Tudom, h senkit sem érdekel, de azért beírom ide is: fenn vok iwiwen, néhányótokat be is jelöltem (akit megataláltam Tyssonnál), nyugodtan vissza lehet jelölni, bár jogotokban áll letagadni
Merid.
"Ra urdath san uthmor ahen aggun hara'het shaka'thorr. " "Vérem és velőm a tiéd, tégy vele belátásod szerint."
Hakea szétrúgott egy kukát és meg kell fizetnie érte. És a reklámot kiszedi mert csak egy rokona miatt kellett betennie, de hagyjátok kijózanodni. Könyörgöm.
Pózer feltûnösködõ divatpiás. Feljön ide hogy villogjon hatalmasságos züllöttségével, mert ettõl nagy arc lehet. Azt hiszi, mert részegen kukát rúgdosott nagy arc lehet. Hiába, ebbe a buta társadalomban a fiatal réteg már csak ilyen magamutogató. Hakea Ello-tól nem ezt várnám. Nem azt, hoyg gyorsan felrushol ide és leírja nagy büszkén hogy ivott.
Gáz vagy.
De szeretlek Weheh... Kukát XD
A viccet félretéve tényleg gáz...
Tyss
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
Ez van. And how I love her pale white skin, the emtyness in those lifeless eyes, and how I love the warmth within that have spread...
Ejh nem folytatom. Ez egy dalszöveg!!!! NEM kivágni Te vagy az undorító. Piás dög. Én sose iszok egy kortyot se
"A barátom és hû követõm? Nem is tudom... Meghalt már valaha értem?"- Jakirte Jak Cyr
*Por szitál a fénykévében, mely a félredobott csatornatetõ helyén, mintha egyenesen a Mennyekbõl súlytana le a városi szenyvízrendszer mélyén motozó szörnyetegekre. A Végsõ Halál eljött az oldalra és magávalragadta a topicrendszer oldalbordáját.*