• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Valthagorei Vész [ETK]

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 41 / 63 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.04. 19:33

(Kalmon)

Fila mögött indul el,fegyvert nem ránt...Majd mikor közelebb érnek a számára ismeretlen alakokhoz,akkor csak hallgatja Fila mondókáját...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 423
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.05. 10:47

(Fila)

//öööö találkoztunk már???

- A szép hölgyet egy közeli romhoz fûzi romantikus kapcsolat, de mivel az út hosszú és az erdõ rengeteg, megkért pár kedves embert, kísérjük el útján. Gondolom már nem lehet messze.
- És ti mi járatban ezen az árnyas helyen?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.05. 19:12

//Hogy ne legyen félreértés elevenítsük kicsit fel a multat: Ruohn már találkozott Joeyal, Jannával is, Króner még senkivel a társaságból. A másik oldalon Filának, és Kalmonnak is ismeretlen még a két jövevény, Joey csak Rouhnnal találkozott az õrszobán.//

Résztvevõk: Mindenki, kivéve Ardo

A hölgy, ahogy a lándzsát emelõ lovag nevezte, most elõrelép, mögötte egy szakadt küllemû fekete hajú férfi áll, és félve tekint az udvari orkra, de azért szemét meresztgetve tanulm,ányozza minden porcikáját, majd kijelenti:
-Nem ez az. Amelyikrõl beszéltem vénebb ennél.
Most a szõkésbarna lány veszi át a szót, hanyagul fehér hosszú botjára támaszkodik, és Rouhnhoz szól:
- Üdv nagyfiú! Elfelejtettél eljönni tegnap ebédelni velem egyet...haragszom. :) Bemutatod a társad? Hogy mi mitévõk vagyunk megtudtad volna, ha eljöttél volna..de gondolom te a "nagyonfontos" kapitány "nagyonfontos" hajszáján vagy itt...csak nem erre vezetek a nyomok? :shock: Az nem lenne túl jó...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.05. 19:17

(Kalmon)

csendben figyeli az eseményeket...amíg nem lesz különösebb galiba,verekedés vagy hasonló,nem igazán szól közbe...leguggol az ösvény szélén,és figyeli mi történik,miközbe egy fûszálat szakít,megnézi és a szájába veszi,hogy aztán a fûszál mozgatásával szórakoztassa magát.
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.03.05. 22:23

(Rouhn)

Elõször azokhoz fordul akiket nem ismer, bemutatkozik nekik, majd elmeséli mire jutottak Krónerrel, a lepusztult házakról meg a leprás emberrõl, annak halott anyjáról is beszámol. Azt is elmeséli, hogy találkozott Krónerrel, és hogy eddig a segítségére volt a keresésben. Kikérdezi a többieket is, hogy õk mire jutottak. Ezután Jannához fordul:

-Ne haragudj, hogy nem mentem el veled ebédelni, de nem hagyhattam ott a kapitányt, miközben nekem is magyarázott. Az ebédet meg bepótolhatnánk ma este, csak vacsora lenne. Amúgy láttál egy másik orkot a környéken? Ez sok mendent megmagyarázna.
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
S a görcsös ököl, a keserû könny daca,
amikor pokoli sorakozót ver a
Bosszú, s erényeink õt rohannak követni?
Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 213

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.06. 0:17

Króner

*Amikor látja, hogy itt nem lesz semmi izgis, elteszi az iját, majd megsimogatja Arzót aki kedélyesen szuszog, majd a zsákból egy kis kaja kerül elõ Arzó számára.*

-Rgyél csak- Mondja ervül és közben figyeli az elhangzottakat, be se mutatkozik csak ha kérdezik- Króner vagyok

<szóval egy rohadék kiöregedett ork, veszélyes de könyebb mint egy fiatalabb példány.>
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Garcia da'Ramol » 2007.03.06. 6:34

(Joey)

<ááá... tehát Jenna ismeri az idegeneket, na mindegy megnézem mit közöl magától velük. Grevor megállapításában nem kételkedek>

*a ládzsát nyugodtan letámasztja maga mellé, majd akivel még nem találkozott, annak rendje és módja szerint bemutatkozik, és kedélyesen megszólal*

- Tiszta szerencse, hogy nem kell az erdõ nyugalmát, holmi fegyvercsörgéssel megzavarni. :)
Helliodor Lord Ghor
Joey lovag
Hatarasima
Garcia da'Ramol
Olvasó
Olvasó

Hozzászólás: 281
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.06. 9:39

(Fila)

Õ is kedélyesen bemutatkozik és várja, Jenna mit árul el illetve mit mondanak az idegenek a céljukról. Vajon egyfelé vezet az utunk?
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Shirin Horha » 2007.03.06. 14:25

(Kalmon)

ha már látja,hogy ismerkedés folyik,õ sem marad ki.felkel,és mindenkivel kezet ráz az újonnan érkezettek közül...

