• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 111 / 115 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.14. 14:19

(Patricia)

*Maldarnak nem szól semmit amikor melléguggol és megfogja arcát. Ám szemébõl ki lehet olvasni, hogy másképp gondolja mint õ. Messzebb ül le mindenkitõl, s senkinek nem hagyja hogy ezen az estén mellette legyen, mindenkit elküld csendesen maga mellõl - ha valakinek ilyen szándéka lenne. A karjából kiálló nyílvesszõt babrálgatja, nem sok sikerrel - hisz jobb tenyerén is van egy friss seb.*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yvett de Crei 2007.02.14. 20:59-kor.
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.14. 15:05

Arbor Vitus

Nagyot nyújtozkodva ébred fel jó kedvüen.Fõleg mikor megláttja Üstököst.Odasétál mellé lehajol és megnézi mit szagolgat majd egy mosoly keretében megfogja a hasát.Kissé éhes amiért tegnap este nem evett semmit.Körülnéz a táborban,hogy bármiféle étel akad-e a környéken :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.02.14. 16:59

(Maldar)

*Tudomásul veszi minden szó nélkül, hogy magányt akar Pat. Így szép csendben elbiceg mellõle, és visszatér helyére. Egy keveset gondolkozik a hallottakon, de úgy fél óra múlva el is alszik. Reggel kimerülten kel, szívesen aludt volna még egy darabig. Nyújtózkodik egyet és elsántikál a többi ébrenlévõhöz. Köszön egy halkabb "jó reggelt"-tel, majd õ is nekilát ennivalót keresni. Ha talál, akkor azért ül le Jeffete közelébe, mert kényelmesen szeretné elfogyasztani reggelijét, ha meg nem, akkor megunja a keresgélést és azért telepszik le a pap mellé.*
- Sajnálom, hogy tegnap hazudtam, remélem meg tudsz bocsájtani... És mégegyszer köszönöm az ellátást, most nem tudom hogy néznék ki a segítséged nélkül... Hálás vagyok.
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 20:13

//Remélem Jeffete ellátja Pat lõtt sebét mielõtt lefeküdnének, mert azért annyira szórakozott még nem vagyok, hogy azt elfelejtem...//
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.14. 23:23

Résztvevõk: mindenki

*Étellel nincs gond. A töbiek sült medvehusiból bõven van, nyugodtan lehet falatozni. Magában kicsit száraz, de ez nem is luxusfogadó.
Üstökös valami ürüléket szaglászik, nem túl bizalomgerjesztõ...Akár humán is lehet...
A halk beszédre Morik is ledobta magáról takaróját, fektében nyújtózott, nagyot roppant a válla.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.14. 23:58

(Jeffete)

<Ajánlottam, hogy így gondoljátok... :twisted:>
*Patricia félrevonulását elnézvén, és látván a bíbelõdését magához veszi a kötszeres táskát és utána megy.*
- Patricia, bocsánat, hogy zavarok. szeretném ellátni mindkét sebét.

- Csinálja. – *engedte át a férfinak a karját.*

* A ruha hosszú ujjal rendelkezik, így hosszában felhasítja, hogy a karjához hozzáférjen. Szakszerûen kiszedi a nyílvesszõt, ellátja a sebet, ha kell be is köti. A nõ tenyerét is megnézi és azt is beköti. Elpakolja a cuccát, feláll.*
- Nyugodalmas jóéjszakát kívánok!

*Patnak a kívánságra kissé gunyorosan elhúzódik szája, de csak ennyit mond a papnak:*
- Köszönöm az ellátást, Jó éjt.

*Jeffete visszaérve a többiekhez, látván hogy mindenkit sorra nyom el az álom Morikon kívül, õ is lefekszik aludni a sátorba. A reggeli felébredéskor kilép a sátorból egy jó nagyot nyújtózkodik. Leül a földre a sátortól kicsit távolabb, és hozzáfog enni. Maldart türelmesen végighallgatja, ránéz nyugodtan.*
- Nem, nem haragszom. Nem vagyok egy harag tartó típus. Fogyasszuk el a reggelinket, s majd újra átkötöm a sebét.
*Amikor a reggelinek is és Maldar kötözésnek is vége, egy röpke imát mond istenének.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.15. 16:53

*Morik kelése után megbökte a követet meg Patot is.*:
-Hírszerzõkém! Új napra ébredés van és tegnap félbemaradt valami. Most ki a csipát a szemedbõl és mielõtt indulunk, tisztázni kéne pár dolgot, mert késõbb egy kumma szót sem akarok rá vesztegetni! A foglyod pedig nem jön. rendezd le, a te "gyereked".
*Morik nem volt kedves a nõvel, de durva sem. *
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.15. 17:47

(Patricia)

