• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Torozon Tavernája

A lezárt, de még elérhetõ fórumok gyûjtõhelye...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 241 / 300 • 1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 300

HozzászólásSzerző: Sion » 2006.12.21. 17:15

A délutánok nekem 4 órától jók továbbra is. Péntek este csak 10 után, de akkor sokig. A hétvégék napközben is jók, fõleg a vasárnap. Most nekem is lépnem kell...

ByE!

Sion
Sion
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 759
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.21. 17:15

Köszi Con mindent így mára...
Kérdés: Az Igric avatarját nem lehetne megváltoztatni? 1 éve ugyanazt a képet látjuk, be lehetne újítani ezzel is :wink:
EDIT: a galéria topicját itt a csevegõben lehet törölni, nincs már rá szükség...
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.21. 18:37

Üdv!

Az új skin nagyon tetszetõs!

Sajnos az én szemem nem bírja, de én mindig csak nyavajgok ezzel. :oops:

Az UT-be én is szívesen kipróbálnám magam és a rendszert egyaránt, de mint rendesen mire én felérek az oldalra addigra elkapkodták a helyeket. :evil:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2006.12.21. 20:54

Úgy látom jót tesz, ha néha kiborul a bili. Egy nap alatt több reag jött a tavernába, mint az elmúlt egy hónapban és már tervek is vannak. Tyss a visszatérésrõl és KM-kedésrõl ír. Ez remek.

De elég az örömködésbõl.
Hakea felvetései között elhangzott egy fejlesztõ csapat alakítása. Ez kifejezetten jó ötlet, de csak akkor, ha a KM-ek mint egyfajta háttér csapathoz fordulhatna új ötletekért, szabályzavar esetén, vagy ha esetleg segítségre lenne szüksége pl. helyettesítés esetén. Tudom ez sokakat megdöbbenthet, de esetenként jól jöhet ha a front ember mögött dolgoziok néhány ember, aki kezébe adja a megoldás kulcsát. Szerintem a kalandokban kialakult harcok néha lassan haladnak, mert mindenki számolgat. Erre én létrehoztam egy excel file-t, amiben az összes NJK értke és fontosabb adata benne van a képletek azonnal számolnak így az érték beírása után már mehet is a reag.
Ha ilyen dolgokra lenne szükség akkor én szívesen segítek. Nem dolgozom túl gyorsan de jó kis táblákat tudok összekalapálni.

Mellesleg az elõbb említett file is elvihetõ ha valaki akar újabb kalandot indítani. Az NJK-k nagyrésze ki van dolgozva (város õr, polgár, csapos, haramiák, palotaõrök, elit testõrök, még egy fõgonosz is). Kezdõ Km-nek kiváló segédlet lehet. Akár a kaland koncepciója is átadó, de önálló dolgokhoz is használható. (1-3 szintû kalandba). Csak az jelentkezzen aki használni is fogja!

Király lett az oldal. Habár a színtévesztésem miatt nem tudom megkülönböztetni azokat a topikokat, amikbe új reag érkezett, de majd megszokom.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Könnyûléptû » 2006.12.21. 21:41

Üdvözletem mindenkinek! Ezt nézzétek mit kaptam a minap az e-mail-emre:

A következõ üzenetet a(z) M.A.G.U.S. Online RPG fórum egyik adminisztrátora küldte. Ha ez az üzenet spam, sértõ, vagy egyéb módon nemkívánatos, vedd fel a kapcsolatot a fórum üzemeltetõivel az alábbi címen:

mailto:noreply@onlinemagus.hu

Ha szükséges, csatold hozzá ezt a levelet (különösen a levél fejlécét).

Az üzenet a következõ:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Elõször is így elõre Kellemes Karácsonyi Ünnepeket, és Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Ezennel szeretném felhívni minden kedves "egyáltalán vagy kevésbé aktív" Tagunk figyelmét, hogy regisztrációja törlõdni fog. Karácsonyi nagytakarítást tartunk az adatbázisban, és MINDEN olyan regisztrációt törlünk amely nincs aktívan használva. Ha ezt szeretnéd elkerülni kérlek látogass el a fórumra, és "élj" aktívabb fórumos életet.

További jó készülõdést kívánnak a M.A.G.U.S. Online RPG Szerkesztõi.

Szüóval gondoltam inkább felnézek egy kicsit, és inkább minden nap írok valami ehhez hasonló ökörséget, csak ne töröljetek!!! :oops: :P :D :D :D
Könnyûléptû

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.21. 22:18

Könnyûléptû írta:Üdvözletem mindenkinek! Ezt nézzétek mit kaptam a minap az e-mail-emre:
...

