No...
SZimbólummagic egyszerûbben:
1. fok: A kari már tudja, mi az hogy rúna, mi az hogy szimbólum és mi a köze a kettõnek egymáshoz.
2.fok: Az ember már meg tudja állapítani egy adott szimbólumról elégggé bizonytalanul, hogy mi is az. Lehet magic forge-olni.
3. A bm meg a boszi profin magic forge-ol és egész jól meg tudja modnani, mi is az a szimbólum amit lát
4: A vari tud jelmágiázni. Minden jelmágus ilyen fokon ismeri a képzit
5: Pro jelmágus
Namármost... le is írtam az elsõ Hszem végére: A KM/HM HA ÜGYES A JK AKKOR OSZT Yp/Kp-t. Azaz: plecsniként a JK ha valami ügyes dolgot csinál, azaz ha egy párbajhõs szópárbajban nyer, kap 1 Yp/Kp-t. Ehhez valami nagyszabásúbb dolog kell, amiért nem jár szintlépés, de azért nem egy hétköznapi cselekedet... mondjuk egy toli oylan ügyesen kilop valamit valahonnan, hogy a végig õt fiygelõ se veszi észre... iylesmire kell gondolni. A vari mondjuk mágiájának felahsználása nélkül valami nagyon durva szituból kivágja magát... a pszi ügylet ezzel megoldva.
Limi: A varázslatok szekcióját így utólag már értem, nem vettem észre az alacsomag dolgot. A tûzmágiával kapcsolatban maradhatna az, ami az elsõ hszben van rögzítve?
Ja és egy dorani adeptus... ha nem is kezdhet 4. szinten... amint elegendõ kp-je gyült össze rá, had vegye meg a magasabb fokot. Viszont... vezessük azt be, hogy minden mágiahasználó vizsgamunkaként egy egyéni varázslattal/mozaikkal kell hogy induljon. Színesítésként se rossz, ráadásul nicns az, hogy egy betegségmágus 6 varázslat közül válogat... legalább akkor +1 varival indul Vélemény?
Képzettségcsomag: I vote for anti-képzettségcsomag team. Szóval... beállok Limiék táborába. Ezzel azt hiszem eldölt a szavazás Nem azért, mert én álltam be, hanem mert õk lettek többen... így a szükséges átalakításokat mindjárt végzem. Szeretném, hogy midnenki bólintson minderre.