• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 7 / 28 • 1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 28

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.03. 22:11

(Mina)

Picit szégyenlõs arccal néz a férfira.

-Hát...a hajó zátonyra futott, annyira ninsc mélyen. És én...jól tudok búvárkodni, a cápák pedig nem bántanak. Antoh nem engedi.

//A bocsánatkérésest majd késõbb//
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.03. 23:54

(Edvin Duriff)

*Édes álom.... az a fekete hajú tündér... ott abban a kis romantikus piciny lakban... hmmmmmmmm... micsoda formás hátsók, oly jó belemarkolni... s ezek a kerek mellek... Pafff. <Mi a büdös picsa....> Pattantak ki egybõl Edvin szemei... bár nem sok mindent látott, mert igencsak közel volt hozzá a padlózat. Morogva tápászkodott fel a földrõl, ami nem is volt olyan egyszerû így másnaposan hirtelen felébredve. A hajó ingását is meg kellett szoknia, bár már utazott ilyen vizi alkalmatosságon, azért ez mégsem volt a kedvenc utazási lehetõsége. Kicsit elmélázva ült vissza a fekhelyére, ahonnan az elõbb pottyant le, majd a néhány perces tétlenség után elindult a fedélzetre. A fedélzetre vivõ lépcsõn épp vele szemben tér le egy fiatal lányka egy igen mogorva, morcos durva alakkal. Azonban nem foglalkozik különösebben velük, még csak meg sem nézi õket jobban. A fedélzeten a legelsõ ami megüti a fülét az a kardok csörgése, s kíváncsian a hang irányába tekinget. Gyors csata... majd amikor rájön, hogy nem nézeteltérés volt, hanem csupán baráti párbaj el is fordul tõllük. A fedélzeten szétnézve észreveszi a törp és az asziszi harcos párosát, s valami derengeni kezd az estebéddel kapcsolatban. Haját két kezével igazgatja, miközben jobbra észreveszi a magányosan álldogáló vöröshajú nõt. Már épp indult volna hozzá, amikor a félvér - ki a párbajt elvesztette - röviden üdvözli õt.*
- Jó reggelt! - *valószínûleg a fiatal harcos a sietsége miatt nem vette észre, hogy Edvinnek az orrából vékonyka csíkban szivárgott szája felé a vére - persze ezt õ maga sem vette ezidáig észre (hiába, kemény a hajó padlózata :roll:). <Na ideje az ismerkedést kezdeni... sokan vagyunk...> Ezzel a gondolattal meg is indul a vörös hajú felé, akihez már a párbajozó másik résztvevõje csatlakozott is. Odaérve megvárja míg a beszélgetést befejezik, addig karba tett kézzel áll mellettük. Majd amikor kissé szünetel a dolog szólal csak meg.*
- Jó reggelt Hölgyem és Uram! Szeretnék bemutatkozni Edvin Duriff vagyok, mélyen délrõl érkeztem. Remélem nem bánják, hogy Önökkel kezdtem az ismerkedést. - *bár beszéde nem választékos, megjelenése meg épp nem "szalonképes", de azért igyekszik nem totál bunkónak tûnni. A nõ felé csak biccent egyet, a ffi felé viszont jobb kezét nyújtja ki üdvözlés képpen.*

//Nem magas, sõt inkább kisebb is mint az átlag embere, de alkata hozzá képest normális. Se nem kövér, se nem vékony. Ruházatából nemesi származásra lehet következtetni, bár ehhez eléggé érdekesen viselkedik és fest jelen pillanatban. A fekete hosszú, csuklyás selyem köpeny alatt fekete nadrág látszódik, melynek szára egy kissé kopott barna gyaloglócsizmába van belegyûrve. A nadrágot egy díszes fekete – ezüstszínû csatos öv fogja a derekára, s ez segíti a fehér selyeminget is benntartani a nadrág derekában. A köpeny alól ki-ki kandikál az ing fölé vett barna mellény.
Ezt az összhatást a kezén viselt ujjainál levágott, s szépen elvarrt nemesi kesztyû, valamint a nyakában lógó megszámolhatatlan mennyiségû ezüst nyaklánc, s ujjain az ezüst gyûrûk teszik érdekessé és furcsává. Kissé barnás a bõre színe, mely arcán talán még egy leheletnyit mélyebb mint máshol testén. Arcán a mélykék szemei kíváncsian, de hidegen és pajkosan csillannak meg, sötétbarna haja nem hosszú, s ápoltnak tûnik, bár jelenleg kicsit kócos. Arcán se bajusz, se szakáll nincs, s így jól látható az a vékonyka vércsík ami lassan, de biztosan igyekszik az orrából a szája felé. Semmilyen fegyver nem látható nálla.//
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.04. 8:13

