• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Tengermellék & Kalózok [Felfüggesztve]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 14 / 28 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.11. 21:59

KM esemény [Tysson-Lar]
Helyszín: Abaszisz, Tengermelléki birtok fennségvizein
Idõpont: dél
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* A tiszt nagyon nem látszik húzódni... betelepszik a szobába Glammy unszolására... a társaságon végigtekintve biccent a társaságnak...*
- Üdv! Heram vagyok. Nos... mi ez a tömörülés, ha szabad ilyet kérdeznem?
* Majd a szoba közepén toporog ha nem kínálják hellyel...*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.11. 22:02

(Glammy Zansane)

-Üljön ide... ide mellém... kedves Heram. -Glammy letelepszik az ágyra, nem messze Minától, majd udvariasan hellyel kínálja a férfit. Megfigyeli az arcát, vonzónak találja, de semmi több. Máskor egy ilyen férfire rá sem néz, de a szükség sajnos nagy úr... a lány felemelte a bort, és Heram felé nyújtotta kedvesen.-Hajrá, igyon, amíg megteheti... hol is tartottunk? -nézett körbe a lány pirospozsgás arccal. Majd, ha nem felel neki senki, Heramhoz fordul, és beszélgetést kezdeményez vele.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 655
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.11. 22:06

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: Glammy Zansane (Layla)

* Heram leül a felkínált helyre, majd meghúzza a boros flaskát is... érdeklõdve tekint Glammyre... vágyakozóan az ajkaira tekint, majd érezve a nõ vonzódását felé önelégült mosolyt enged meg... visszakínája a borral, majd elmélyül a társalgásban... reméli a másik két valaki nem fogja õket zavarni...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.11. 22:09

(Glammy Zansane)

A lány nem igazán akar elmélyedni Herammal a társalgásban. Igazából frusztrálja az egész helyzet, úgyhogy ahelyett, hogy Heram férfias arcvonásait és keskeny, ámde nagyon csábító ajkait nézné, megint Edhez és Minához fordult. Ránézett a mellette ülõ lányra, és megszólalt.
-Most te jössz, drága Mina... kérlek, mondd el, ki vagy, honnan jötél, meg amit úgy gondolsz, hogy tudnom kell rólad... érdekelsz. -Glammy biztató mosolyt küldött az apró lányka felé.
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.01.12. 15:23

(Eldwyr)

-Ha csak fél napra vagyunk az információ forrásától, akkor már nem tudok próbát tenni. Nem pazarlom feleslegesen az energiáimat. *Mondja félhangosan Rielnek.* Ha fel akarod használni az ötletemet, kérlek szól és én elõkészítek mindent.

Pelin szavaira:

-A ma reggeli agytúrkálás után én úgy döntöttem, hogy innentõl kezdve folyamatosan magamnál hordom a fegyvereim nagy részsét. Meg aztán mostantól élesedik a helyzet. Nem szeretem a váratlan meglepetéseket felkészületlenül fogadni.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Quator ar Zaraquer » 2007.01.12. 17:50

(Pelin)

*Felszerelkezve visaszamegy a fedélzetre és a hajó elejénél a palánkra támaszkodva figyeli a tengert és a sziklákat a horizonton, hátha felfedezi a találkozóra igyekvõ rivális hajókat.*

//A nagy rohangálás miatt én elvesztettem a fonalat, hogy ki holvan, de majd úgyis zaklat, aki nagyon beszélni akarna velem. :oops: :P :lol: //
Quator ar Zaraquer
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 5623
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.12. 20:25

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk: mindenki

* A fedélzeten:*
* Riel bólint Eldwyrnek...*
- Számítok a tudására. Ha készen áll a doboz, bele is helyezhetjük azt a bizonyos összeget. Nemdebár? Ha el jön ennek az ideje, szóljon nekem kérem.
* Megintcsak helyeslõen bólint a fegyverviselést illetõleg...*
- Igen... én magam is aggódok a magitor miatt. Ezeddig egyszer se lehetett rá panasz, tehát a bûnlajstroma mondhatni patyolat... de ez nem jelenti, hogy ne kellene rá ügyelni. Tartsa nyitva a szemét maga is...

* Lenn, Glammy szobájában...*
* Mina feszengve tekint a férfira, aki újonnan a társaságban érzi magát... arcán egy cseppnyi ellenszenv tûnik fel a kihívó magatartást illetõen, majd elfordul, mitnha nem lenne illendõ azt néznie, ahogy a két fél illeti magát... amint Glammy ismét szóba elegyedik a társaság többi tagjával, kipirult arccal és heves szívdobogással, akadozva kezd neki...*
- Én? Én én... én nem vagyok érdekes... *Süti le a szemét a lány...* és nem is vagyok olyan ügyes. De értek a vizekhez... különösen a tengerhez... Riellel érkeztem ide, õ mondta, hogy a nagyúr hajtóvadászatot indít Parr ellen. Úgy éreztem az Õ oldalán a helyem... nem szeretném holtan viszontlátni sohasem...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.12. 20:35

(Glammy Zansane)

