• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Haonwell városa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 114 / 115 • 1 ... 111, 112, 113, 114, 115

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.02.26. 17:32

(Maldar)

*Nem nyugszik meg teljesen a válaszra, de egy kis reményt azért plántál belé, hátha nem viszik akasztani... Majd Patot látva elmosolyodik, nagy kõ esett le a szívérõl, hogy újra látja. Azonban nem csinál mást, csak vár õ is.*
"Mivel szegény vagyok álmom van csupán.
Álmaim lábad elé terítem,
Finoman lépj: mert álmaimon gázolsz." - W. B. Yeats

"Az írek közt az a homoszexuális, aki jobban szereti a nőket a piánál."

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Rye'tel Assumpta (Tharr-pap) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1179
"Fivér" (Gorviki Vértestvér) karakterlapja:
viewtopic.php?f=44&t=1442
Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 586
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.26. 22:55

Résztvevõk: mindenki

-Nos, Arbor, akkor végy egy fát az elf negyedben, mert nem hamar lesz meg vagy lesznek meg, akik ezért felelnek. Mindazonáltal jobb, ha az elf negyedbeli fajtársaiddal váltasz errõl pár szót. Nem lesz osztatlan sikere...Majd errõl velük beszélj, ha többet akarsz tudni róla. No és ha a végére betoppant a szökevényünk, hogy megtudja, a feladat itt lezárult számotokra. veled beszédem van a támadóid miatt, komolyan kell vennem, mert én még nem vagyok meggyõzve...
*Egy erszényt vesz elõ és leszámol Maldarnak, Szitának, Jeffetének 3 és fél aranyat. A papnál megáll:*
-Rosszul festesz. Valami baj van? Este a szokott helyen elmondod? Vagy inkább itt, mert rájuk tartozik? Mintha tíz évet öregedtél volna...
*Szita lesi a pénzt, majd szótlanul elteszi:*
-Lepasszoltánk tõlünk a folytatást. Azaz átvették a nyomunkat az emberei-*magyarázza Patnak, míg Tekk'rje a pappal beszél.*
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.27. 0:01

(Patricia)

*Felvonja szemöldökét, hogy Tekk'rje nem rögtön a tárgyra tért részérõl, a folytatásból viszont az derül ki: négyszemközt talán...
Sziata magyarázatára elképed kissé.*

- De miért?
Emberi törvény kibírni mindent
S menni mindig tovább,
Még akkor is ha nem élnek már benned
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4390
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.02.27. 18:44

Arbor Vitus

Megvonja a vállát majd hallgat.Hátha õ nem képes elmondani,akkor majd felkeresi az elf negyedet hátha többet tudnak bármirõl is,de ez eléggé kétséges...
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.27. 19:57

-Nem volt elégedett az összecsiszoltságunkkal, és azt hiszem, rakott nála egy lapáttal a dologra az, hogy elõkerültek a te ügyeddel kapcsolatban toroni szálak...Ki érti! Négyszemközt biztos többet elmagyaráz neked, nekünk már kifelé mutatta szekerünk rúdját...Elég sután ért ez véget...-*biggyesztette száját Szita. Miután szót váltott a pappal, patra nézett:*
-te még maradj, a többieknek köszönöm az együttmûködést. Sebellátás az ispotályban, és jó ha tudjátok, hogy bár kurtárta futotta, nagy segítség vot a dudva.
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Ralog Gebbro » 2007.02.28. 20:04

(Jeffete)

- Jókora gondok akadtak néha, de a többit majd este egy-két pohár borocska mellett. - *mondja Tekk'rjének, a pénzt a markában tartja, majd amikor elbocsájtja õket biccent egyet Trekk'jének, majd a többiekhez fordul.* - Szeretnék elköszönni mindenkitõl. Köszönöm, hogy megismerhettem ilyen szines egyéniségeket, sikeres boldog életet kívánok mindenkinek! - *apró fejbiccentés mindenki felé, majd a pap megfordul és az ajtóhoz indul.*
Szent a viharnak tombolása, mert eltakarítja a föld színéről, ami elburjánzik rajta és rothadásba fülled.
Szent az örvénynek torka, mert elnyeli a nyüvek salakos hordalékát, amit a zúgó szél a tenger habjaiba söpör.
Szent a vulkánnak gyomra, mert a benne lángoló tűz megemészti a mélyére rekedt mocskot, és kiolvaszt belőle mindent, ami tisztátalan.
Szent a földmélynek sötétje, mert örökre elrejti a szemünk elől, ami nem bizonyul méltőnak rá, hogy visszatérjen a napvilágra.
    (Khótorr liturgikus szöveg)
Ralog Gebbro
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 386
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.02.28. 21:28

*Szita hasonlóan gondolta, mint a pap, így inkább csak intett neki és szomorkásan meredt a falra. Máshogy képzelte az elválást a többiektõl.*
-Ha akarod, odafenn megvárunk maldarral, Pat...-*nézett vissza az ajtóból, majd választ kapva felsétál a fogadó szintjére a férfivel.
Arbor pedig, ha akar elbúcsúzhat az emberektõl, s mehet az elfekhez, senki nem tartóztatja.
Tekk'rje pedig fura mód, amint kettesben maradnak, csak ennyit tesz:*
-Nem kérdezlek ki olyanról, ami neked titok. Csak annyira add szavad: a te és mi ügyünk nem keresztezi magát sem most, sem máskor, azaz nem nehezíted meg Haonwell dolgát az Unióval. Ugye ezt megígérheted? Ugye akik neked ártottak, nem jönnek majd a mi orrunk alá is szart csempészni? Áh, bár lehet, innentõl kezdve erre is külön kell figyelnünk...
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.02.28. 22:39

