• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Szórakozónegyed - Rivini-Aréna

Ahol mulatozol...

Moderátor: Admin

Hozzászólás küldése
276 hozzászólás • Oldal: 3 / 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.01. 20:53

(Dánica)

-Drága és gazdag város Erion, Dánica monda: drága tûznekvaló papír lóg fal háta, van csoda ablak szemiben. S sok okos harcos él itten. Mind ismer betûvetés, s tud, mikor harc...hm, komoly! Mi a rossebet beszél az írás?-*néz fanyalogva a dzsadra. Ami írva van, attól õ már cidrizik.Igaz, még nem higgadt le, kipirult volt a bõre, közelebb ment az ablaküveghez, megbökte aztán lassan, mint ahogy a csiga mászik a lapulevélen, megnyalta.*
-Te ért ez beszéd, mene be, csinál tét és aztán mene fürdõ, ugye? Én nem szeret poros hivatal.
Blogom: http://ihletkapu.blogspot.com/
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 5193
  • Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.02. 22:32

(Grokht)

*Dánica lelkesedése egyre inkább meghozza a kedvét. Figyeli a lány mozdulatait, az arcát, az átélést a beszédében. Eddig azt gondolta, hogy az ember népben nincs semmi tûz, hogy megfontoltak és számítók, de úgy érzi, hatalmasat tévedett.*

-Igen Dánica, ezekre mind képes vagyok… Talán az „Tud csapni pofon bojtfarok” nem menne, de majd gyakorlom. *és ezzel meglegyinti a lány arcát vigyázva, nehogy kárt tegyen benne. Csak a pamacs simít végig a lelkes társa arcán.*

*Az írás elõtt állva megszagolja azt, de ennél többet Õ se tehet.*

-Olvasni én se tudok. Nekem is jól jön ha felolvasnád. *Végig hallgatja Mauno-t. Dánica-ra néz és helyeslõen bólogat.* Ez jó ötlet. Képviseld az érdekeinket. De azért én ott lennék, és meghallgatnám a feltételeket. Menjünk be együtt. Aztán jöhet a fürdés. *Aztán hírtelen eszébe jut valami* Talán itt kaphatunk szállást is
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Hozzászólás: 527
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.02. 22:40

(Dánica)

*A bojtfarok suhintására elvigyorodik*
-Groktma udvarol Dánicának? Legyen!
*Meghallva az ötletet, hogy aludjanak ott, kétség ül ki arcára:*
-Amm, ez nem fogadó csak fogadó. Azaz nem szállás, csak téttevõ hely. Sok izzadt büdös férfi itt van, s a végén hisz azt, én akar harc, csinál éles szó Dánicának s akkor Dánica vereksz'! És én ma este nem akar ütni ver buta melák, hanem szeretne lenni kedves és aranyos...
*Persze õ is fülel az olvasásra, ám grimaszt vág az épületre. Látszik, nem szívesen menne be, de kinn se maradna mint egy strihelõ céda a falnál.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.02. 23:21

(Grokht)

*A lány ellenvetését végighallgatva válaszol neki.*

-Igazad lehet. Végülis nekem mindegy. Én egy parkban is elalszom. Ha pedig kedves és aranyos akarsz lenni, nincs ellenvetésem.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.02. 23:30

(Dánica)

<Most egyeztél bele, hogy kikezdhetek veled...Úrnõm, csodásabb hímet nem hozhattál volna elém! S vallom, s hiszem, minden nép, ki erdeidben él, a te teremtményed...!Általa olyan közel kerülhetnék a természethez, amennyire csak keveseknek adatik meg! Amennyire a sárgaház és a perverzió is közel van, de sutba vele! Éljen a szabad szerelem!!!>
*A parkos alvós ötletre megakadt tüdejében a levegõ. Szemébe most nem harcos, hanem másfajta élet költözött. Végre valaki, aki nem ragaszkodik a fedett szálláshoz! S ilyen társsal senki nem merne belé kötni s eladni combtárogatónak!
Elragadtatásában majdnem hirtelen lendületbõl átölelte a khált, de eszébe ötlött: a hirtelen mozgást hadonászát nem csípik a vadak. Így visszafogta magát-kínkeservvel, de visszafogta- s nem hirtelen, hanem elõre jelezve lépett a khálhoz, hogy már pedig õ most meg akarja ölelni túláradó örömében. Tudta, hogy nem valószínû, hogy valóban parkban alszanak, de elvi társa már akad a szabad ég elõnyével vele!*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.02. 23:42

(Grokht)

*A kijelentése után széttárt karokkal felé lépõ lány meglepi ugyan, de az arcán látható öszinteség, arra készteti a khált, hogy fogdja az ölelést. Olyan mintha rég nem látott közeli ismerõssel talákozna.*

<Máris elkezdõdik a kedveskedés?>
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.02. 23:49

(Dánica)

*Amint szabad utat kapott, odafúrta magát a khálhoz, mindkét karjával átölelte. A bizonyára erõs macskaszag ellenére is beszívta a hím illatát. Lehunyta szemeit. Kicsit részegítõ volt. Finoman közelebb húzódott Grokht-hoz, megsimogatta a hím hátát.*
-...minek visel ing? Groktma ing nélkül is pompás...-*szólt a mellkasáról Dánica. Ráfektette fejét. Érezte az erõt, ami a bunda alatt meghúzódott. Irdatlan lehetett. A harcban vérpezsdítõ tulajdonság, azon túl pedig...izlés válogatja.*
<Odahaza, az õshazájában, bomolhatnak utána a khál nõstények...Jó nagydarab, biztos jó harcos is...Vagy már nem ott lakik? Akkor a klánja!...Mikor csapkod a farkával, az egyszerre figyelmeztetõ, és erotikus...Dánica, te perverz vagy!>
*Ennek elenére amiket gondol élvezi a khál melegét, pedig nincs hideg.Mormog keveset, értelem nélkül.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.03. 0:07

(Grokht)

*Amint a lány végig simít a hátán. Erõsen, de óvatosan magához szorítja azt. Érzi, hogy ez az ölelés jóval több egy egszerû ismerõs ölelésénél. Nem tudja mire vélni a dolgot, de egy biztos. Igen jól esik neki. Nem érzett hasonlót mióta elhagyta a klánját. Csap egyet a farkával és beleszimatol a lány hajába.*

<Még mindig milyen jó illata van. ... Tetszik nekem ez e kedvesség dolog.>

*Egy röpke percig még élvezi a nagy városba lopott otthoni érzést, majd enged a szoritáson. Hálás szemekkel tekint le a lányra, halk elégedett morantás kíséretében a vállára teszi az egyik mancsát.*

-Járjunk utánna a holnapi viadalnak. Aztán irány a fürdõ.
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.03. 0:12

(Dánica)

*Az elfogadásra majd a késõbbi szimatra megbizsereg a válla.*
<...mindjárt elfolyok és lefetyelhet fel engem a porból...>
*Mikor lazult az ölelés, elengedte, de inkább csak bólogatott, meg nem szólalt vona.Arca piros volt, szeme fátyolos.*
<Még csuklanék...ha ilyen maradsz, Groktma, én éjjel rádugrok! S nem azért, hogy elverjelek!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.03. 9:29

az elsõ papíron a holnapi viadal ismertetése állt:

"-aszisz rendszer
-egy az egy ellen
-nevezési díj: 2 ezüst
-nyeremény gyõzelmenként: 1,5 arany
-belépõk:
-kõpadok:20 réz
-párnázott székek:45 réz
-napernyõs párnázott székek:55 réz
-fogadási lehetõség:az arénában álló fogadó irodában

a gladiátorok, viadorok a "sárgaházban" jelentkezhetnek!

Rasib Hassar - viadalszervezõ"

a második a következõ dzsad rendszerû viadalról volt hasonló ismertetõ,majd a 40 nap múlva tartandó nemzetközi gladiátorviadal részleteit taglalta.

//ha kíváncsiak vagytok ezekre is,akkor azt is leírom,csak szóljatok!//
Cymar on-Creel minden egyes szót hangsúlyozott:
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Hozzászólás: 140
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.03. 10:25

(Dánica)

//Csak hogy tiszta legyen, az ölelkezõs rész a felolvasás utánra tehetõ :) //

-Ah, álló hely nincs? Kell ülni muszáj? S ha Groktma akar több harc, kell több nevezés? Vagy egy elég? Mert egy harc pénzt ad, de több harc többet, jól mondja Dánica? Mauno, te látszik okos, mene be, és ravasz kérdés feltész, s aztán ügyes megtesz tét. Én ad bele egy ezüst-*vigyorodott el. Akár ingyen is beleszáll a dologba, hisz a templomi vicc kapcsán lett egy potya ezüstje...Ha azt most visszaadja nevezés címén, tulajdon képpen semmilyébe se került! :D Majd miután feltette kérdéseit, a khálra néz, bizonyára neki is lesznek, hisz róla van szó, õ áll ki! Kicsit kalkulálni próbált, vajon mennyit érné meg rátenni a khálra. Nem sok pénze van, ha mind ráteszi, és bebukja, nemhogy nyer az ügyön, de elveszíti mindenét s aztán tényleg vagy elkap valakit egy sikátorban, elveri és kifosztja, vagy kelletheti magát egy kétes hírû sétányon...Elõbbi fogára való volt, utóbbi nem. Nem egy áldott lélek, de arra a szintre még nem ért le, hogy árulja a testét, és izzadt kövér pacákokat hagyjon csiganyálkásan a testére csúszni!!!*
<Sárga ház...mintha ez lenne a bolondok háza. Apám úgy mondta, a bolondokat zárják ilyenbe...Vicces lenne, ha bemenne Mauno, és aztán valóban hibbantak futkosnának körülötte!>
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Eldwyr » 2007.03.03. 13:00

