nagyon sok apró finomítást, rengeteg ötletet adott, és mint a Fórum Anyja összefog mindenkit... :)

Hmmm... azt hiszem elsõ nekifutásra ennyi sikeredett. Yvett mellé természetesen még lesznek moderátorok... legalább még kettõt szeretnék, de ez még mérlegelés alatt áll.

És ami a legfontosabb. Az OM még él, nem kell temetni, csak vigyázzunk rá, hisz valamennyire mindannyiónké. Mind-mind kellünk hozzá, hogy tündököljön, hogy örömet szerezzen nekünk, s az erre tévedõknek. Vigyázzunk rá, hisz más ilyen nincs.

Köszönöm.

Üdv: Con Larrodan
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Con Larrodan 2006.12.21. 13:48-kor.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3217
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.21. 12:07

Ez már látványvilág! :shock: :) :D :kul: :taps: :pogo: Nagyon tetszik!

Hakea:
A világon annyi empata van, hogy nem lehet mindenki rendes, trágya alaknak is kell lennie. :) Hálátlan feladat, de van kin levezetni a gõzt és élezni a nyelvet, billyentyûzetet. Ha mindenki mindig egyet értett volna, most is nyers húst tépve gubbasztanánk egy barlangban (Az isteni teremtésben hívõktõl itt kérek elnézést, az ufósokról nem is beszélve).
Ha olyan szakaszára érkezem a felkészülésemnek, hogy látom, abszolút nincs idõm sem meséléshez, sem játékhoz, akkor minden képpen jelzem azt a megfelelõ helyen a megfelelõ embereknek, nem akarok trutyit alkotni félszívvel.
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.21. 14:00

Huhh...

Nos ez még engem is meglepett! Mármint a skin, ami egyébként tök jó. A többivel persze tisztában vagyok...

Nade mindenkinek felhívom a figyelmét a karácsonyi topikra! Nagy nagy móka lehet belõle, csak használjátok!!! Szóval ha megynyitottuk küldjétek az elõtöriket és BANZAAAI!!! :nesze:

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.21. 14:16

Hmm.

Kicsit úgy érzem, hogy elengedtétek a fületek mellett amit mondtam. Bár az is lehet, hogy a hallgatásotok bizonyos kérdésekben egyetértéssel egyenértékû. Sõt, az is lehet, hogy túl hosszúra nyúlnak a reagjaim és senkinek nincs kedve elolvasni. Hogy ez ne legyen probléma, most rövidebbet írok.

Összefoglalom hát, miben látom az oldal jövõjét. Mint Petõfi Sanya.

1.Legfontosabb: hozzáállás. Ha mindenki szán rá valamennyi idõt naponta, akár csak egy órát, hogy olvasson, írjon a kalandjába, és véleményt nyilvánítson az oldalon megjelentetett alkotások felett, akkor stabilizálódik a helyzet.
2.Egy ember egyszerre egy kalandban vehet részt. Ennél többre nincs lehetõség, a felmerülõ egyéb koncepcióit vigye máshova.
3.A KM-ek csináljanak kész anyagot ami alapján dolgozhatnak. Inkább tûnjenek el egy héten keresztül a szobájukba és gépeljék szét a tíz ujjukat, minthogy félkész kalanddal indítsanak "majd imprózok" alapon. Ha kell, el lehetne küldeni akár a fejlesztõstábnak, aki aztán véleményezi és engedélyezheti.
4.Legyünk toleránsak. Mindenkinek közbejöhet valami, azért nem kell leharapni a fejét ha pl. elmegy nyaralni és bejelenti. A KM-ek részérõl sokkal több munkára van szükség, gyorsabb reakcióra. Azaz ha valaki nem ír 2 napig, átveszi az irányítást szó nélkül. Ha nem ír 1 hétig, karija törlõdik.
5.A kalandokat részekre kell bontani. Van olyan, hogy valaki végleg ki szeretne szállni, de ez legtöbbször kalandon belül megoldhatatlan. Ezért javaslom, hogy jövõben kis, 2-3 napos (játékidõben) szakaszokra legyen bontva a nagy egész, rész Tp osztással.
6.Javaslom az UT-re való "konvertálást". Egy kaland azért is befucssolhat, mert a sablonkarik ellaposítják. Az UT rendkívüli lehetõségeket biztosít egyedi és specializált karakterek létrehozására, a kaszt fogalmát szinte megszünteti. Persze némi módosítással kéne használni, ugyanis vannak benne hibák, de az ETK-nál lényegesen jobb.
7.Szükség van egy 3-4 fõs aktív fejlesztõstábra. Ha mellém jelentkezik néhány ember aki hajlandó néhány órát áldozni drága szabadidejébõl, ötletekkel, szabálymódosításokkal, elõtörivázlatokkal, kutatómunkával, kiegészítõkkel gazdagítani a MAGUS-t, jelentkezzen minél hamarabb. Nem kell vérkomolyan venni, de véleményem szerint egy ilyen stáb nélkül mindaz amit mondtam keresztülvihetetlen.
8.Rendet kéne baszni kalandok terén. A második gondolat azonban kizárja hogy több kalandban vegyen részt egy ember, ezért el kellene döntenie mindenkinek, melyik kaland nõtt legjobban a szívéhez.
9.Damakot zárolni kéne. Roxanne, Arieth de Sabion és Eldwyr pedig kap kalandlehetõséget máshol. De ez a legkevesebb.

