• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Helyszínmoderátorok, Kalandmesterek kerestetnek!

A fórum regisztrált tagjai cseveghetnek itt egymással.

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
343 hozzászólás • Oldal: 1 / 23 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23

Helyszínmoderátorok, Kalandmesterek kerestetnek!

HozzászólásSzerző: Con Larrodan » 2007.02.08. 15:12

Nos, itt szeretném felhívni inkább a mostani KMjeink figyelmét, hogy adott a lehetõség, lehet Helyszínmoderátornak jelentkezni.

Nagy felelõsség, nagy elvárások, de aki belevág szerintem nem fogja megbánni. :) Természetesen nem csak a mostani KMek jelentkezhetnek, de jelentõs elõnyt élveznek azok, akik már "bizonyítottak" az oldalon. :)

Jelentkezni itt lehet!

Kibõvült a jelentkezési lehetõség a Kalandmesteri státusszal.
Amelyik kedves felhasználónk úgy gondolja, hogy elég tapasztalattal, ismerettel rendelkezik és szeretne zárt kalandot indítani, akkor jelentkezzen itt, ebben a topikban egy rövid hozzászólás formájában.
Eiresin Wyntumal - Pathfinder
Con Larrodan
Admin
Admin

Hozzászólás: 3216
ZK Karakter: Eiresin Wyntumal
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.08. 16:25

Üdvözletem.

Mivel eddig csupán Tysson-Lar (Toron-Isshae Ianarak) és jómagam (Torozon Tavernája-CLXXXIX. Torozon) jelentkeztünk mint helyszínmoderátor, ezért szeretnénk megkérni minden vállalkozó szellemû embert, hogy amennyiben elvállalná ezt a nemes feladatot az alant leírt országok egyikében, akkor azt EBBEN A TOPICBAN JELEZZE!

Információk:

Abaszisz
Toron
Gorvik
Erion(teljes, azon belül szórakozónegyed+nekropolisz kiemelt helyen)
Krán
Pyarron
Taba el Ibara
Erigow
Déli Városállamok
Shadon

Ezek az országok várnak jelenleg helyszínmodira (ezeket szavazták meg az oldal látogatói). Ha esetleg valaki más országot akarna indítani, az is megoldható, ez csupán irányadó. A helyszínmodisággal kapcsolatosan álljon itt a leendõ szabályzat egyik passzusa:

Helyszínmoderátor: Nem csupán egy helyszín irányításáért felelõs, hanem a helyszín maga. Ha Toron moderátorát vesszük példaként, akkor a Császártól a Bak, Kígyó és Oroszlánpápán át az utolsó rabszolgáig mindenkiért felelõs, akit nem játékos irányít. Országán/városán belül õ irányítja az élet folyását, minden lokális eseményért õ felelõs, legyen az szökõár vagy ünnepség. Akár háborút is indíthat, ha az nem áll ellentétben a hivatalos kronológiával (pl. Toron nem nyerheti meg a XIV. zászlóháborút), és elõtte gondosan egyeztetett a többi résztvevõ állam moderátorával. Saját helyszínén belül csak õ nyithat új alhelyszínt (pl. Shulur/Cápák Háza), ha játékos kíván ilyen jellegû bõvítést, hozzá kell fordulnia, kész anyaggal. Topicján belül szabadon törölhet bármit, amit nem érez odaillõnek. Ezenkívül felkérhetõ külön kalandok lemesélésére. A helyszínmoderátor köteles avatarját az általa felügyelt helyszín legjellemzõbb alakjának, uralkodójának, vagy maga a helyszínnek képére, esetleg lobogójára, cserélni (pl. Torozon Tavernájának moderátora Torozon portréját vagy magát a cégért is beteheti képnek).
"Don't make me send you to another dimension."

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Karihangok: 1 2 3 4 5 6

LOBOGÓK HAMVAI ONLINE SZEREPJÁTÉK PROJEKT
Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1412
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.02.08. 18:49

Üdv!

Ibarát vállalnám. De remélem, van még idõm kidolgozni rendesen...kb. mennyi idõ múlva kellene "kulcsrakésznek" lennie?
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.08. 20:04

Nem kell hosszú kidolgozás, ideális lenne egy héten belül szerintem, de az átállás történjen meg elõbb.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.02.08. 20:36

Hello!