(Grokht)

*Az információk hallatán tényleg megfogalmazódik benne néhány kérdés, de Dánica már felteszi némelyiket.*

-Igen arra én is kíváncsi lennék, hogy több harcra hogyan lehet jelenkezni, de szerintem nektek alapon jár valami jó hely, mert titeket foglak megjelölni a segítõimnek, így akár a színfalak mögött is velem lehetnétek. Gondolom egy két sérülést azért össze fogok szedni. Lesz ott gyógyító? Ha felteszek magamra egy ezüstöt, mennyit kapok vissza ha nyerek? Az ezüstöt pedig felejtsd el. A nevezési díjat én fizetem, ez az én küzdelmem lesz, és a gyõztesnek járó összeg is engem illet. *mondja ellentmondást nem tûrõ hangon* Ha annyira feleslegesnek érzed az ezüstödet, akkor fogadj rám, és reménykedj, hogy nem fogod elveszíteni. *Azzal a nyakában lógó erszénybõl elõkotor két ezüstöt és odaadja Maunonak.*
Eldwyr

Grokht Hrghtma
Eldwyr
Fórumozó
Fórumozó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.03. 13:10

//akkor Mauno távollétében átveszem a kariját NJK-ként.remélem nem gond Alauron! :roll: //

Dánica, Grokht:
míg Grokht és Dánica egymás karjába bújva álltak,Mauno besurrant a sárga épületbe.mire a nagymacska és a kislány észbe kaptak,a dzsad már vissza is ért.

meg se várta míg rákérdeznek,csak elkezdte mondani a bent hallottakat:

-Azt mondták,hogy elõször egy próbaharcon kell résztvenned,hogy érdemes vagy-e belépni az arénába,aztán ha megfelelõ vagy,akkor jön a nevezési díj,azaz a két ezüst,és választasztanak neked ellenfelet.Megkérdeztem,hogy hogy mûködik ez az egész,és elmagyarázta a fickó,hogy ilyen torna-szerû lesz ez az egész.Összesen tizenhat viador lesz,és a gyõztesek jutnak tovább.Ahány menetet nyersz,annyiszor másfél arany a jutalom,amibõl levonnak bizonyos díjjakat,szóval a végösszeg amit elkapsz egy mérkõzés után,az 1 arany és 2 ezüst..Szóval meg lehet gazdagodni is akár... ;)

-Minden összecsapásra külön nevezési díj van,azaz ha nyertél,akkor újabb két ezüstödbe kerül az, hogy részt vehess a következõ viadalon.Eddig 14 gladiátor nevezett,szóval még két hely van.-mondja ezt,miközben egy sebes arcú hústorony lép be mellette a sárgházba.-Vagyis azt hiszem mostmár csak egy.Ja,és itt van egy jelentkezési lap,ezt kell kitölteni.-és a zsebébõl lévõ papírt.-Gyógyító természetesen lesz,mi pedig ingyen mehetünk be veled,és a nézõtéren a segítõk közt kapunk ülõhelyet.A "vizsga",amin megnézik,hogy alkalmas vagy-e,az pedig most lesz,ha akarsz nevezni.Ja,és az,aki harcol,az nem fogadhat...Valamit kihagytam?-kérdezi Mauno Dánicára és Grokhtra figyelve.
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Navaratna » 2007.03.03. 13:30

(Dánica)

*Hallgatja, hallgatja, közben sikerül elterelni a macskás képzeteit is.*
-Ácsi. Levon nyeremény egyéb költség?! Mi az? Én mindjárt bemegy és szétrúg pár segg! lehet keres pénzt, de van itt nagy lenyúlás is! S akar írat fecni, mikor nem tud írni? Ezek hinni azt, itt mindenki moly könyvben?!!-*s élbõl kezd az ajtó felé fordulni, ha macska lenne, most lenne felborzolva a farka és hátán a szõr...ha senki nem állítja meg, õ bemegy kiverni a hepajt.*
-Bassza meg a sok tintanyaló seggfejet, hogy ilyenekkel löknek ki a nyugalmamból! Rablááás!!-*kiáltja ervül.*
Navaratna
Játékos Karakter
Játékos Karakter

• Honlap
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Cymar on-Creel » 2007.03.03. 13:56

Dánica:

mielõtt az ajtóhoz érnél Mauno finoman visszatart,és ezt mondja:

-A plussz kiadás azért van,mert a játékosoknak kell fizetni a helyszínen lévõ kisebb sérüléseket ellátó gyógyítót,valamint nagyobb baj esetén a pap is ott van.Többek közt ezek vonódnak le a nyereménybõl.De ha utánagondolsz,még így is marad egy egész arany az újabb nevezés után,ami pedig nem kis pénz,ugye?
-mind...
-itt...
-fogunk...
-megdögleni.
Cymar on-Creel
Helyszínmoderátor
Helyszínmoderátor

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Hozzászólás küldése