• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 107 / 115 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 115

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.04. 23:23

(Jeffete)

*Morok szavaira figyel, majd Alauron szavait hallgatja.*

- Az erdõ nyugodt. Ha idegen mászkálna, esetleg ránk leskelõdne az állatok is csöndben lennének. Nem lenne hallható az erdõ természtes hangja... Alauron, prübálja befogni azt a lovat. Maldar legfeljebb nem fog hátráltatni minket a fájós lábával, meg a sátor is elfér rajta. - *figyeli hogy mit csinál ezután a félvér, és ha a paci elszándékozna szaladni a pap közbelép.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.05. 13:29

Résztvevõk: Alauron, Jeffete, Maldar

-De nagy szakértõ lett pár napos erdei koslatás után...! Ha pár paraszt keresztülvág az erdõn sem fogják be a csõrüket a madarak. Természetellenes lényekhez meg nem volt szerencsém, de két zombi körül biztos elhallgatna minden. Nem bízom én ebben a "ha minden csicsereg akkor minden rendben"-felfogásban.
*Morik figyelni kezdett. A ló maradt, hagyta, hadd szöszmötöljön vele Alauron. A félvér a táborba vezette, az iszákot tanakodva megnézte majd kibontotta. Párnapos csomagolt élelem volt benne sonka és kenyér formájában.*
-Ez valakié. De hol a gazda?
-Vagy ha van is, él még?-*mormogta Morik. Borúlátónak tûnt.*
-Azt nem tudni, de nem gondol rögtön a legrosszabb. Ez a ló békés. Hogy honnan jövel, nem tudom, de békés.
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.05. 13:33

Résztvevõk: Arbor, Pat

*A férfi értetlenül rázta a fejét, hogy nem. S csak kiderült, hogy az elf csinál valamit s nem szunyál, mert irtó rossz, trehány toronisággal valami szöveget kezdett darálni. Patnak igencsak figyelnie kellett, mert a nyelvet nem beszélõ férfi hiába idézte valahonnan a szöveget, sok helyen rosszul ejtette ki. Egy magyarázó szöveget tálalt Pat elé, aminek a tartalma az volt, hogy valaki megerõsíti valakinek, hogy igen, Toronból jött, még két fõt fel kell bérelni s a megadott nyomokat követve irány az erdõ, ott van a csitri egy barlangban, egymaga. A másik rész pedig egy "Ez hova visz?" kérdésre adott Lakhassyn választ tartalmazott.
A nyelvetlen férfi sûrûn bólogatott.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.05. 19:28

Arbor Vitus

Néhány pillanat múlva kinyitja a szemeit és Patriciára néz.

-Na mit mondott?

Bár kissé furcsa ezt kérdezni mikor a fogoly nyelve hiányzik,de hát köztudott,hogy a szellem ereje sok mindenre képes :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.05. 22:18

(Alauron)

Megvizsgálja a cuccokat, amik a lovaon vannak, hátha hordoznak valami jelet, amibõl a kultúrájukra lehetne következtetni.
- Ez ló kezes mint bárány. No, jó helyen lesz most te itt nálunk, meglát majd...nem lát semmi gyanus, lehet jött már rég erre, rég otthagy vala lovast. Még jó sonka, s kenyér is van itt.
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.05. 23:52

(Jeffete)

- Nem csak a csicsergésre értettem, hanem az ösztöneimre is hallgatok. Nem most járok erdöben elöször, jó pár évtizede annak már. A zombival még én sem találkoztam, de nem is szeretnék. És nem kel a legrosszabra gondolni állandóan. - *Oda lép Alauronhoz és közelebbrõl megszemléli a lovat, majd kér a kenyérbõl.*
- Kérhetnék egy kicsit a kenyérbõl?
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.06. 13:49

(Patricia)

- Azon kívül hogy városra pontosan megtudtam hová vitték Dittét szinte semmit. Jó lett volna ha egy-két nevet is elköp... Vagy csak egyet, hogy Haonwellben ki az összekötõ - merthogy minden bizonnyal onnan indultak útnak ide. Nem tudnád még valahogy kiszedni belõle? Tudom sokat kérek, de ha nevet nem tudok, meg egy pontos uticélt akkor semmi esélyem... Így is... Lakhassyn - tengerparti város, viszonylag közel a maghoz... a fenébe....
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.06. 14:14

*A fogoly értetlenül hallgatta a számára idegen nyelvû diszkurzust. Megint mocorgott, sóhajtott. Hollók jelentek meg az ágakon, fekete szemüket a halottakra vetve. Szimatolva még egy róka is elõkerült, de csak tisztes távolról nézett.
Lakhassyn valóban messze van a határtól...Pat nem is ember teljesen...s ráadásul félig nyomorék...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.06. 19:06

Arbor Vitus

Megvonja a vállát.

