• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 12 / 28 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:31

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk: mindenki

* Riel mogyoróbarna szemei megvillannak...*
- Remélem nem bántottam meg semmivel. Ha mégis, elnézését kérem. Eldwyr uram? Egy táncot ön a hölggyel? Mina kedves?
* Azzal tárt karokkal várja szeretett papnõjét, hoyg õt is táncba vihesse...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:34

(Glammy Zansane)

Glammy megrázta a fejét. Vörös tincsei úgy repkedtek a feje körül, mintha apró, tûzvörös madarak szálltak volna le a lány mellé, glóriát vonva az angyali szépségû arc mellé.
-Azt hiszem, kitáncoltam magam. Nekem ennyi bõven elég volt. és ha most nem haragszotok, kicsit odébbállok, és kiszellõztetem a fejemet. -azzal a lány felkapott egy kupa bort, és elindult el... minél messzebb a társaságtól... más nem számított.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:42

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel némi sértõdöttséget vél felfedezni Glammyben... gyors puszit lehell Mina arcára... ismét a fülébe suttog...*
- Várj meg kérlek... nem szabad elveszítenünk. Kell nekünk.
* Azzal villámgyorsan Glammy után ered... megragadja a láyn kezét és magához fordítja...*
- Nem akartam megbántani. Szerettem volna hogy tudja... szeretem Minát. Lehet hoyg ez nem volt midnig így, de nagyon kötõdök hozzá. Nem szeretném hogy félreértse a magához fûzõdõ viszonyom. Uyge megért engem?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:44

(Glammy Zansane)

-Hát akkor szeresd Minát. Azt hiszed, engem érdekel a tetves kis életed? Hiszen még egy beszélgetést is sajnálsz tõlem... de a hátam mögött, le merem fogadni, mindenkivel közlöd, hogy nem bízol bennem... hát tudod mit, nem is kell. majd ha szükséged lesz rám, hivatsz, ha akarok, segítek, de nem veszek részt a pitiáner játékaidban. Gondolkozz el ezen egy kicsit, rendben, Riel Forg? A saját érdekedben.
A lány kitépte magát a férfi karjaiból, majd a szobája feé vette az irányt.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:48

KM esemény [Tysson-Lar]

* Riel elképedve hallgatja a lány beszédét...*
- Jól van. Majd akkor hivatom ha szükség van a segítségére. De azt hiszem nem kellett volna a szívére vennie egy foglalt férfi elutasítását, bármennyire is vonzzanak kegyed bájai. Udvarias, törõdõ embernek vallom magam, a kedvesem jelenleg parlagon hever, lassan egy órája immár, magának próbáltam végig kedveskedni. Ha mindezt kegyed bántásnak véli, nem állok ön és a kabinjának az ajtaja közé. Gondolja meg mit mond kérem...
* Azzal sarkon fordul, és visszatér Minához...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:51

(Glammy Zansane)

A lány legszívesebben ordított volna dühében. Nem az zavarta, hogy kikosarazták -bár ehhez sem szokott hozzá, de nem ez idegesítette a legjobban. Hanem a néma beleegyezés. Abba, hogy õ itt senki, hogy neki itt nincs szerepe, neki semmi haszna, és hogy... Glammy szemében megjelent pár könnycsepp. Elfogadta a helyzetét. De tudta, hogy itt nem lesz még vége. Ha már megismerni sem akarják, akkor... komolyabb lépésekre kell elszánnia magát...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.09. 20:56

KM esemény [Tysson-Lar]

* Amint Riel Minához bisszatér, ismét táncra invitálja... elõbb végignézi, hogy Glammy mit készül tenni... majd szánakozó tekintetével megrázza a fejét... ha a lány idefigyel, kezével elmutogatja, hogy jöjön ismé közéjük... ha nem, hagyja elmenni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 20:58

(Glammy Zansane)

Egy pillantásra sem méltatva többé a társaságot, kezében a borral belép a szobájába. Szomorú tekinettel néz körbe -minden olyan idegen, olyan rideg, süt a tárgyakról is, hogy nem a szeretet és a gondoskodás helyezte el õket a kis helyiségben, inkább a kényszer... a lány némán zokogva hullott az ágyára, felsírt, mint egy kisgyerek, és arcát a tenyerébe temette. Most egyedül volt, nagyon egyedül.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.09. 21:11

(Pelin)