Jogos a két pont... :P a tagadó szó maradt ki... ^^"""
Mail javítva, újra küldve... ;)

Köszönöm :)
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.21. 23:18

Én is kaptam egy ilyen mailt... ugye engem nem törölsz ki Con? :lol:
A harcrendszer lassúságából tanúlva a leendõ kalandban én már egészen másképp csinálnék midnent... nem 60 Fp-s kardmûvészek rohangásznának össze-vissza, ráadásul azok ellen se 12 támadás után lehetne valamit tenni... pártolnám az 'egy csapás egy élet' technikáját... azaz a drága JK 2 komolyabban sértõ támadás után kiüti az ellenfelét... és nem izgat, hogy mg csak 2X szúrta meg a tõrkardjával a fazont és még maradt 15 Fp-je és 7 Ép-je... meghót mert 2 komoly sérüléstõl, ami inakat és izmogat szaggat át meg hasfalat üt át simán meghal az ember... úgyhogy a leendõ kalandomban egészen bizonyos, hogy a játéktechnikát kicsit a háttérbe fogom szorítani a realitást elõrehozandó. A gárda már alakul...

UI: Hogy tetszik a fincsi Bûrzûûûmös ávátáróm?

Jah még valami mielõtt elfelejteném: Layla nem szándékszik visszatérni az oldalra, tekintve hogy az Ifini kalandban történt gáncsoskodások és midnennemû kardoskodás és törõdés ellenére végülis menesztve lett... ami fájó emlék, így nem gondolja, hogy érez ahhoz kellõ affinitást, hogy mindezekkel ismét szembekerüljön és küzdenie kelljen ezekkel szemben... jáj pedig de jó lenne ha lenne... :cry:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.22. 10:45

Laylát picsánrúgom ha nem jön vissza. Elvégre 1 óráról 5 percre rövidül az utazási idõ lakhelyeink közt :twisted:

Most ennyi, majd este írok többet. Van még néhány dolog amit el kell intézni...
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2006.12.22. 10:51

Chris, kedvet nem tudsz az emebrre eröltetni, ha egyszer nincs meg a hangulata hozzá... de jó, ezt majd lesakkozzuk még msn-n.
Bürzüm? :lol:
Jah és az igric képeinek válogatása folyik :)

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2006.12.22. 11:33

Na elõször is, ne haragudjatok, hogy írok. Vagy hogy most írok, teljesen mindegy. Csak megmondom õszintén, eddig Ifinen kívül xxx-am mindenre, ami itt volt.
Csak annyit, hogy köszönöm a jk-imnak, hogy hûségesen kitartottak mellettem a kaland végéig, így befejezhettük. Jó érzés volt, amikor többetektõl megkaptam, hogy miért nem írok már vagy 3 napja, amikor ti nem jelentkeztetek több mint egy hétig. Részemrõl ennyi, nem tudom, fogtok-e még valaha hallani rólam, mert mindenbõl elegem van, ami egykor ide kötött/ide kötne. Lehet, hogy majd egyszer még zavarni fogom köreiteket, elõre is bocsánatot kérek, addig pedig láv forever. És igennn, várom az offokat.
Layla.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.22. 11:37

Nem lesz semmilyen off. Ezzel a posttal lezártnak tekintjük a dolgot, nem szeretnék semmilyen reagot Layla üzenetére, és PONT.

Layla, várunk vissza mihamarabb, remélem hamar elcsitul a harag a szívedben, s visszatérsz közénk emelni az oldal fényét.
Addig is Kellemes Karácsonyt, és Boldog Új Évet Neked :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2006.12.22. 12:06

Újabb arculatváltás? Nekem az elõzõ jobban tetszett.

Szerkesztve: mire ezt megírtam, a régire ugrott vissza az oldal...Most állítgatni lehet a dolgokat, vagy éppen most történt a visszaállítás? :shock:
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2006.12.22. 12:09

Nem kell megijedni, csak én próbálgattam egy s mást... :)
Egy darabig ez a skin marad. :)
Con Larrodan
Admin
Admin

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2006.12.22. 15:24

Üdv!

Láttam az Igric új képét. Hûûû ez már annyira---, hogy tetszik! :lol: :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2006.12.22. 17:16

Na, ezt benéztem. Épp akartam jelentkezni moderátori rangra erre mit látok? Mindegy, gratula nektek, így legalább több idõm marad a fejlesztésekre.

Akkor kedves Con, végülis elgondolkoztál azon amit mondtam? Mert mondtad, hogy alszol rá egyet. Sok kérdést felvetettem és sok dolog megoldódott, de nem minden.

Eldwyr: Áldott vagy. Az ilyen fájlokra nagyon nagy szükség lenne. És örülnék ha veled bõvülne a fejlesztõk szûk köre.

Ha Eldwyr beszállt, már 3-an vagyunk. Még egy ember kéne aki nagyon otthon van a játéktechnikában. Én Limenel mesterre gondoltam, mert róla tudom hogy tud, de más is jelentkezhet ha szeretne. Minden segítség jól jön.

Layla: Majd személyesen. De ne számíts semmi jóra :twisted:
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
4496 hozzászólás • Oldal: 241 / 300 • 1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 300

Vissza: Archívált Fórumok