Ennyi egyenlõre, csak háromnegyed Petõfire tellett. Tessék hozzászólni.

U.I.:(mert nem tudom szó nélkül hagyni) Az oldal új designja fenomenális. Le a kalappal. Nagyon kapóra jött, összhangban van a forradalmi lelkesedéssel :P
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2006.12.21. 14:28

Con! és persze Mindenki!

Az, hogy haldoklik az oldal nem igaz... Csak rossz passzban van, kicsit megfázott.... és ilyenkor jönnek a kedves barátok, haverok, ismerõsök, rokonok, hogy felvidítsák ---> :wink: ha jól veszem észre pont ez folyik itt most :) - lábadozunk nagyon sokak segítségével, mert Õk akarják, hogy egészsges legyen. Pl. az ilyenek velem ezt éreztetik:
Jomadar írta:... én minden borúlátás ellenére nem szívesen mondanék le róla.

Azt hiszem ezzel nem csak Jomadar van így, hanem még sokan

Damak létrehozóinak - mind egy szálig, kivétel nélkül! - egyetlen elismerés lenne a legmegfelelõbb - természetesen a dícséret mellett, hisz rengeteget dolgoztak azért, hogy létrejöjjön - ez pedig nem más, mint hogy a város utcáit megtöltenék a karakterek, s pezsegne ott is az élet. Azt hiszem attól nagyobb elégedettséget semmi mástól nem éreznének, minthogy látják volt értelme a munkájuknak, a sok átdolgozott nappalnak és éjszakának.
Akik bármilyen okból tartózkodnak tõlle, hogy Damakba menjenek játszani engedjék meg hogy írjak pár dolgot errõl... (persze úgy is leírom, legfeljebb nem olvassák el :roll:)
Elõször én is idegenkedtem ettõl a no KM dologtól... meg ráadásul az idõbeosztást sem nagyon értem, vagyis nem tudom összerakni a játékkal :roll: DE!!! ettõl még nem kell betojni :) "A puding próbája az evés." - szokták mondani. Nyugodtan lehet alkotni karaktert, elküldeni a damaki e-mailre, és ha engedélyezve van lehet játszani, írni, alkotni, randalírozni :wink: bunyózni, szerelmeskedni - bármit!!! és alakítani a dolgokat, hogy másokkal egybeverõdhessen... mert ha többen vannak jobban megy a móka. Attól féltek talán, hogy hülyeséget fogtok írni? Ezt nem hinném... játék és bizonyos törvényszerûségen és határokon belül szinte mindent szabad!!!! Maximum ha már tényleg túlzás a dolog szólnak bele a KM-ek, addig szabad a pálya. Tessék nyugodtan szabadjára engedni a képzeleterõt, kipróbálni - mert lehet ez a szabad stílus jobban be fog jönni egyeseknek, mint egy "kötött" kaland. Most mondhatja valaki, hogy õ már bizony próbált KM nélkül játszani és nem jött be... de az nem itt volt, nem Damak volt, és fõlleg nem ez a társaság. Ez is más minden fórumon. Még az ilyen játékosoknak is ajánlom a kipróbálását - és mi történik, ha mégsem nyeri el tetszését? Semmi. Kimeséli magát a városból és kész. (Persze ehez az kell, hogy nem úgy kell "leülni" Damakba játszani, hogy arra gondol az illetõ, hogy: "Hát az XYZ fórumon sem jött be, itt sem fog..." Na! Ezt el kell felejteni. Úgy kell rá gondolni, mintha valami tök újat kezdene az ember.) Lehet ez itt bejön, de lehet nem. Amíg azonban nem próbáljátok ki nem is derül ki :roll: //kezdek érthetetlen lenni, azt hiszem vissza kell vennem magamból :) Egyébként ez itt most ugye nem off? :) :roll://
Szóval tesség nyugodtan játszani, írni a visszajelzéseket a megbeszélési topikjába, javaslatokat tenni - csendben nem szabad maradni, mert hát "Néma gyereknek anyja sem érti a szavát." ....