(Mina)

//Na akkor mégis...:P//

Nem tudja mire vélni Pelin meglepettségét, és bár igazából úgy érzi, nem szükséges ehhez hozzáfûzni semmit, megpróbálja kimagyarázni.

-Én csak...tegnap úgy éreztem, megharagudott rám mert kétségbe vontam tudását. Pedig nem is tudtam önrõl semmit. Ezért...gondoltam, illendõ. Ugye nem haragszik már?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.04. 8:24

(Pelin)

*Halkan felnevet/hörög. A kis vörös szabadkozását hallva.*

-Ja az! Igen megharagudtam és nem is egykönnyen felejtek, fõleg ilyesmiket. De ne félj egyenlõre nem bántalak emiatt. Majd, ha már túlleszünk ezen az egész kalózvadászosdin elszámolunk a sérelmekkel.

<Persze! Egy kis sétafika a hajón, meg pár megbánó szó és gesztus és már el is van intézve?! :evil: Legalább a kagylóddal a nyakadon halsz meg. :twisted: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.04. 10:43

(Mina)

Apró, remegõ sóhaj jelzi beletörõdését, válasza ugyancsak rövidre sikeredik.

-Hát...jó. Elmehetek? :(

Ha elengedi a cápavadász, akkor eliramodik, mégedig az idegen nõhöz akit faképnél hagyott. Hogy Riellel együtt látja ismét annak nem örül nagyon, ám mégis bátorkodik, hogy közéjük lépjen és bekapcsolódjon a beszélgetésbe.

-Bocsánat amiért olyan hirtelen eltûntem...Pelin úrnak kellett egy kis segítség. Nem zavarok?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.04. 14:58

(Glammy Zansane)

Mikor Riel hozzáfordul, megint elmosolyodik. Mindenkinek ugyanaz a gondolat suhanhat át az agyán: milyen elbûvölõ, milyen aranyos, és -milyen furcsa... de ez így van rendjén. Legalábbis Glammy esetében. Õ egy külön história...
-Rendben... már farkaséhes vagyok, remélem tényleg nem haragszol, hogyha bekapok egy-két falatot. De nem tehetek mást... -azzal a lány egy huncut vigyor kíséretében az étkezõ felé veszi az irányt.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.04. 16:47

(Pelin)

-NEM!!! :twisted: *Jót szórakozik saját otromba poénján.* Nyugodtan menj csak dolgodra. Nem vagy te hozzám láncolva, mint valami gályán. Egyébként nem hiszem, hogy érdemben sikerülne a hajó adta korlátokon kívülre menekülnöd. :P :wink:

*Egy búcsúzó mosoly kíséretében megindul, hogy valami harapnivalót kerítsen az oly sokat emlegetett reggeliasztalról. Egyenlõre a törpe és a néma óriás tûnik a megfelelõ evõcimboráknak. Meglehetõsen faragatlanok és nem reszketnek folyamatosan, mint a nyárfalevél. Az újonnan elõbújt férfit csak most veszi észre. Elõsször kicsit felvonja a szemöldökét, de utánna vigyorra húzódik a szája.*

-Hé, ecsém! Ki verte be az orrod már kora reggel?! :lol:
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.04. 19:40

(Glammy Zansane)

