Örömmel látom, hogy kezd újra felpezsdülni az élet a fórumon. Szép lassan kikristályosodik az új topic rendszer, az ellen még az Imposztor kiadó sem tehet, max egy szívességet
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem Yneven is szoktak(legalábbis szerintem)WC-re járni az "emberek".Vagy???
de én még sehol sem találkoztam ilyen helyzettel!pedig szerintem a Km-eknek bele kellene vinniük a kalandba!!!mert érdekes helyzeteket teremthet...
mindíg csak egésznapos menetelés ,öldöklés és ehhez hasonló dolgok és teljesen megfeletkezünk a mindennapi szükségletekrõl...
Ok.a "nagydolgot" talán pár napig vissza lahet tartani ... ..de "kisdolgot" naponta minimum kétszer kell...! Nem?
Szerintem nehéz lehet Feszülõ hólyaggal pl.: varázslásra koncentrálni,vagy esetleg ugra-bugrálni!
Nyugodtan lehet savazni ha valaki nem így gondolja!!!
Teljességgel jogos a felvetés!
Haonwelli kalandomban Pat nevû nõi karakter szidhatja az égiekert, amikor megjött neki Mert szõrözõs KM-ként súlytottam ilyesmivel, és hasmenés is volt már másnál...
Hm, azért a 10 napja elmaradó nagydolog is komoly beleszáradós bajokat okozhat... Amúgy honnan is vetõdött ez fel benned? Nem vagy elégedett valahol az anyagcseréddel?
Nálam az ilyesmi az egyéb szükségletek kategóriába tartozik. Nõi karakter esetében viszont indokolt amit Szita mondott, bár valójában sosem leszek képes olyan hitelesen eljátszani, mint a szebbik nem tagjai
Érdekes témánál vagyunk, egyébként világviszonylatban is kiemelkedõen sokat beszélnek róla az emberek. Néhány szituációban lehetetlen a szükségleteket nem belemesélni a kalandba, például az egyik karakteremnél (elmondom, még ha meg is tudják a játékostársak, a kakaktereik úgysem tudhatják) van tíz adag hashajtó, és mivel Darton paplovag, viccnek fogja szánni, lesz mit mesélnie a KM-nek
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Ha floppyra akarom másolni a filmet, megnyomom az "paste" gombot, és akkor Megjelenik nekem egy szöveg, hogy a floppyn nincs elég hely. Ezután megnyomom hogy "paste shortcut", és akkor a film már ráfér. Probléma csak akkor van, ha más PC-n akarom elindítani, ugyanis akkor megjelenik, hogy nem találja a filmet, ugyanakkor az én számítógépemen a floppyról normálisan el tudom indítani. Mi lehet a gond?
Köszönöm
Böbe
Hotline válasz:
Kedves Asszonyom!
A válltáskájába nem tudja belegyömöszölni a bundáját. Egy cetli, melyre fel van írva, hogy a bunda a szekrényében van, viszont belefér. Tehát ha otthon van, és elolvassa a válltáskában lévõ cédulát a felirattal, hogy a bunda a szekrényben van, akkor azt ott meg is találja. Rosszabb a helyzet, ha a barátnõjénél van, elõveszi a cédulát, és ott olvassa el, hogy a bunda a szekrényben van. A barátnõje szekrényéban viszont a végtelenségig keresheti, a bundája biztosan nem lesz ott...
Magyarázat:
Válltáska - floppy
Bunda - film
Cédula - "shortcut"
Szekrény - számítógép
Moly a szekrényben - vírus
Szomszéd a szekrényben - hacker
Szolgálati útról hazatérõ, szekrényt átvizsgáló férj - BSA (Business Software Alliance)