*A táncos évõdés valami hihetetlenül émelyítõnek tetszett a zord alak szemében. Már azon volt, hogy az érkezõ rumot még bevárja és lelép a színrõl, mielõtt teljesen eluralkodik rajta az általános undor. De hirtelen üdítõ fordulat áll be. Veszekedés, érzelmek. :twisted: Sértések és vélt, vagy valós sérelmek törnek elõ. Végül ez sem jön össze rendesen. Csak mérges elviharzás, meg mûbalhé. :evil: Így inkább kihúzta a dugót második magávalcipelt üvegébõl és meghúzta az italt, mielõtt reszelõs hangján a két zenészhez szólt volna.*

-Na még rendesen jelenetet sem tudnak ezek rendezni. :wink: Játszatok inkább valami darabosabbat, amit a tengerészek füle is elvisel ehelyett a nemesficsúr izé helyett!

<Mostmár legalább van mivel ellennie a Biztosnak, ha annyira kell neki ez a Glammy vagy kicsoda. Márha tényleg annyira kell... :twisted: >
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 21:19

(Glammy Zansane)

A lány tépett önérzete szinte marcangolta a mellkasában fáradtan dobogó, apró szívet. Glammy a könnyeit nyelve ült fel az ágyon, a bor után nyúlt, és jó alaposan meghúzta a kupát. Mohón ivott, már nagyon kellett neki a megnyugvás, minden mozdulatával a bódító hatást várta, a furcsa, édes remegést, azt a bizonyos beletörõdõs megnyugvást... nem érdekelte már semmi és senki, csak az, hogy úgy érezte, teljesen egyedül van, és ahogy magányosan, szomorúan körbenézett a szobában, és hallotta a boldog kacajokat a fedélzetrõl, még rosszabbul érezte magát...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.09. 21:34

(Edvin)

*Zenélés közben igen sûrûn Glammyre tekinget. A tánca nayon tetszik neki. Riellel való tánc alatt felfigyel az érzelmi változásra. A viharos távozás miatt úgy dönt, hogy a nõ után megy, így odaszól Eldwyrnek.*
- Egy kis idõre kiszállnék a zenélésbõl. - *az üveg borját felfogva elindul a kabinok felé. Leérve Glammy kabinja elé halkan bekopog.*
- Glammy! Edvin vagyok. Minden rendben van?
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 21:47

(Glammy Zansane)

-Óh. -a lány megtörölte könnytõl maszatos arcát, és az ajtóhoz lépett. A kabin már korántsem tûnt olyan barátságtalannak és ridegnek.-Szeretnél velem... beszélgetni egy kicsit...? Nagyon örülnék neki, ha megismernénk egymást... tudod, eddig ezt még senki mással sem értem el ezen a... hajón... -a lány elkomorult, de a ború az arcán csak pár másodpercig tartott. -Persze, csak akkor untatlak a gyerekes kis problémáimmal, ha szeretnéd...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.01.09. 21:55

(Mina)

-Jól van, menj csak.

Leül a lépcsõre ahova Riel intette, és miközben hallgatja a zenét, merengve tekint a kapitány, Glammy és kedvese alkotta hármasra. Ekkor látja, hogy a kapitány felé közeledik, majd kérdést is intéz hozzá. Nem igazán érti, miért kérdez ilyesmit, és úgy dönti, nem meséli el az egész történetet.

-Nem értem a kapitány úr kérdését. Ahhoz, hogy valakit papnõnek neveljenek, nincs szükség arra, hogy hõsi ereje és szálfavastag karja legyen :) . De ha nem baj, most nem mesélném el az egész beavatás történetét, Antoh tudja már, olyan régen volt. Inkább figyeljünk a gyönyörû muzsikára, én még úgysem hallottam olyan hangszert szólni, amin Eldwyr úr zenél.

Mondata végére elfordul a kapitánytól, mozdulata álmatag, a vihar utáni csendet idézi. Amint mellé ér a másik kettõ, ültébõl fölpislog hozzájuk, hatalmas szemeiben kíváncsi csillogással. Riel és a nõ párbeszédét hallgatva kicsit elfordul tõlük és szívesen mondana valamit kedvesének, de nem teszi meg mégse, magában zsörtölõdik.

<Jajmár. Ha azt mondta, hogy nem szeretne róla beszélni, akkor miért kell még annyit szabadkozni?>

Felsóhajt egy aprót, rajta kívül senki nem hallhatta meg. Eldwyr érkezése késõn esik le neki, de eddigi teljesítményét megtapsolva fogadja a lány. Ekkor érkezik mellé Riel, akit átölel, majd hallgatja a folytatást. Riel szavaira kissé meglepõdik, válasza kurta, ám minden igényt kielégítõ.