-Célt már tudunk.Név felesleges...Ha tudod is,hogy ki az összekötõ úgyis el kell menned oda magadnak.Gyógyulj meg aztán indulunk.Addig jobb lenne a többiekkel tartani.Nagyobb biztonságot jelent.

Feláll a földrõl és leporolja magát.

-Visszamegyek a többiekhez addig döntsd el mit kzedesz vele és gyere te is.
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.06. 21:27

(Patricia)

- Egy nagy város nevét tudjuk, semmi mást. Azon belül?.... Ráadásul ott mint félvér necces megjelenni. Az összekötõ személye fontos lenne, õ tud egyedül közelebbi információt mondani. E nélkül esélyem sincs, s hogy találjam meg az összekötõt, ha ebbõl nem szeded ki valahogy a nevét?
Gyógyuljak meg és indulunk? Öhh... Azt akarod mondani hogy Toronba jönnél te is? Tudod, hogy ott hogy bánnak az elfekkel? És már segítettél, ettõl többet nem kérhetek, nem tudom viszonozni, megfizetni sem... és ha jól emlékszem nem olyan a kapcsolatunk, hogy csak úgy vesztedbe indulj az én ügyem miatt.... Én.. ezt... nemértem... - *tekintete kérdõ, kíváncsi, de egyben értetlen is. Majd kicsit szomorúvá is válik.* - Nem hiszem hogy bárki is szívesen látna a többiek közül. Talán egyedül lenne a legjobb... - *ránéz a fogolyra, s eltöpreng hogy mit is csináljon vele.*
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.07. 0:06

Arbor Vitus

Sóhajt egyet.

-Ennél többet õ sem tud.Csak megbizott.Gondoltad volna,hogy ennél többet tud,akkor nem árulta volna el?Majd lesz vmi.Most nem ez a elgfontosabb hanem a karod.Az hogy,miért segitek legyen az én dolgom.Amugy nekem mind1,hogy vajon visszajön vagy sem.Nem tudom mi törtétnt csupán azt mondom,hogy egyedül nagyobb az esély arra,hogy a következõ támadást túlélje,ugyanis egyesek határozottan a fejére utazik...-,-
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.07. 10:33

*A kötözött férfi összevonja szemöldökét, nyökög valamit, nem érteni. Az egyik holló rászállt a fa mögül kilógó, vágott nyakú hullára. Arbor hátán borzongás fut végig ettõl, lelki szemei elõtt a szemet vájó madár képe rémlik fel. Ezek csak emberek, de ez egy erdõ, nem dögkút vagy senkiföldje temetetlen holtaknak.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.07. 10:39

Résztvevõk: Alauron, Jeffete, Maldar

*A békés kenyérkérést és evést nesz zavarja meg. Morik mordulására róka illan el a fénykörnél. A dzsad felállt, hogy biztos elkotródott-e az állat, aztán éktelent káromkodik. Kezében egy lerágott emberi orrot hoz:*
-B*ssza meg. Ez egy orr. Mit súgnak a megérzések? Hogy itt valahol hulla van! Maldar! Ti öltetek?!
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.02.07. 16:16

(Maldar)

*Felriad álmából és felpattan a helyérõl, majd kérdõn néz a dzsadra. Megdörzsöli a szemét, és úgy kérdez vissza.*
- Mi?
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.07. 16:35

Arbor Vitus

Elgondolkodik azon,hogy igaz.Elvégre el kellene temetni a testeket ismeretlen sirokba...Oda sétál a holtesthez és elhesegeti a hollót meg a többi állatot ha vannak még ott majd megprobál egy göndör ásához megfellelõ eszközt találni.Mondjuk egy hosszú kardot. :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 107 / 115 • 1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 115

Vissza: Régi Kalandok...