A többi kalanddal az adott kaland KM-je tud döntést hozni - szeretné-e folytatni, vagy sem. Zárolják, vagy töröljék. Egyébként tényleg jó volna rendet tenni, mert sokakat riaszthat az a sok be nem fejezett kaland látványa.

Amit róllam mondtál Con... öhm... :oops: :bow: köszönöm szépen!
Ez a Fórum Anyja cím viszont megütötte a szemem... :roll: ... családi pótlékot hol lehet kérvényezni? :P

Karácsonyi játék:
elõröri kell? Nem csak egy karileírás? :shock: Vagy Sion véletlen nyelvbotlás volt?

Ez az új skin nagyon tetszik :D.... elõször lestem, hogy mit nyitottam meg.... nehezen esett le a tantusz :roll:
De a lényeg, hogy szupi :P :kul: :LOL: :merci: :nevet: :pogo: :buli:
Köszönjük Con! :leborul:
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.21. 14:57

Hakea Ello írta:Hmm.

Kicsit úgy érzem, hogy elengedtétek a fületek mellett amit mondtam. Bár az is lehet, hogy a hallgatásotok bizonyos kérdésekben egyetértéssel egyenértékû. Sõt, az is lehet, hogy túl hosszúra nyúlnak a reagjaim és senkinek nincs kedve elolvasni. Hogy ez ne legyen probléma, most rövidebbet írok.

Ne ijedj meg, elolvastam mindet ;) Tudomásul vettem amit írtál, egy kicsit rágódunk rajta, de tudod jól, hogy Sion és én is alkalmazkodóak vagyunk. Ha a többség támogatja az ötletet rajtunk ne múljon ;)

Hakea Ello írta:U.I.:(mert nem tudom szó nélkül hagyni) Az oldal új designja fenomenális. Le a kalappal. Nagyon kapóra jött, összhangban van a forradalmi lelkesedéssel :P

Köszönöm! :mrgreen: Bár nem az én kreálmányom, de azért örülök, hogy elnyerte a tetszéseteket :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.21. 15:01

Yvett de Crei írta:Amit róllam mondtál Con... öhm... :oops: :bow: köszönöm szépen!
Ez a Fórum Anyja cím viszont megütötte a szemem... :roll: ... családi pótlékot hol lehet kérvényezni? :P
Csak az igazat írtam ;) Családi pótlék? Háááát.... ^^""""
Yvett de Crei írta:Karácsonyi játék:
elõröri kell? Nem csak egy karileírás? :shock: Vagy Sion véletlen nyelvbotlás volt?

Nyelvbotlás, karileírás/elõtöri nagyjából ugyanarról beszélünk ;)
Yvett de Crei írta:Ez az új skin nagyon tetszik :D.... elõször lestem, hogy mit nyitottam meg.... nehezen esett le a tantusz :roll:
De a lényeg, hogy szupi :P :kul: :LOL: :merci: :nevet: :pogo: :buli:
Köszönjük Con! :leborul:
Igazán nincs mit! :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Raoul C. » 2006.12.21. 15:08

Üdvök...

Én is csak dícsérni tudom az oldal új kinézetét, köszönet érte. :)
Ami pedig az adminok, és az operátorok hozzáállását illeti, talán kívánni sem lehetne jobbat. Ez is nagyban hozzájárul, hogy legyenek aktív tagok az oldalon. Szerintem sokat veszítenénk, ha megszûnne, és remélem, nem fog :D
Egyszóval, tök jó :D
(hopp, ez kettõ... :lol: )
Raoul C.

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.21. 15:17

Raoul C. írta:Üdvök...