A lány betért az étkezõbe. Kopogott már a szeme az éhségtõl. de valamit várt... maga sem tudta, mit. Talán, hogy végre megmutathassa képességeit az egész társaságnak? Eddig csak Rielt és Minát ismerte, de már ez is bõven elég volt ahhoz, hogy feltámadjon benne a tettre készség: õ igenis sokmindenhez ért! Miközben meghúzta az elsõ kezébe esõ boroskupát, és beleharapott egy darabka kenyérbe, ezen gondolkozott, elmélkedett.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.04. 22:29

(Eldwyr)

*Éphogy lenyeli az elsõ falatot, amikor belép az étkezõbe a nõ, akihez Riel sietett a párbaj után.*

<Milyen csinos nõ. Ez aztán a fogamra való falat. Na ismerkedjünk csak össze egy kicsit.>

*Leteszi a kezében lévõ villát és lassan feláll. Mellõzve a siettséget a nõhöz sétál.*

-Jó reggelt kisasszony! A nevem Eldwyr Bounries. Bizonyára emlékszik rám, az imént vívtunk egy kis barátságos csörtét a Biztos úrral. Nagy örömömre szolgálna, ha csatlakozna szerény személyemhez. *Oldalra lép, és a rogyásig megrakott asztal felé mutat, majd mosolyogva a lány szép szemeibe néz. Az asztalhoz érve udvariasan kihúzza azt a széket, amelyikre a lány le akar ülni, és a csinos feneke alá tolja azt.*

-Nagyon kíváncsi vagyok, mit keres egy ilyen finom hölgy, mint Ön, egy ilyen dúrva küldetésben!
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.04. 23:57

(Edvin Duriff)

*Az 'ecsém'-es megszólításra kissé megdöbbenve fordul oda az illetõhöz. Döbbent arckifejezése egy pillanatra mélyül, de aztán a bal kezével megdörzsöli az orra alját.*

- Vééér? Úgy látom a reggeli padló megtette a hatását - kicsit sok volt a tegnap esit rumocska. - *fejével pedig a törpe és a nagydarab irányába bök, szája mosolyra húzódik. Zsebébõl elõhúz egy alig használt kendõt, majd az orrát kezdi el tisztogatni vele elfordulva a többiektõl azért. Majd amikor végzett visszafordul és várja, hogy a bemutatkozáson átessenek, utána bemutatkozik a fiatal hölgynek és az érdekes kinézetû férfinek is.*
- Edvin Duriff vagyok, üdvözletem.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.05. 8:03

(Pelin)

*A cápavadász továbbra is jókedvûnek látszik a padlós történetecske hallatán. Aztán a bemutatkozásnál megint odáig jutottak, hogy kénytelen lesz valamiféle illendõség vagy hasonló giccs miatt rendesen bemutatkozni.*

<Ha ilyen kihagyásokkal kerül elõ minden kalandor ezen a hajón elkopik a nevem, annyit kell szajkóznom. 8) >

-Ez a kis vöröske Mina. Én meg Pelin vagyok. Menjünk és tömjük meg a fejünket, mert mostmár farkas éhes kezdek lenni. Mondjuk szerencsére sikerült rumot szerezni. :wink:

*Odanyújtja az alig használt palackot, hogy hátha reggeli elõtt leöblíti vele a torkát Edvin is. Ha iszik, ha nem a férfi, õ azért meghúzza az üveget a sok beszédre. Ezután komótosan elindul az étkezõasztal felé és miután a két itallal kijelölte, hogy hol fog ülni, magához vesz egy nagyobb fatányért és jól megszedi a különbözõ étkekbõl, melyeket felpakoltak elébük. LEül a "zsákmánnyal" és jóízûen elkezd falatozni. Figyeli a többieket közben. Hogy esznek, hogy viselkednek. Késõbb még jól jöhet, ha megismeri szokásaikat, valamint azt, hogy ki kivel tart össze leginkább.*
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.05. 10:27

(Mina)

