• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 11 / 28 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 19:17

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk: mindenki

* Riel a vigyor mellett elnézve megérzi a lány reakcióból hogy valami nincs rendben a témával... szeme villanásából Glammy láthatja mindezt, ám amaz úgy tûnik nem ragozza ezt sokkal tovább... gyorsan témát vált...*
- Kérem, ne haragudjon meg a faragatlanságomért, nem magánéleti vájkálásnak tudja be, csupán kíváncsi voltam. Elnézést. Szabadna megkérdeznem, mégis: hogyan jutott arra az elhatározásra hogy Calyd Karnelian nagyúr szolgálatába álljon?
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.09. 19:18

(ELdwyr)

*Nagyon megörül amikor meglátja a többieket. Életvidám vigyorral a képén köszönti õket.*

-Üdvözlünk mindenkit a "koncerten"! Egy percre magadra hagylak. Intézem az ellátmányt. *Feláll és odamegy a kapitányhoz*

-Nagyon örülök, hogy Ön is részt vesz a borkóstolással egybekötött zenés mulatságon. Amint látja a zenét már szolgáltatjuk, a mulatság alakul, de bor és a hozzávaló sonka és sajt még hiányzik. *bizalmaskodva közelebb hajol, kicsit szét néz, és halkabban folytatja.* Az a a nyavalyás magitor rendesen beletenyerelt a kialakuló csapat jókedvébe. Szerintem nem ártana egy kicsit összkovácsolni a társaságot, mielõtt komolyabb dolgokba fogunk. Ha némi ellátmánnyal hozzájárulna, akkor a kalandozók és derék katonák könnyebben megismerkedhetnek egymással. ...Ja, és néhány üveg rum se ártana. *teszi hozzá, amikor megpillantja Pelint.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eldwyr 2007.01.09. 19:24-kor.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 19:23

(Glammy Zansane)

-Nem volt pénzem. Valamibõl meg kell élnem. -hangzott a lány tömör válasza, ahogy csendben szemlélte a társaság többi tagját. Láthatóan mindenki boldogabb volt, mint õ.-Tudod, ha már nem adatott meg nekem a normális, viszálymentes, nyugodt élet, akkor hadd boldoguljak legalább úgy, hogy örömömet leljem benne... a kaland, a kihívás nem kellene, de elviselem, mert élnem kell. Ha kell, foggal-körömmel harcolok... nem vagyok olyan buta, mint amilyennek tûnök- Glammy komor arccal nézett a közeledõ Eldwyrrel, végül elmosolyodott. -Csatlakozhatok hozzátok? Szívesen énekelnék nektek...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 19:31

KM esemény [Tysson-Lar]

* A kapitány bólint amikor Eldwyr némi rumot, bort szeretne a társaságnak... mindjárt egy tisztnek int a tat felé, majd ügyesen elmutogatja mit szeretne... amaz tisztelegve irányozza meg lépteit a tat belsejébe...*
- Hamarosan itt lesz Eldwyr uram.
* Eközben Riel és Glammy diskurzusában Riel van soron ismét a másk végigmérésében...*
- Jól tudtam, hogy nem buta. Hmm... sokat hallottam odahaza, hogy a megélhetésért bármit. Én magam nem teljesen osztom az így gondolkodók véleményét... ne vegye mindezt kritikának az ön személye felé kérem... de én mindenben a becsületes út híve vagyok. Az epdig köztudott, hogy a kalandorok miylen technikákkal élnek ha pénzszerzésrõl van szó.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 19:36

(Glammy Zansane)

A lány felkacagott. Ez volt eddig az elsõ õszinte tette mások elõtt... hangja ironikusan csengett, de mintha egy cseppnyi megbántottságot is fel lehetett volna fedezni a szelídnek nem nevezhetõ szavak mögött.
-Ha megtapasztaltad volna, amit én, nem így beszélnél. Mindazonáltal te most velem cimborálsz... sõt, ha úgy vesszük, én vagyok a kulcsfontosságú szereplõ ez ügyben -én tehetem meg azt, amit ti nem, én vagyok a kapocs közöttetek és a rabszolgatartók között... ez ne felejtsd el, kedves. -azzal megint elvigyorodott, majd megszólalt sokkal hangosabban, leginkább Eldwyrnek intézve szavait.-Nos, drágáim, mikor mulatunk? Igazán ránkfér már egy kis szórakozás...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.09. 19:49

(Eldwyr)

*A Glammy által hozzá intézett kérdésre, megpendití a mandolinját a lányra néz, enyhén meghajol, bal kezét a mandolinnal együtt a mellkasára szorítja, jobb kezével színpadiasan Edvin felé mutat.*

-Fáradj kérlek elõre! Mi majd kísérünk. ...Feledjük hát a bút, hogy vidáman kezdjük a háborút!!! *kiálltja hangosan, hogy mindeki jól hallhassa, aki a közleben tartózkodik.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 19:58

(Glammy Zansane)

A lány pajkosan rámosolygott Rielre, mintegy kihívóan felé nyújtva kezét.
-Na, érezd jól magad... vagy inkább Minával táncolnál? Mert ha igen, akkor én is lefoglalom magam. -azzal Glammy édes arcocskáját Riel felé fordítva, a férfire kacsintott.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:04