Én is csak dícsérni tudom az oldal új kinézetét, köszönet érte. :)
Ami pedig az adminok, és az operátorok hozzáállását illeti, talán kívánni sem lehetne jobbat. Ez is nagyban hozzájárul, hogy legyenek aktív tagok az oldalon. Szerintem sokat veszítenénk, ha megszûnne, és remélem, nem fog :D
Egyszóval, tök jó :D
(hopp, ez kettõ... :lol: )

Megszûnni semmiképp sem fog, változni lehet, de csak is pozitívan.... Változni kell, muszáj... nem akarunk befásulni, mindig szükség van a megújulásra :) Meglátjuk, hogy hogyan sikerül :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.21. 15:39

És milyen változtatásra gondoltatok az UT-ban?

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2006.12.21. 15:41

WOW! :bow: :pogo: :kul:
Nagyon tetszik az új külsõ!

Hakea felhívására íme véleményem, a pontokra pontonként...:
1. Tényleg fontos a hozzállás. Nem kötném ki, hogy min. egy óra ell, ahogy épp kijön, hisz ha van ötlet, és idõ, miért ne lehetne mondjuk egyik nap kettõ óra, máskor csak fél...lényeftelen az idõ, a rendszeresség számít.
2. Miért ne játszhatna valaki több karival, vagy mesélhetne több kalandot? A lényeg, hogy legyünk toleránsak azokkal akik nem kaptan még helyet, és engedjük öket játszani, vagy mesélni. Szerintem van lehetõség több helyen játszani egy embernek, csak az nem jó, ha valaki unatkozik, más meg foglalja a helyet. Legyen a km körültekintõ, hogy úgy vegyen be embert, hogy ne unatkozzon senki.
3. A mesélési taktikát hagyjuk rá mindenkire. Az tényleg baj, ha a kaland a km ötlettelensége miadt áll, ám én például szeretek félkész koncepcióval indulni, ami sok ötletet és helyzetet, njk-t tartalmaz, de közben szeretek alakítgatni rajta, hogy minél job legyen. Viszont az tényleg nem szerencsés, ha valaki mondjuk csak egy-két ötlettel indít.
4. Ez elvileg eddig is így volt...
5. Kell, hogy legyen valamiféle elképzelése a km-nek arról kb. mennyi tp-t akar osztani, ám sokban függ a tp osztás menyisége a karakterek alakításától is, ígyhát szerintem akár nyerõ is lehet a részkalandonkénti tp-osztás meg nem is, ezt a jatékosok és a km el tudják maguk önteni, mire van igény stb.
6. Nekem mindegy, habár én nem játszottam még UT-vel, de ismerem, és szerintem lehet hogy jó színfolt lenne. Viszont ezt sem kell megkötni, hisz legyen már annyira talpán a km, hogy eldönti melyik szabályrendszert akarja...Egyezzen meg a jatekosokkal. Van aki az egyiket szereti, van aki a másikat, úgy minthogy pontosztásos kari legyen vagy kidobált...nem kelle egyik rendszert sem kizárni.
7. Ha akad itt néhány lelekes egyén, aki felvállalja, szerintem jó lenne. De kerüljük el a csapdákat: szerintem a jövõbeli fejlesztõgárda hozzon ötleteket, és persze a tagok is írjanak nekik. Ha valamit több, lényegében különbözõ úton is meg lehet oldani, akkor hirdessenek róla szavazást a fórumon...
8. Én eddig is elégedett voltam az OM-el, de tény hogy nagy a punnyadás, és ez szerintem azért van, mert a játékosok, és a km-ek nem jól mérik fel az idejüket, és azt hogy mondjuk 2-3-vagy esetleg 6 hónap múlva mit fognak csinálni...a másik ok pedig az lehet, hogy szintén õk nem mérik fel jól a saját "játékkedvüket". Az nem jó, hogy hirtelen felindulásból jelenthezünk játszani, aztán kiderül, egy hét mulva hogy közbejön valami, vagy hogy mégsem ilyen karit akartam, stb...Ha jelentkezel, akkor jól ondold meg mivel tudsz , és akarsz is játszani, és hogy lesz e rá idõd. Ha valamelyík dolog a három közül nincs meg, inkább ne jelentkezz...persze ugyanez vonatkozik arra hogy valaki akar-e mesélni, és milyen, mekkora kalandot...
A szabad játék helyett arra lenne szükség a továbbiakban hogy kitartóbbak legyünk a játékban, és a mesélésben. Aki elkezd valamit fejezze be. Nehezen hiszem el, hogy ha valaki átgondoloja rendesen a lehetõségeket és megragad egy terv, akkor az a kaland, vagy kari, ami jó ötletnek tünik két hétig, utána kalap szarrá változik át. Inkább azt, hogy nem gondolta át az illetõ, mit is akar csinálni. Ne legyünk felelõtlenek, legyünk kitartóak, mert ha nem, akkor így járunk: sok lesz a befejezetlen kaland, és a jk-k cseréje. Ha meg nem megy mégsem a kaland, vagy a kalanozás, akkor legyen annyi bõr a képen, és egy fél perc rá, hogy odanyögjük a km-nek, játékosoknak, hogy kiszállunk.
DE persze van olyan, hogy az élet közbeszól, azokra az esetekre a fenti fejtegetésem nem vonatkozik.