(Patricia)

- Ha szeretnétek várjatok meg. - *nézett elõször Szitára majd Maldarra nem is kicsi meglepettséggel. Jeffetétõl õ is elbúcsúzik.*
- Önnek is hasonló jókat Jeffete! - *nem mondott viszlátot, hisz tudta igen kevés az esély arra. Aztán amikor kettesben maradt Tekk'rjével és meghallgatta a mondanivalóját megütközött. Elõször se köpni se nyelni nem tudott. Csak bámulta kissé eltátott szájjal a férfit.*
- Öhmm... azt hittem akasztani visznek. Amennyit tudok az ügyrõl biztosan állíthatom, hogy semmi köze a kettõnek egymáshoz. Abban viszont nem lennék biztos, hogy nem jönnek el kavarni. Tõlük minden kitellik, s mivel Haonwell is ellenséges ország Toron számára, így nem tartom kizártnak a sunyi, alattomos intrikát, cselekedeteket, magas poziciójú gyilkosságokat. Bárhol ott lehetnek. - *arcán átfutott a megkönnyebbülés. Nem tudta, hogy mit tud, vagy sejt a férfi, de nem erõltette a témát annyira. Ha kérdése van felteszi, ha nem ...*

//Ha Arbor búcsúzkodna, akkor arra majd lesz cselekedete, szava - csak elõre nem írtam meg, mert megeshet, hogy szó nélkül távozik, s akkor tárgytalan a dolog.//
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.01. 13:39

*Pat meglepõ mód rövid idõ múlva s nem letörve került elõ az alagsorból. Nem kapott pofont, nem szúrhatták le szóban nagyon és egészben volt. Szita épp sört ivott, mikor ez az eset megtörtént.*
-Na? Tekrr'je mindent megkapott amit akart? megmondtad neki a magadét? Vagy nem is kellett?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.03.02. 0:28

(Patricia)

*Felérvén kicsit visszábbhúzódik, fogalma sincs mit mondjon nekik. Szita megoldja a kérdést, kérdez elõbb.*

- Igen, megkapott mindent amit akart. De a magamét nem mondtam meg, mert én kutyultam a kulimázt. És sajnálom, hogy veletek így kiszúrtam, hogy elestetek a munkától. Meg amúgy is... - *nézett hol egyikükre, hol a másikukra. Eszébe nem jutott leülni az asztalhoz, csak állt mellette és szinte görcsösen kapaszkodott a hátijába - látszott, hogy feszéjezve érzi magát.*
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Schinter » 2007.03.02. 6:57

Arbor Vitus

Lent az aagsorban látván,hogy vége a "dalnak" int egyet a többieknek jelezvén a bucsukodást majd elindul felfelé.Fent azonban nem megy ki egybõl a fogadói részbõl hanem egy sarokban helyet foglal várva Patriciát,hogy mikor tér fel s egy alkalmas pillanatban mikor épp nem beszél vagy kevesen vannak körülötte csettint feléje.

ui.:értsd csettintés Y discip :roll:
Schinter
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 3440
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.03.02. 18:54

(Maldar)

*A pénzt kicsit szájhúzva fogadja el, úgy érzi nem érdemelte meg, viszont mgélni kell vlaamibõl... Bólint Szitának és felmegy vele a fogadóba. Elõtte azonban még a búcsúzkodást megejti mindenki irányában. Fent leül az asztalhoz, de õ nem iszik semmit, magában sajnálkozik, hogy így lett vége a kalandnak. Pat érkezésére felkapja a fejét.*
- Igen, igen, mi volt?
*Meghallgatja a nõt, de nem mond egyelõre semmit a megyjegyzésére, csak egy picit lebiggyeszti a száját.*

"A templom közel van, de csúszós az út. A kocsma messze... De majd óvatosan lépkedek..." - Orosz mondás

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Yvett de Crei » 2007.03.02. 21:53

(Patricia)

<Hallgatás, szájbigyesztés... errõl ennyit. :(.... Ez meg mi vol?> *Kapta fel a fejét a "csettintésre". Arboron megállapodik tekintete.* - <Vajon miért várt meg, miért akar beszélni velem? :shock: >
- Bocsássatok meg, jövök vissza, csak elõbb beszélnem kell még Arborral. Sokat tett értem. - *azzal a hátizsákja nélkül - ugyanis azt letette Szitáék asztala mellé - odalép Arbor asztalához; le is ül melléje kérés nélkül.*
- Mondd, mit szeretnél?
S menni mindig tovább,
Remények és csodák.
Yvett de Crei
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.03. 0:32

Résztvevõk: Maldar, Arbor, Jeffete

-Ugyan, most már hagyd...-*sóhajtott Szita. Pat félrehúzódásakor Maldarhoz fordult:-
-Ezután te merre?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Anathor » 2007.03.03. 1:05

(Maldar)

- Jó... - ennyi hagyja el a száját Pat távozásakor.
*Még egy darabig nézi, aztán figyelmét Szitára összpontosítja.*
- Elõször is az ispotályba, hogy utána hova, azt nem tudom. Megvárom míg rendbe jön a lábam, aztán új kalandot keresek szerintem... És te? Van valami konkrét terv?

Anathor
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
1725 hozzászólás • Oldal: 114 / 115 • 1 ... 111, 112, 113, 114, 115