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel Glammy szavaira elmosolyodik...*
- Ne vegye tolakodásnak kréem, de mivel nem tudom Maga mit élt át, és mivel Ön se tudja nekem miben volt részem, ezért azt hiszem érdemben nem tudnjuk feszegetni ezen nagy kérdéseket. Ami azt illeti, némi fenyegetést érzek ki a szavaiból... annak helye ott iagzából nincsen, hiszen ha Ön pénzet akar keresni a kalózok kézre kerítésén és determinációján, aszisztálnia kell hozzá... másképpen nincs pénz. Ezt se felejtse el...
* Kicsit elmereng a láyn alakján... majd hírtelen emgélénkülve a két férfi közé mutat...*
- Halljuk hát Glammy!
* Majd õ maga a lécpsõre letelepszik Mina mellé... átkarolja a lányt ,amjd a fülébe súgja...*
- Nem bízom benne telejsen. Túlságosan is az érzelmei rabja. Apró hullámok jönnek és mennek és ez megszabja a tetteit is... mit gondolsz róla?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:08

(Glammy Zansane)

Morcosan nézett a férfi után, aki letelepedett Mina mellé. Igazából már elsõ pillanattól kezdve vonzónak találta a férfit, de sehogysem tudott a közelébe férkõzni. Azt hitte, a szépség minden, de úgy tûnik, tévedett.
<Hah... azt hiszi, talán... talán így féken tud majd tartani... de minden tõlem függ, vagy nem? Tényleg ennyire bolondnak néz...? Áh, mindegy... minek szenvedjek vele... lesz majd jobb is.>
A lány õrült táncba kezdett... együtt forgott a zenével -ez már a vérében volt. Élvezte a pörgést, élvezte ahogy a szél belekapott a hajába, és eljátszadozott könnyû testével... érezte magán a pillantásokat -de nem zavartatta magát... csak pögött, forgott, körbe-körbe...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:11

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel elmerengni látszik, ahogy Glammy táncát nézi... önkéntlenül is Minára mosolyog...*
- Azért meg kell hagyni, nem táncol rosszul. Félre ne érts...
* Majd egyet gondolva feláll, közelebb lép a lányhoz...*
- Egy táncot azért?
* Majd szimpadias mozdulattal széles kört tesz kezével, jobb lábát hátrább vetve...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:14

(Glammy Zansane)

<Óh, még játszadozik is... de nekem nincs ellenemre... talán rájött, hogy mi mindent kaphatna tõlem... vagy, hogy mennyibe kerül az, hogy megteszem, amire kér. Minimum egy táncba...>
-Remek... -a lány arca kipirult a nagy forgásban, és keze szelíden símult Riel-ébe...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:18

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel Eldwyrhez fordul...*
- Ha lehet, valami lassabbat, élettel telit...
* Azzal megogja a lány kezét, a másikat átveti a derekán majd hírtelen megugrik, magával rántva amazt... nem mondható gyors táncnak amit jár, ám a lábbeli sarka csak úgy karistolja a padlt... széles keresztlépésekbõl és midnenféle pörgésekbõl álló táncot próbál járni, mely az aszisz körökben dívik leginkább... a nézõközönségnek olyan érzése lehet, mitnha egy vizen ingadozó levélpár útját követné végig a zavaros folyó tükrén...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:21

(Glammy Zansane)

A lány úgy táncolt, mintha a muzsika hangjai teljesen beittál volna magukat a bõrébe, a sejtjeibe, a csontjaiba, a lelkébe... az, amit Glammy csinált, szívbõl szólt. Mosolygott, élvezte a furcsa játékot, és gyorsan táncolt, szívbõl, teljes átéléssel. A zene apró rohamokban rázta meg a testét, teljesen megõrjítette a gondolatait és érzelmeit. Glammy váratlanul odahajolt Rielhez, és a fülébe suttogott... kimondta, amit ki akart mondani -amihez még nem volt elég bátorsága.
-Kérlek, gyere este a szobámba... szeretnék neked mondani valamit. Ne félj tõlem, nem akarok semmi olyasmit, ami... ellenkezne az elveiddel... vagy Mina érzelmeivel...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:25

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel kissé meglepõdik a lány reakcióján... egy fordulóban, ahol a társaság nem láthatja visszasúg...*
- Ne is akarjon Glammy. Ne is...
* A nõ most szigorú, komor tekintetet várhatna leginkább, ám Riel ugyanúyg õszintén mosoylog vissza... láthatóan élvei a táncot... amint vége a nótának szimpadiasan megáll a forgásban... majd elengedi Glammyt...*
- örömömre vált a társasága drága hölgy. Bár nem vagyok kiválóság a táncban, de azért remélem nem voltam rossz partner...
//... Tánc 2....//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:28

(Glammy Zansane)

A lány sértett arccal, tûzben égõ szemekkel nézett Rielre. Mintha az önérzetébe tiportak volna bele. Mogorva tekintettel nézett a férfire, akit immár egy cseppet sem talált vonzónak. Pedig õ tényleg nem akart semmit... egyelõre... na mindegy.
-Óh, nagyon szívesen. Majd máskor is...
<Sohanapján, drága.>
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 11 / 28 • 1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...