Ezúton is üzenem az unatkozó játékosoknak, hogy néhányjátékosom kilépése miatt, várom az új jelentkezõket. (két fõt) A követelményeket lásd az új kelend topikban, a 2006. 9. 12.-i reagomban.

Látod Hakea, sokmindenben egyetértünk, van amiben nem, de én remélem hogy a fórumot a sok különbözõ vélemény, és ötlet viszi majd elõre. Én a holnapi naptól kezdve nem leszek gépközelben, visszatérésem január 3.-a felé várható.

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és B.U.É.K. !

:koccint:

Alauron
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.21. 16:25

Nos úgy látom rednezõdnek a dolgok. Jó dolog ha a többségben van annyi problémameglátás hogy azt mondja: változtatni kell dolgokon. beszéltem tegnap többekkel... volt ellenvélemény is. "Én benne vagyok egy kalandba már, szóval engem nem érdekel, jó ez így..." Nem Szitára gondolok, más volt, de nem szeretném itt sározni mindezzel. A lényeg, hogy jó lenne egy olyan közösséget alkotni, ahol nincsenek hézagok, ahol nem az van hogy 4-5 ember zívén viseli a játék sorsát és empátiával viseltet mások felé és játékélményt nyújt nekik, és 3-4 ember ott csüng a nyakukon akiknek mindegy... és mivel midnegy, hátradõlve nézik mások ténykedését, mert nekik így is jó...
Az új skin sokat nyom a latba, már egészen más hangulattal jöttem ide látva, hogy azért történtek változások. Ellenben... kb 20 kaland sorakozik per pillanat É, D és Erion alatt. Kb 2 kaland mûködik, nem? Ha így van, a többit archiváljuk, azokat pedig, amelyikeknek a terjedelme olyan kicsi vagy mert nem sikeült jól, azt lehetne törölni már... én spec nyugodtan mondanám, tölörjék az admonok az Ifini kalandom, mert nem siekrül túl jól, fõleg a vége... nem volt már meg az igazi hangulat benne, nah... de sokat tenne az emberek hangulatához ha patyolattiszta oldalra néznének fel... 2 kaland mködik rendesen, aki szeretne még az pedig játszhat.
Az UT-s dolgot támogatnám, én magam azstaliban azzal a rendszerrel játszok és játoszottam rengeteget, nagyon jól bevált. De ezt tanusíthatja Hakea is és Limenel is újonnan, aki régbben a rendszer egyik ellenzõje volt. Majdhogynem pont egy éve... úú miylen vitákat folytattunk le wááá :lol:
Errõl jut eszembe... ugyanaz a tag akivel tegnap beszéltem azt mondta, a régi gárdával nem lehetne újjáépíteni az odlalt. Engem egész csúnyán elküldött mint minden jó megrontóját, így a kibontakozó vita a levegõben maradt... de ez a feszültség azt hiszem még midnig él. Én magam Meridiant simán visszahoznám, mert tudom hogy a kedvhiány és a csesztetés miatt maradozik el... de mint megbízható JK én szívesen dolgoznék vele. Hakeával nem is kérdés hogy szíeven, bár hogyha a követelõdzõ 'íjjámámég' magatartást leredukálná, akkor minden gyöngyörõbb lenne valahogy... õszintén szólva én szívesen játszanék Limenellel is és nem csak a tudása de a játéktechnikája miatt is, mindezt akkor, ha tudja elõre hogy van ideje rá és komolyan veszi, ahogy régen is tette... - mindezt azért, mert Hakea mondta, asztalizik, így végülis már van partyja...- Szívesen játszanék Yvettel is, azt hiszem félretolhatjuk végre az ellentéteket sok dolog miatt, azt hiszem engem semmiféleképp nem gátolna a játékélményben az, hogy vele játszak. Tudom régebben felindultságomban sok dolgot a fejéhez vágtam felnagyított problémaként, ám erre nem igazán vagyok büszke így utólag. Szeretném viszont, hogyha így újra összejönne a gárda, mindenki azért eröltetne magára empátiát... így mondjuk nekem is jó lenne... Szita és Alauron és még sokan mások, Quator persze... úgy õszintén szívesn játszanék midnannyiotokkal, akikben megérett a változtatás igénye... ami hangsúlyozom: egyszersmind jelent változtatást a játékhoz való hozzáálláshoz és az emebrek közötti... hát ezt nem tudom szépen megfogalmazni, a lényeg: emancipáció, türelem és a többi....
Ötlet: legyen 1-2-3 kaland magként, ahol az odlal régi tagjai játszanak... azok, akiket itt felsoroltam... bocsásson meg, aki nem hallotta a nevét, nagyvalszeg kihagytam a sietségben... a lényeg az lenne, hogy amit modnott problémát Hakea, ne legyen meg, azaz ha egyik JK meggondolja magát ne álljon le a játék a kedvlohadás miatt. Mivel mi már ismerjük egymást így tudjuk egymásról, nem ígérgetnénk meg olyat ahová nem járnánk fel írni... ha mégis, akkor kellene ezen korrigálni. A többi kalandba belekerülhetnének az újak. Ha valamelyik JK-n látszik hogy komolyan gondolja, bevehetjük ebbe a magba, de addig sok értelme nincs keverni a dolgokat, ameddig nem tudjuk biztosan, 1 hónap után felnéz-e egyáltalán a tag...
1 embernek egy kaland szeritnem relatív. Yvett és Hakea egészen biztosan bírna 2-t is vagy akár többet... a régebbi közösség tagjairól ezt már meg is tudjuk ítélni, az újaknál kellene ezt az elõbb vállalj egyet dolgot bevezetni...