Egy pillanatra elszorult a szíve. Az érzelmei, melyek Rielhez fûzték, és nem voltak sem erõsek, sem bátrak, mégis képesek voltak könnyeket csalni a szemébe, most hirtelen törtek rá, de nem mutatta. Ostobának akart tûnni, mint mindig, úgy gondolta, így majd könnyebb lesz. Mosolyogva fordult Minához, akit annyira irigyelt, olyan rettenetesen...
-Biztos vagyok benne, hogy Riel Forgnak nem esik bántódása. Ne aggódj érte. Bízz benne. Megérdemli. -a szavak maguktól jöttek Glammy ajkára...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.12. 20:45

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk:Glammy Zansane (Layla), Mina (Hakea Ello), Edvin Duriff (Ralog Gebbro)

* Mina hálás mosollyal tekint Glammy szemeibe... kicsit el is szégyenli magát hírtelen jött közvetlenségén -mitnha ez nem lenne illendõ-, majd a padlót kezdi el szemlélni... néhány pillanatnyi kínos csönd után õ szólal meg halkan...*
- Igen, megérdemli... jó ember azt hiszem. Sokkal jobb, mint amilyet valaha is vártam volna magam mellé... mert mostanra már nagyon közel kerültem hozzá.
* Majd továbbra is a padló vizsgáltatát tûzi ki céljául... Heram azonban megélénkülni látszik...*
- Ohh a Biztos úr egészen bizonyosan jó ember. Én magam egyszer szolgáltam alatta, amikor még a fellegvár felszabadítása zajlott. Akkor még szabadcsapat tagjaként szolgáltam Karneliant, azóta a reguláris seregbe vonultam... de akkor is ott volt már... sokat nem tudok róla, de azt hiszem jól van ez így. Az emeber mindig szereti rejtélyes alaknak tudni a felettesét...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.12. 20:49

(Glammy Zansane)

Hirtelen kíváncsiság lett úrrá rajta. Nem értette, mit jelenthet Minánál az, hogy 'túl közel kerülni valakihez'. A szíve immáron a torkában dobogott, szinte lüktetett a furcsa fájdalomtól, amit a puszta gondolkodás okozott benne. Meg kellett kérdeznie a lánytól... Heram nem érdekelte cseppet sem, azonnal Minához fordult, és izgalmát palástolva megkérdezte tõle.
-Hogy érted ezt... mármint... mi történt közöttetek? -majd, miután rájött, mennyire kihallatszott hangjából a rettegés, hozzáfûzte: -Olyan aranyosak vagytok együtt... olyan szép pár...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.12. 20:58

KM esemény [Tysson-Lar]
Résztvevõk:Glammy Zansane (Layla), Mina (Hakea Ello), Edvin Duriff (Ralog Gebbro)

* Mina egészen elérzékenyül, annyira megtetszik neki, hogy Glammy így törõdik vele...*
//... Kis naív :lol: ...//
* Arca enyhén elpirul... szájára alig jönnek szavak...*
- Egyszer... megcsókolt :oops:
* Majd szégyenlõsen mosolyogva réved valahová Glammy válla felé, csak ne kelljen a szemébe néznie...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.12. 21:01

(Glammy Zansane)

-Ugyan már, ez nagyon szép dolog! -Glammy megkönnyebült, arca bájosan sugárzott a furcsa, semmilyen, imbolygó fényeknél. A szíve már kevésbé ugrált összevissza a mellkasában. -Hidd el, a szerelem ki fog teljesedni egyszer, de hát rólatok egyszerûen süt, hogy egymásnak lettetek teremtve! -a lány mosolya remélhetõleg kis önbizalmat csepegtet Minába is...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.12. 21:19

KM esemény [Tysson-Lar]

* Mina nagyon felderül Glammy szavait hallva...*
- Tényleg úgy gondolod, hogy egymásnak avgyunk teremtve? :oops: Az nagyon jó lenne... nagyon szeretem :oops: Olyan jó lenne ha õ is így tenne...
* Azzal egy pillanatig Glammy szemeibe téved a tekintete, ám gyorsan elkapja onnan...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Layla » 2007.01.12. 21:23

(Glammy Zansane)

<Fáj kimondanom, de tényleg így van... tényleg nagyon aranyosak együtt. Riel elégedett lehet, amiért egy ilyen édes lányt talált magának, mint amilyen Mina... én meg ismét más boldogságából fogok táplálkozni... más életét fogom élni... ahogy eddig is tettem. Nem fog sok könnycseppbe kerülni...>
Glammy megereszt még egy mosolyt Mina felé, aki nem láthatja, hogy ez is ugyanolyan mû, mint az összes többi...
Kép
Layla
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.01.12. 21:26

KM esemény [Tysson-Lar]

* Heram feszengve Glammyhez fordul... a vállára teszi a kezét...*
- És a drága asszony? Mivel keresi a kenyerét, ha szabadna megtudnom?
* Mina érdeklõdve figyeli Glammyt... láthatóan igencsak rokonszenves nõ neki, fõleg azok után hogy iylen szépeket modnott... márpedig aki ilyen szépeket tud mondani, az rossz ember nem lehet...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
416 hozzászólás • Oldal: 14 / 28 • 1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 28

Vissza: Régi Kalandok...