*Az éjszaka viszonylag nyugodtan telt számára, bár álmában élete fõbb eseményei igencsak összekeveredtek. A reggeli épresztés nem esett túl jól számára, de nem adott hangot neki, csak morcos volt az ábrázata. Álomittasan hallgatta végig Morikot, de a fogolyra való célzásra már felült.*
- Nem ölöm meg, szükségem van rá. A beszélgetésnek meg állok elébe, ha elvégeztem kisebb-nagyobb dolgaimat, és ettem végre. Ha kapok... - *azzal felállt, begyalogolt a sûrûbb részbe folyó ügyeit elintézni. Egy kicsit sokáig tartott a karjainak sérülései miatt. Amikor visszaér a fenntlévõknek köszön egy elfúvódó 'Jó reggelt!'-et, majd leül a tûz maradványai mellé, ételhez csak akkor nyúl ha engedik. Vár a kérdésekre.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.15. 19:00

Arbor Vitus

-Fujj Üstökös meg ne edd azt a kupac micsodát... :lol:

Aztán elindul egy kis sült hús után nézni.Miután jól megreggelizett elmegy sétálni egy kört,hogy ne terhelje meg a gyomrát a medvehúsi.Addig úgyis felkelnek a többiek és mire visszatér tán készek is állnak az indulásra.Séta közben elgondolkodik azon,hogy vajon hogy is segithetne Patnak,hisz neki sincs sokkal több ötlete,hogy hova vihette pontosan az a pálca a gazdáját... :?
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.02.15. 20:33

(Maldar)

*Mosoly fut végig az arcán a papot hallgatva. Majd jól belakomázik a medvébõl, aztán minden ellenvetés nélkül nyújtja a lábát "kezelésre".*
- Vajon van a közelben valami patak?
*Amíg a válasz érkezik a többiek is kezdik összeszedni magukat. Nekik is köszön, és várja mi fog a beszélgetésbõl kisülni. Közben egy "Köszönöm"-öt mond Jeffetének a lába átkötözéséért.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.16. 10:46

(Jeffrte)

*A reggeli után elhozza a elsõsegélycsomagot, s közben hallja Morik furcsa ébresztését; nem nézi jó szemmel, de nem szól semmit. Majd leül, s beköti Maldar lábát. Patricia amikor leül a tûz mellé odanyújt egy jó nagy darab sült húst számára.*
- Jó étvágyat kívánok. Az éjszaka elmélkedtem egy kicsit, s talán tudok segíteni kikérdzni a foglyot.
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.16. 11:42

-Ezt jó hallani. -*nyugtázta a pap közlését Morik, miszerint lehet, szóra fogja bírni az ürgét. Enni kezdett, közben Patra sandított:*
-Ugye tudod, hogy magadra meg ránk is bajt hoztál? Ritka gyenge eresztés vagy.
-Morik. Vágtak már pofán?-*morgott a sátor felõl Szita*
-Vágtak. Még is itt vagyok és tanultam belõle.
-Nem úgy hallani...-*dugta ki a shadoni nõ a fejét.*
-Jó, jó, nem folytatom a szidalmat, majd megkapja az övéitõl. Elf! Maradj már itt egy kicsit, ha kérhetem és ne csalingázz! A te változatodat még nem hallottuk a tegnapról. Igaz, hogy Pat a hugával járt az erdõben, hogy 3 toroni megtámadta és te is közremûködtél viaskodásában? Továbbá van fogalmad arról, kié lehetett az a ló?-*bökött a számon felüli hátasra, aki legelt tovább az idõközben mellé mászott Üstökössel. Arbort a kérdés hátba találta, mertt épp kényelmesen azon volt, hogy hátatfordítva a többieknek sétára indul.*
-Szeretném legalább ezt tisztán látni, aztán amint a fogoly kivallatása végére ért, indulni tovább. Ki tudja, milyen szálakat rángattál meg, Pat s lehet, az idõnk végesebb lett mint gondolom. (Morik)
-Arbor, kérni, hallgat ez férfi, aztán mene erdõ, ahogy te szeret. Hamar monda kurta válasz de benne lényeg, hamar szabadul, te nem így gondol?-*nézett az elfre a szemeit törlõ félelf.*

Alauron ezennel átment végleges NJK-ba, saját kérésére.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.16. 22:29

(Patricia)

*Jeffetétõl elveszi a húst és lassan, apró falatonként fog hozzá enni. Nem siet, elég baja van így is.*
- Köszönöm. És mégis hogyan? Nincs nyelve, Arbor sem ment vele sokmindenre, bár - *itt ránézett az elfre.* - nem tudom mit is csinált. De ha úgy gondolja, próbáljuk meg, ha nem hal bele.
Hagyd csak Szita, igaza van Moriknak, ha a ritka gyenge eresztésen azt értette, hogy kétbalkezes, peches vagyok, és szinte semmire sem jó...
*Arborra várakozón tekintett õ is, várta, hogy õ mit mond minderre.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.02.18. 0:58

//Schintér ha írt, folytatom//
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.18. 1:29

(Jeffete)

- Nem, nem fog belehalni, megnyugodhat. De a reggelije elfogyasztása után szeretném átkötni a sebeit. - *válaszolja Patnak.*
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 111 / 115 • 1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115

Vissza: Régi Kalandok...