Azt hiszem ennyit szerettem volna... a kalandtörlésrõl, archiválásról még végezetül annyit, hogy szerntem a következõ kalandok llenének archívba:
manifesztációs háború és története, vihar elõtti, tiadlan /már csak joe miatt is.../
Én ezeket a kalandokat olvastam vagy voltam benne, a többit nem tudom megítélni, kell-e oda avagy sem... de például az ifini kalandom azt hiszem felejtõs, de szerintem chris volt kalandja is midnennemû igényesség dacára... várni meg fölösleges vele, nem kell talonban cipelgetni... nagyot dobna a hangulaton a régi maradványokat idézõ kalandokba beleolvasgatni, amiknek a vége már eléggé csúf lett sok helyen...

EDIT: / nem szeretem ezt a nevet... :lol: rosz emlékek az iskolapadból hmmm.../

Ha UT-s kalandra van igény, 2 vagy 3 JK-nak mesélnék egyet... valahogy a skin meg úgy összességében ez a pezsgés meghozta a kedvem mégis... :) Hakea?

EDIT újra:
Látom szelektálva lettek a kalandok... mindenki jó lenne ha jelezném ,emlyik kalandját szeretné még tartani az 'aktívnak' jelölt É és D topic alatt... no meg Erion. Bár szeritnem Kherion kalandja is behalt... ez egészen biztos. ifin meg pláne... azt nyugodtan lehet áthelyezni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tysson-lar 2006.12.21. 17:02-kor.
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.21. 17:02

Én mennék UT-zni egyet ha jön más is...

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.21. 17:05

Jó :wink: Hakea egész biztos hogy jön, esetleg még jöhet valaki... nem akarok nagy partyt, nehéz úgy mûködni... asszem bõven elég, ha az ember felnéz amikor tud és ír... én spec kedd-szerda délutánonként úyg tûnnik itthon avgyok, a hétvégeken és pénteken este is... az a hétfõ meg csütörtöki kimaradás vagy max 1 reag kiesése szerintem enm oszt nem szoroz... nem kell véresen venni és szerintem tiszta jópofa lenne. ha úgy hírtelenjében nem jönne más, felhívom Meridiant, lenne-e kedve jönni. Tudnál lenni abban a kalandban, Sion?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.21. 17:07

Nos, mostanra ennyi voltam. Este talán még jövök, de holnap biztosan :)

Addig legyetek jók! 8)

BYe-bYE :hali:
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 240 / 300 • 1 ... 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok