Ha pont olyan a BKV-ellenõröd, mint amilyen múltkor elkapott minket, akkor nagyon szeressem (L) Amúgyis, mindenkinek boldog karácsonyt kívánunk, akkor gondolom, neki is. Layla
Öhh... a kivételek erõsítik a szabályt alapon nekik nem kívánunk boldog karácsonyt, mert akkor másoknak elviekben több szeretet jut.... na jóh, humanitás midnenek felett alapon: nekik is boldog karácsonyt... ohó már nincs is vasárnap háhhh Egyébként azt a nõt próbáltam megragadni hírtelen... mármint azt a kisebségi ellenõrasszonyságot
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Tysson-lar, kicsit mintha megszállt volna egy felsõbb entitás, úgy fogalmazod meg a reagjaidat. Hozzászólásaid magasröptû gondolatvilágodról árulkodnak, s érzem, csodálatos lényed kifejlõdése még nem ért véget. Vagy az is megeshet, hogy tévedek. Lásd Karácsonyi Kaland. Layla
Sogron (Tysson) üzenete: jön eldwyr, ralog, chris, te Sogron (Tysson) üzenete: meridiant nemtom ,enm jelzett vissza még, sion sem tom még Sogron (Tysson) üzenete: mivel szeretnél jönni? ●•٠·ÿLayla ÿ·٠•● üzenete: kocsival.
Kész vagy drágám De nagyon... Nah én at hiszem megyek aludni...
Saajnálattal közlöm... vagy éppen mások nem sajnálatára, hogy 2 nappal nem fogom köreiteket zargatni. Szerda este jövök legközelebb... rokonlátogatás meg miegymás. De azalatt a kaland elkészül. Midnenkienk további boldog ünnepeket:
Tyss
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Nyehh, énis menek, nem pusztítom tovább senki agysejtjeit XD Bár rosszhír, én ittmaradok a nyakatokon holnap-holnapután... Akkor majd re, addigis millió puszej nektek, és minden jót! Layla
Az elõzõ karácsonyi játék 11 oldalasra rúgott. Most ebben a 4. oldalnál tartunk. Kívánok sok marhulásban gazdag játékot mindannyiunknak és remélem meglesz ismét a 11 oldalunk!
Layla: Szerintem is megvan minden esélyünk, hogy megüssük a 11-es mércét vagy többet. Mondjuk nem biztos, hogy a szaloncukorõrület a fõ mozgatórugó. Van olyan elvarázsolt varázsló, aki inkább a playmate-ek miatt sürgeti az indulást az erdõ fái és a nagyobb hóbuckák mögé/ közzé.
Quator >> Olyan gonosz vagy, azt hittem, értékeled az elsõ osztályú cuki kis Colgate-mosolyomat De te ehelyett egy nyuszilánnyal figyetsz, aki répázni akar, úgyhogy inkább meg se szólalj És a Bunny-m igenis édes, aranyos és qrva, de ez asszem kiderült már Layla
Most hogy ilyenekre is van idõm megnéztem a hozzászólásaim számát. Már túlvagyok az 500-on és jelenleg a 10. vagyok a "kinek van elgtöbb hozzászólása" listán.
Ugye, ma már nincs olyan nagyonnagy 'lávolunk mindenkit' stílusú karácsonyi hangulat? Mert akkor szeretnék egy kicsit leamortizálni mindenkit. Nem is ez a jó szó rá -igazából gondoltam sokszor rá, hogy belinkelem nektek ezt az oldalt, mert nagyon megrázó, legalábbis én úgy éltem meg. http://www.sorozatgyilkosok.fw.hu Layla.....