A költözés halad, de netem még pár napig nem lesz. Mivel nem tudom, hogy hogyan álltok a fejlesztéshez szükséges anyagok megírásával, ezért nem tudom megítélni, hogy mit kell kidolgoznom.
A szabályrendszer megteremtését Limenel vállalta, a Fajok Kódexének használható részét én kezdtem és Yvett (remélem) befejezte. Mivel most lesz idõm, ezért elvállalom a fegyverek, a szolgáltatások és a tárgyak listáját, valamint a boszorkánymágiát. A többi a ti feladatotok.
Ha segíteni akartok akkor gépeljetek. Olyan anyagokra van szükségünk, amik minden leírást tartalmaznak, de mindenféle játéktechnikai adat (KÉ TÉ Mp stb.) nélkül. A varázslás ideje, távja stb. bennemarad.
INFO
Kész anyagok: BM mágia Magasmágia Fajok kódexe
Az országok leendõ irányítói másolják be az országukról található leírásokat, és áttekinthetõ, tömör formában mentsék el, úgy, hogy fel tudjuk tenni az oldalra. Sok szerencsét, majd találkozunk.
EDIT: Tyss tedd NJK-ba a karim. Szita, amint lesz netem azonnal bekapcsolódok, addig még tarts ki
Rendben van, kitartok, de majd mielõtt írsz, priviben érdeklõdj, hol a karid esemény szerint, mert az most online nincs kiírva. Mihamarabbi visszatérést!
Ha a Toron szeksön moderátorságát megkapom, akkor ugyebár leírás kellene róla... a gáz az, hogy a szürkecsuklyások nem dolgozták ki, a Summarium az egyedüli forrás (+regények...)... fogjam az egészet és gépeljem be?
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Újra itt!
Hakea kátom költözöl, minél elõbb várunk vissza.Mi ez a nagyszabású rendszer amit itt a veteránok dolgoznak ki?asszem kicsit lemaradtam, tudna valaki felhomályosítást adni ez ügyben?
Egyébként én is költözök hétfõn Szentendrébõl a kiképzõ központból a Bólyaira és remélem ott esetleg még naponta is fel tudok nézni hozzátok és így aktívabban is résztvehetek kalandokban és más eseményekben!
"A démonok, legyenek bár alacsony- vagy közrendűek, netán urak vagy hercegek, mind afféle Külső Síkok teremtményei, melyeket nem ural Isten. Intelligensek és rossz szándékúak, gondolkodásuk kifinomult és követhetetlenül kaotikus. Lelkük nincsen, testük azon idegen világ anyagából épül fel,ahonnan megidéztettek...." "Megidézőjüket majd minden esetben igyekszenek elpusztítani; gonoszságukról és leleményességükről, de bátran mondhatom, korlátlan hatalmukról sem lehet fogalma az olvasóimhoz hasonló ostoba földi halandónak." - Idézet Abdul al Sahred Necrográfiájából.
Hát már én is lemaradtam. A lényeg gondolom annyi, hogy a JK-kat több lehetõség várja helyszínt illetõen. Amúgy wtf megy itten? Tyss, ez neked szólt. Layla
Õõõõ.... az ódal nagyvalszeg keresztül fog menni néhány változáson...
Limenel új szabályrendszert alakít ki, ami végülis midnen számszerû akármit nélkülöz... a lényeg, hogy különféle topicok lesznek, amiknek lesz egy-egy modija... midnen országnak lesz egy topicja, azon belül majd helyszínek, és azokba lehet írkálni, mint szabadúszó. Ha kalandra vágyik a JK, akkor a modi mesélni is fog neki... na a lényeg, hogy én elvállaltam Toron modiságát Úghyogy jösz oda is JK-nak és kész
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Mármint én menjek JK-nak? Hozzád? Ne viccelj már, nehogymár a nyúl vigye a puskát Amúgy benne vagyok, természetesen. Tehát, az új rendszerben nincsen megkötve a JK-k létszáma, vagy olyan lesz kb, mint karácsonyi kalandban? Mire lehet számítani? Layla
Kb mint a karácsonyi kaland... mint egy forgószimpad... csak tovább tagolva. Képzeld úgy el, mintha a karácsonyi kalandon belül lett volna 3 topic: Gleccserek, Yeti-barlang, Tengeröböl... és akkor amikor Ugrok és Szita karija elvonult a barlangba, csak simán áttérnek az öböl topicból a barlang topicba... akárki beléphet a játékba... ha a JK-k kis kalandra vágynak, ebben az esetben a Km-modi beírná, hogy egy nagy yeti családra vérdíj van kiûzve... aztán a gleccserek topicba odamennének a Jk-k, akiket érdekel a yeti vadászat... és azoknak a KM mesélne normálisan... kb így képzeld el, csak országokra átültetve.
A karakteralkotásról Limenellel most bezsélek... szóval mivel számszerûsítés nincs, így igazából neked csak egy leírást kell adnod a karidról, egy felszereléslistát és egy kis részt kell írnod hogy mikhez is ért... a többi elvileg kidolgozás alatt vagy nem is tudom, errõl Limit kell kérdezni... a léyneg, hogy Fp, Ép, TÉ, VÉ meg iylesmikkel nem vacakolunk...
- az a hatalmas méretû fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az
tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont
dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tûnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, õ ebbõl semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden baba-zokninak szûk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetõ-krémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass.
Szülés után a 2 irgalmatlan méretû csöcsöd miatt továbbra is csak
ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért ba....tod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt
várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész
távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nõ biztos õt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés elõtt, hogy "egyben vagy még?", na
azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak
a család.
- a nagyszülõk azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben.
- kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen
reális egy babától.
- a digitális mérleg egy sz.r, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában
gyûlik össze.
- a híg f..s a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélõ forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1
felhúzással, sajnos.
- a mélyhûtõben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely,
kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora, és kupi is van
pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fo.ás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál, és
le kell vetkõztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amirõl ne
adna teljesen eltérõ tanácsokat a védõnõ, az orvos és az
anyád.
Még Tetszik...
Egyébként Chris üzeni, hogy tessék átadni Limenelnek a következõ üzenetet:
"Csinálj már valamit! Kezdj hozzá végre a szabályrendszeresdihez..."
Mivel én ma tovább nem tudok lenni, megtenné valaki helyettem, hogy átadja neki? Elõre is thx!
Reag mindjárt megy kalandomba, utána alvás...
Jó éjt midnenkinek!