Bár nem bizonyítottam még,és igazából a legjobb KM-nek sem mondanám magam,de "ha ló nincs akkor szamár is jó" alapon jelentkezem Abasziszra...ha más alkalmasabb önkéntes nem akad...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.08. 20:40

Hoppá. Azért ez már valami. Na lesz mit megvitatnunk, köszönjük a lelkesedést ^^

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.02.08. 21:09

ja,és csak még valami:ha én leszek Abaszisz "ura",akkor szóljatok,ha nem,akkor csak tudni szeretném,hogy ki,mert van egy rakás cuccom Abasziszrõl...akkor majd odaadom neki...

kiegészítés:utólag beszerzett információk miatt módosítom az elsõ reagomat egy pontban,mégpedig az ABASZISZ helyett inkább ERIGOW-ot vállalnám el,annak okán,hogy Abasziszban valószínûleg képességeimet meghaladó mennyiségû játékos fog játszani...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.02.08. 22:37

Én még csak KM sem vagyok, így ha el leszek fogadva, az vaktában lesz, mivel eddig nem bizonyítottam, de szívesen lennék Erionban a Nekropolisz helyszín moderátora, volnának ötleteim is szép számmal, legrosszabb esetben átvenné egy rátermettebb valaki, ha idõvel bebizonyosodik, hogy alkalmatlan vagyok
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.08. 22:40

Én támogatom Shirint és Hadest is a moderátorságban. :wink:
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.11. 21:27

Amint a haonwelli kalandomnak vége, vállalnám Shadont. A kidolgozásokat korábban is meg tudom csinálni.

Alauron is a haonwelli kaland végeztével tud aktívabb szerepet vállalni.

Addig is várom, elfogadásra kerül-e jelentkezésem, és ha igennel zárul, akkor mibõl mennyit mire kitérve kell kidolgozni azzal a szándékkal, hogy azt fel kell tenni majd "Shadon" topichozhoz.

Itt jegyezném meg, hogy Alauron nem kapott még megerõsítést arról, megfelelõ-e a személye Ibarához! :roll:
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Tysson-lar » 2007.02.11. 21:30

Alauront is támogatom :D
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr

Lorg, a Rút
Tysson-lar
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 1153
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.02.12. 0:27

Üdv!

Nekem is vona pár kérdésem ezzel a HM-mel kapcsolatban:
1.Pontosan miket is kéne leírni?Nagyobb városok?Az egész ország tulajdonságai összefoglalva?A híres városokon belüli nevezetességeket?Vagy mindet egyben?
2.Mennyi valóságalapja kell hogy legyen?
3.Mégis mennyire kell hogy beleszóljunk a kalandba?
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.12. 0:45

1. Az országról általános tájékoztató, nem kell irdatlan hosszúnak és részletesnek lennie.
2. Teljes, az általános leírásnak mindenképpen, késõbb majd az azon belüli helyszínek terén sokkal nagyobb lesz a szabadság
3. Szabályzatban le van írva. Kevesebbet mint egy KM, azaz a JK-k egymás közt játszanak fõleg, a HM életet lehel a világba, de nem konkrét eseménysort mesél le.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.02.12. 9:49

szóval például beírja a HM hogy pl elsõ nap reggel,hogy hajnalodik,indul az élet a városban,a JK-k körül is megmozdul a világ meg ilyesmi...nem konkrétan egy jk-nak írnak,hanem általánosságban,hogy mi is történik...ugye?

tehát az országokat a leírottak szerint kell elmesélni,de a városokon belül kitalálhatunk különbözõ fogadókat,érdekességeket(amik igazából nincsenek ott),ugye?
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hakea Ello » 2007.02.12. 10:07

Általában igen, de ez csak annyi aktivitást igényel, hogy a JK-k érezzék, nem holt térben élnek. Különben meg kisebb epizódok sorozata, minikalandok. Pl. egy kocsmai verekedés vagy egy beszélgetés Alyr Arkhonnal minikaland, amiért mégis Tp jár.

Alix Dea Dakk - Karlap
Haifa Al Zahra - Karlap

Hakea Ello
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

Következő

Hozzászólás küldése