-Én nem ismerem annyira, hogy tudjam, megbízhatok-e benne. Szerintem te sem...bár kicsit furcsa. Táncolni? *rövid csend* Menj csak, szerintem szépen táncol.

Jókedvûen figyeli kettejük táncát, féltékenységnek nyoma sincs, még billegeti is hozzá a fejét. Amint azonban hirtelen elviharzik a szépség, egyik szemöldökét felvonja, látja, hogy valami nincs rendjén. Riel szavaira gyanakodva hunyorít kedvesére, bûzlik neki a dolog.

<Mi a szösz...>

Némán nézi a jelenetet amit lerendeznek, és az elkapott szavakból semmi jóra nem következtet. Amint Riel visszaérkezik, egy szomorkás sóhaj kíséretében utasítja el a felkérését.

-Á, jól tudod hogy milyen ügyetlen vagyok. Inkább csinálok valami hasznosat, Glammy eléggé rosszul nézett ki amikor elment. Nemsokára itt vagyok, jó?

Azzal leiramodik a lányhoz, megpróbálja kitalálni, hogy melyik az õ szobája. Ha nincs szerencséje, hát végigkopog és benyit az összesbe. Ekkor tûnik fel neki, hogy Edvin áll a folyosón, és valahova...bekopog. Utána fut, ám ekkor a férfi már belép a szobába, és kicsit rosszul jön ki az egész, mivel a férfi rácsukja a kezére az ajtót. Persze fáj neki, de nem tud haragudni Edvinre, saját hibája. Fájós kezét tördelve kukkant be a szobába, majd lesütött szemekkel lép ve, meg sem várva az invitálást.

-Én nem akarok zavarni de...úgy láttam, hogy valami nagyon megbántott. De tényleg nem akarok zavarni, csak rossz látni hogy valaki ilyen bánatos.
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.09. 22:02

(Glammy Zansane)

-Jaj, de édes vagy... -Glammy szemében örömkönnyek jelennek meg, amint észreveszi az ajtóban gyámoltalanul álldogáló, szemlesütve szabadkozó Minát. Odalép mellé, és megöleli õt, és ebbe az ölelésbe beleadja szívének minden apró rejtett kis fájdalmát és lelke szárnyalását is. Boldog, mert valaki talán... a barátja lesz. Mosolyogva néz Minára, majd hellyel kínálja õt is, és Edvint is. Valamiért úgy érzi, muszáj beszélnie velük... mégha nem is ismeri õket annyira, hogy véleményt alkothasson róluk, jó érzés tudni, hogy vannak olyanok, akiket nem a külcsín, a szépség érint meg, hanem az, ami odabenn van. Bár még mindig nem szándékozta felfedni magát és a múltját, Glammy úgy érezte, hosszú és tartalmas beszélgetés elõtt állnak...
-Nos... szeretném, ha megismerkednénk... ha már olyan durván elutasítottak egy baráti csevejt... -a lány gondterhelten összeráncolta a szemöldökét, majd folytatta. - Persze ez teljesen természetes, nincs semmi baj, de gondoltam... több értelme lenne, ha bemutatkoznánk egymásnak, úgy igazából, és nem úgy alkotnánk véleményt a másikról, hogy nincs alapja a gondolatainknak. Nincs igazam? -mosolyodott el Glammy, miközben játékos zöld szeme pajkosan csillogott.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.01.09. 22:19

(Edvin)

- Igen, szeretnék veled beszélni, örülnék ha megismerhetnélek. A többiek pedig sajnálhatják, ha nem akarnak megismerni egy ilyen gyönyörû hölgyet. - *az ajtó kinyitása után belép a kabinba, majd zárja is vissza - azaz zárná, ha egy törékeny kéz nem került volna oda... Kicsit döbbenten néz Minára, elkapja fájós kezét, és végigsimít rajta.* - Jaj, remélem nem nagyon erõsen csaptam erre a szép kézre az ajtót?!
*Megvárja míg a két nõ leül.l*
- A megismerkedést jó ötletnek tartom. Bár Edvin a keresztnevem, de szólítsatok mindketten csak Ednek. Kis bort, bár poharam nincs? - *nyújtja a nõk felé a kezében tartott üveg bort.* - Úgy igyátok, hogy a szülõhazámból származik e bor, Syburrból.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 12 / 28 • 1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...