-Én Kalmon vagyok.

majd utána visszalép a háttérbe,és várja a fejleményeket.
Shirin Horha
Olvasó
Olvasó

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.07. 17:54

Résztvevõk: Mindenki, kivéve Ardo

A lány mosolyt varázsol csinos arcára, s végigméri Rouhnt.
- Azt nem lehet, vacsorára nem érünk vissza. Ha eljöttél volna az ebédre, noss...megkértelek volna, hogy kísérj el ide. Furcsa, hogy épp itt találkozunk...node a kapitányt, meg a magyarázatait, azt hagyjuk. :evil:
A háttérben az elhanyagolt fickó (Grevor) kuncogni kezdett.
- Szó ami szó, elhiszem hogy segítesz az õröknek, de mi szél hozott közben ide? ... - folytatta Janna. - Ne haragudj, mit is kérdeztél? ... :roll: Nem láttunk rajta kívül egy orkot sem. Eddig. De tudjuk, hogy errefelé szokott járkálni, ugye? -böki meg Grevort, aki erre hirtelen felébred vigyorgásból.
- Mondom, hogy úgy van!...uöh,kisasszony...ugye most már nem kell tõle tartanom?

Kalmonnak:
Csendesen ácsorogsz a társaság szélén, mikor érzed, hogy valaki szeretne veled kapcsolatba lépni az elme útján...
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.07. 20:04

Króner

*A másik ork szöveg hallataán felkapja a fejét.*

-Mit tudtok arrol a mocskos orktól?
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.08. 14:14

(Fila)

- Hmmm, ugye a leprás ember lakta ház nem egyezik meg a mi uticélunkkal? Nevezzetek válogatósnak, de nem vagyok oda a leprás környékért...
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.03.08. 20:21

(Rouhn)

-Én oda vissza nem megyek. Ha akartok csak rajta, én megvárlak itt benneteket. Inkább száz vadork, mint a lepra. Különben meg nyomokat követtünk, az eddigi észrevételeink alapján a ti orkotok lesz az, megtaláltuk a táborhelyét, és késõbb is õt írta le a leprás, tehát már onnan is odébb ált. Valaki, aki jobban ért a nyomolvasáshoz *Krónerre, de elsõ sorban Arzóra néz* megkereshetné, merre mehetett tovább
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

HozzászólásSzerző: Alauron » 2007.03.08. 22:57

Jomadar írta:- Hmmm, ugye a leprás ember lakta ház nem egyezik meg a mi uticélunkkal? Nevezzetek válogatósnak, de nem vagyok oda a leprás környékért...

Nézzétek vissza, de szerintem eddig, senki nem beszélt azok közül akik látták már azt a helyet arról, hogy mit láttak. Sem Króner, sem Rouhn nem mondta Filának, hogy egyáltalán van olyan valahol...

:morci: Tessék javítani a dolgokat, vagy törölni...
(Az Igric énem most Kalmonra vár.)
Ne légy ma ez,
holnap emez,
s jövőre ismét
mást szemezz.
Érc légy, mely
mindig egy marad,
ne törmelék - dirib-darab.

(Henrik Ibsen)
Alauron
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1273
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Hades » 2007.03.09. 0:17

Hades írta:(Rouhn)

Elõször azokhoz fordul akiket nem ismer, bemutatkozik nekik, majd elmeséli mire jutottak Krónerrel, a lepusztult házakról meg a leprás emberrõl, annak halott anyjáról is beszámol. Azt is elmeséli, hogy találkozott Krónerrel, és hogy eddig a segítségére volt a keresésben. Kikérdezi a többieket is, hogy õk mire jutottak. Ezután Jannához fordul:

-Ne haragudj, hogy nem mentem el veled ebédelni, de nem hagyhattam ott a kapitányt, miközben nekem is magyarázott. Az ebédet meg bepótolhatnánk ma este, csak vacsora lenne. Amúgy láttál egy másik orkot a környéken? Ez sok mendent megmagyarázna.

//Itt említettem, de az én hibám, hogy nem részleteztem jobban :oops: //
"

/Charles Baudelaire/
Hades
Olvasó
Olvasó

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
932 hozzászólás • Oldal: 41 / 63 • 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 63

Vissza: Régi Kalandok...