Lassan 20 éves hatvani diák vagyok, jelenleg szegedi tartózkodási hellyel, és pár óra szabadidõvel, amit itt szívesen eltöltene. (Remélem ennyi elég volt belõlem.)
Bár már olvasgattam a szabályzatot, nem igazán értek mindent. Hol és hogyan kell karaktert csinálni? Csak mesélõvel lehet játszani? Kinél, hogyan lehet kalandra jelentkezni?
Pár fórum alapú szerepjátékkal már játszottam, és a MAGUS-t is kipróbáltam már, de a MAGUS fórumon még új.
Megtaláltam ezt az oldalt, bereggeltem próbaként, így jelenleg tanulányozom, mi az ábra.:)
Aztán, ha megadatik esetleg valamennyi szabad idõ az egyetem alatt, talán ba is szállok majd valamilyen kalandba, habár korábbi (sajnos az utóbbi idõben elggé elhanyagolt) M* múltam alatt inkább mesélõként tevékenykedtem. Mostanság csak olvasgatok különbözõ írásokat rpg témában, itt is ez lesz egy jó ideig, aztán egyszer talán kérvényezek valamilyen státuszt is.
Mindenkinek jó játékot és kiigazodást a fórum szabályai között:)
Régen jártam már ezen az oldalon, de nem sikerült játékba kerülnöm. Most ismét próbát teszek, hogy a kevés szabadidõm egy részét a M*-al töltsem.
Az Online játék még ismeretlen elõttem, de a hagyományos (könyv, papír, sörözõs) játékot kb. 12 éve ûzöm/ûztem.
Ha tudod, kérlek az avatárod méretét kicsit kisebbre vedd.
Remélem, nemsokára játékosaink soraiban üdvözölhetünk! Figyeld az új kalandok topicot, de a tavernában sem hátrány idõnként megfordulni!
Civilben Gergõ vagyok. Egy távközlési cégnél levelezéssel foglalkozom, mellette levelezõn végzem a fõiskolát.
'92-ben kezdem el foglalkozni szerepjátékkal, akkor még az osztálytársakkal közös fejlesztésû SF-rendszerrel. Egy évre rá megjelent a MAGUS és nálam azóta is ez és a SW a nyerõ. Volt AD&D és Ars Magica idõszakom is, de egyik sem volt hosszú. KM-kedtem is párszor, de inkább játékos beállítottságú vagyok. Barátokkal régebben nagyon sokat kalandoztunk, de egyéb elfoglaltságaim (munka, család, stb.) miatt jóformán már nincs asztali játékra lehetõségem.
Online MAGUS-ban még tapasztalatlan vagyok. Próbáltam egy-két másik oldalon, de akkor még nem volt rá elég idõm, mára pedig ezen szegény fórumok látogatottsága közelít a nullához.
Ezúton kérném felvételemet a Játékos Karakterek közé, addig is igyekszem kiismerni a helyi szabályokat, sajátosságokat.
Sziasztok!
Olvastam, hogy az újoncoknak illik beköszönni ide, és néhány szóban bemutatkozni. Tehát: 33 éves, idegenforgalomban dolgozó egri férfi vagyok. Egyelõre olvasni szeretnék, aztán - talán - játszani is. Még soha sem játszottam, Ynevet könyvekbõl ismerem. A karakterem pusztai sámán, a történetén még dolgozom.
Most csak ennyi jut eszembe, no meg az, hogy üdvözlök mindenkit!
A játékhoz sokminden nem szükséges, csupán az Új Tekercsek c. Magus könyv, ezenkívül a Szabályzat figyelmes elolvasása. Ha bármi nem világos, nyugodt szívvel fordulj hozzám, Tysson-Lar-hoz, vagy bármely Moderátor/Adminhoz! Jó szórakozást
Tudom a nickem... De mindenhol ezt használom, így ismer, aki ismer. Az UT-s karakteralkotással nincs gondom.
Magamról: 30 éves vagyok.'98-ban ismerkedtem meg a magussal, le is ragadtam ennél a szerepjátéknál. Tatabányán lakom. Tömören ennyi.Egyelõre inkább olvasgatnék, szeretek tisztában lenni a fórum szabályzattal és hasonlókkal, mielõtt játékra jelentkezem.
Szerintem a nickeddel semmi baj nincs . Olvasgass nyugodtan, bármi kérdésed lenne, nyugodtan fordulj az adminjainkhoz, moderátorainkhoz, vagy akár hozzám. Jó szórakozást!