Moderátorok: Isshae Ianarak, Admin

Amúgy a déli városállamokból jöttem. Úgy éreztem, hogy már hazám nem tud nekem semmi újat mutatni, így ide utaztam. Sajnálattal hallom, hogy lekéstem az egyik fesztiválhétrõl. Pedig hogyan ismerné meg az ember egy város lakóit, ha nem mulatság közben. Akkor mindeni felszabadult és önmagát adja.
 Amúgy a déli városállamokból jöttem. Úgy éreztem, hogy már hazám nem tud nekem semmi újat mutatni, így ide utaztam. Sajnálattal hallom, hogy lekéstem az egyik fesztiválhétrõl. Pedig hogyan ismerné meg az ember egy város lakóit, ha nem mulatság közben. Akkor mindeni felszabadult és önmagát adja. 

...//
 ...//

Mindegy. Várni fogom a kapcsolatfelvételt. Nem megyek elébük, mert az megijesztheti õket. Nem fogok menekülni vagy elbújni, mert a nehézségek miatt elszabadulhatnak az indulatok. Jajjj. Útálok sötétben tapogatózni.
 Mindegy. Várni fogom a kapcsolatfelvételt. Nem megyek elébük, mert az megijesztheti õket. Nem fogok menekülni vagy elbújni, mert a nehézségek miatt elszabadulhatnak az indulatok. Jajjj. Útálok sötétben tapogatózni.  Csak ne sogroniták legyenek. ...>
 Csak ne sogroniták legyenek. ...>

Jelenlévő fórumuzók: nincs regisztrált felhasználó