Mivel Pelin már helyette is bemutatkozott, lényegesen lerövidül a bemutatkozási ceremónia. Nem ellenszenves neki a mókás külsejû kalandor, kedves mosoly kíséretében kíván jó reggelt. Csendben elkíséri õket az étkezõbe, ám ott elválik tõlük és miután kimérte reggelijét -mégpedig akkora adagot, amit ki sem nézne belõle senki-, Eldwyrék asztalához ül le, annak a reményében, hogy kedvese is hamarosan megérkezik. Jó étvágyat kíván mindenkinek és hatalmas étvággyal kezdi el majszolni a fõként algából és halakból álló reggelijét. Néha egy picit csámcsog, de mivel nem úrihölgy, ez teljesen érthetõ. Ha mégis szóvá tenné valaki, akkor egy halk "elnévéft" kíséretében befejezi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hakea Ello 2007.01.05. 19:15-kor.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.05. 14:53

(Glammy Zansane)

A lány elpirult Eldwyr bókjait hallgatva. természetesen azonnal felismerte a férfit -õ volt az, akivel nem is oly régen Riel párbajozott... hát, nem is lesz olyan unalmas ez az utazás, gondolta Glammy, majd mosolyogva helyet foglalt a széken, melyet Eldwyr húzott ki tisztelettudóan a számára.

-No, hát mivel kezdjem?... -a lány töprengve, édes mosollya, az arcán nézett fel a férfire. Elragadó, tengerkék szemei szinte belefúródtak Eldwyr tekintetébe.-Azt hiszem, elõször bemutatkozom... Glammy Zansane vagyok, én vagyok a közvetítõ a hajó és a rabszolgatartók között... akikrõl te már bizonyára tudsz. Ahova megyünk, ott a pénz uralkodik -mindent megkaphatsz, mit szemed-szád óhajt, de javakat kell cserébe juttatnod érted... ez a társadalom sajátossága. Én leszek a közvetítõ, mint már mondtam -és igen, én érettnek érzem magam ehhez a feladathoz, még akkor is, ha nõbõl vagyok... -azzal a lány felkacagott bársonyos, csilingelõ hangján, majd ismét enni kezdett.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.05. 18:39

(Eldwyr)

*A lány nézése nem hagyja hidegen, de nem kavarja fel. Számtalan alkalommal volt már része hasonló élményben. Figyelmesen végighallgatja miközben falatozik.*

-Ha közvetítõre van szükségünk, akkor eléggé zárt közösség lehet. Tapasztalataim szerint, nem egyszerû elnyerni a hasonló társaságok bizalmát, neked mégis sikerült, sõt ha a közvetítõként tudsz a küldetésben segíteni, akkor elég szoros bizalmi kapcsolatban állhatsz velük. *mondja elismerõen* Sok pénz és komoly érdekszövetségek, mégtöbb pénz és hatalom. A magamfajta szerencsevadászoknak való közeg. *Mosolyog sokat sejtetõen, miközben bort tölt Glammynak Minának és saját magának is..* Esetünkben a pénzt a megbízónk biztosítja, a szövetségekrõl Te gondoskodsz. Remélem nekem más feladat is jut, minthogy karba tett kézzel figyeljem az eseményeket. Szívesen körülnéznék, hátha találok magamnak valami hasznos dolgot, vagy szert teszek egy jól kamatoztatható információra. Gyümölcsöt?

*Nyújtja a lányok felé a gyümölcsös tányért, és körülnéz a benépesülõ étkezõben. Mivel még Minával se sikerült jobban megismerkednie, ezért megragadja kínálkozó alkalmat.*

-Hogy sikerült a beszerzõ túra Mina? Sikerült kielégítened Pelin vágyait?
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.05. 19:39

(Mina)

Nem számított vele, hogy a bajvívó megszólítja, hirtelen tele szájjal válaszol.

-Fikerült.

Észrevéve tapintatlanságát szája elé teszi a kezét, majd lehunyja szemét és hatalmasat nyel. Miután ivott egy-két kortyot a friss, hûvös vízbõl, befejezi amit akart.

-Csak egy kis rumot akart, de hát ez érthetõ, a tengeri rókáknak ez az itala. Én utálom, mindig kimarja a torkomat. Ön se szokott ilyesmit inni ugye?

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva