• Fórum kezdőlap
    M.A.G.U.S. Online RPG
    • Keresés
    • GyIK
    • Taglista
  • Felhasználói vezérlőpult
    Belépés
    • Felhasználói vezérlőpult
    • Belépés
  • Postaláda
    Privát üzenetek

Sub rosa

A múlt... Ez történt Velünk...

Moderátor: Admin

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 101 / 167 • 1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 167

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.07. 18:57

Résztvevõk: Castor

*A donna határán van, hogy nevessen, vagy leüvöltse a férfi fejét. Nem volt szeretkezõs kedvében, hiába a heves ostrom, csók és simogatás. Ám mikor a férfi az ajtóba állt, ravaszan csillant a szeme. Felállt, kinyitotta az ajtót mint aki belemegy a játékba, de ördögi vigyorral kitessékelte rajta a férfit, majd villámgyorsan bezárta. *
-Rendben, menj csak, kérdezd meg..Megfájdult a fejem...Oh, neki is támaszkodom az ajtónak háttal...Ne törj be, még hasamra esem, s oda az örökös... :twisted:
Mesemondó
Mesélõ

Hozzászólás: 8660
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.07. 20:06

Castor az ajtó elõtt megvakarta a tökfejét, mert kissé tanácstalan volt, de nem a meztelensége miatt.
Úgy érezte mindent bevetett hogy a hölgyét levegye a lábáról; virág, csókok, udvarlás...úgy gondolta õ úgy viselkedett ahogy egy férfinak viselkedni kell.<De ha nem, hát nem. Végül is mindig a nõ választ.> Miután érezte a nõ ellenállását, hogy Messala nem volt hangulatában, a dwoon nem állt neki az ajtóban könyörögni, csak odébbállt.<Végül is nem ez volt az elsõ pofáraesésem az életben.> Meztelensége túlzottan nem zavarta, a seregben elõfordult már hogy egy szakasz katona egyszerre fürdött a folyóban, meg nem is igen kellett a teste miatt szégyenkeznie. Sokkal jobban fájt neki hogy Messala így bánik az állítólagos szerelmével. Elfogadta õ volna a nemet. De miért kell megszégyeníteni? Mert "enni kér" ha éhes? Mert feltételezte, hogy a másik örömmel lenne együtt vele ha szereti? Az odaadás és a hûség a nõ szerint közröhejt, nyílvános megszégyenítést érdemel? Ez a gondolat nagyon bántotta a harcos egyszerû szívét. Csalódott a nõben. Nem gondolta volna hogy a játék ilyen fordulatot vesz. Egyszerûen oldotta meg a pucérság problémáját:
áttotyogott a férfi utitársai kabinjába, lehúzott az ágyról egy lepedõt vagy takarót, amit a dereka köré csavart.
Természetesen nem volt szándékában lemenni a rabnõket hergelni, örült, hogy most viszonylag nyugiba vannak, ezért lefele semmiképpen nem akart menni.
Miután rögtönzött ágyékötõjében annyira már nem okozott közbotrányt, maximum buggyantnak nézték -ami a dwoont nem zavarta- felsétált a fedélzetre hogy a tél eleji szél kissé lejegelje gerjedelmét.
<Egy kis fagy, és megint te irányítasz öreg harcos!>
Odasétál a hajókorláthoz. Hagyja hogy a tenger és a szél végigverje vízpermettel, mert úgy hamarabb fázni kezd, azaz már nem Messala hátsóján fog járni az esze. Ha már nagyon kellemetlen és IGAZÁN fázik sem hagyja ott a korlátot. Most mégis hova menjen? Álljon a folyosón mint egy kutya szerelmet koldulva és süljön a szégyenében, hogy ennyit ér egy férfi? <Ha nem kellek, majd az ördögé leszek!> Jobb híján elkapja a keresztvitorla alsó merevítõrúdját -vagy egyéb arra alkalmas helyen- csinál néhány húzódzkodást, hogy bemelegedjen, majd visszamegy a szokott kis gyakorlóhelyére pallost forgatni.
<Legalább egy kis pallos-gyakorlat melegítsen át, ha már Messala nem akar! EZ legalább nem mondja hogy fáj a feje!>-tüsszentett egy nagyot a harcos, szipogott kettõt, majd elkezdte a gyakorlatot, annál is inkább mert érezte, hogy kezdtek remegni az ajkai, és összekoccani a fogai.
A hozzászólást 15 alkalommal szerkesztették, utoljára Castor de Vinter 2007.03.07. 22:06-kor.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 4315
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.07. 20:07

Vincnet

*Lemegy hogy megnézze, ténykleg Lola lett volna aki lent volt, és hogy sikerült-e a fiuknak rendet tennie.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.07. 23:35

Résztvevõk: Castor, Vincent, Hanas

*Vincent a folyosón összetalálkozik a dereka körül pokrócos, félmeztelen Castorral. A testõr teljesen faarccal viseli el alulöltözött állapotát, s a világ legtermészetesebb dolgaként mellõzte a lovagot, hogy tüdõgyulladással kacérkodva eddze testét.

Ám hiába a dwoon éghajlat, hiába...Sajnos az idõ túl hideg volt már, s holmija kevés, semmint hogy kardozással felmelegítse testét...Általános vacogássá vált a dolog. A kapitány épp megnézte a maga szemével emberei munkáját, meglátva a katonát egyszerûen odament és seggberúgta. Közben kiabált vele, s adig lökdöste, míg a donna szobája elé nem ért vele. Akkor bezörgetett...
Messala mikor ajót nyitott, azt hitte, a megbotránkoztató viselet miatt van a hepaj...Ám amikor szembesült a férfival, pengevékony keskeny lett az ajka.*
-Befelé...
*Nem kiabált. Sõt. Túl hallgataggá vált. S mikor már takaró borult a férfira, s kezdett alábbhagyni a didergés, akkor ki is derült miért:*
-Így nem leszünk jól. Haldokló testõrnek nem veszem hasznát. Csöppnyi eszed sincs, hogy tudd, ilyen idõben nem lehet így kimenni? Minden vágyad, hogy a második gyerekem is árván nõjön fel, Castor? Míg te odafenn hõsködtél s adtad a kemény férfit a tengernek, én védtelenül voltam. Õrzõ nélkül. Azt hittem, visszakopogsz az ajtót. Visszaengedtelek volna. Nem ismerem az olyan otromba tréfát, hogy végighajtlak a folyosón s parádéztatlak, mint egy tenyészmént. Azt meghagyom az uracskáknak, akik harsány röhögéssel élvezkednek az ilyesmin. Ó, és ha szememre vetnéd, hogy nem dobtam magam hanyatt azonnal, az talán azért van, mert nem mindig kívánom. Bocsáss meg, hogy nem vagyok állandóan tüzelésre kész fruska. Egy idegesítõ kihallgatást én nem így vezetek le, hogy feledve mindent ledobom a ruháim s jöjjön az édes feledés. Értékelem, hogy szándékod jó volt, de máskor mérd fel a terepet, hogy mikor s milyen támadással lehet bevenni az erõdöt. Egy elhamarkodott támadás sokba kerülhet, nem?-*volt higgadt és feszült.*
-Komolyabbra véve a szót, mármint ami a késõbbieket illeti: mivel a testvérem aggasztó, ködösnek tûnõ veszélyekrõl rebeg, úgy gondolom, igen csak szükségem van arra, hogy józanul mellettem légy. Indokoltnak tartom. nem, kérlek most ne forgasd ki annyival az egészet, hogy kárógás és mese az egész. Bár igaz, városi nõ vagyok, messze Trixianna hazájától, de annyi még hozzánk is eljutott: a Felföld földje beteg. Veszélyes. Sok legendának valós az alapja, csak torzult az ajkak útján, van, amit elvettek belõle, van, amit hozzátettek, s van, amin picit változtattak...S van...ami változatlanul úgy maradt...Attól, hogy õk gyermekszájba illõ nevet adnak ezen dolgoknak, még élhetnek, csak másképp. Érted, amit mondok? Nem biztos, hogy olyan ellen kerül elénk, akit bátor kiáltással páncélban két suhontással letaglózol, elriasztasz. Nem biztos, hogy egy pillanatnyi félrenézés jóvátehetõ következményekkel jár. Fokozott figyelem és éberség. nem kioktatlak. Katonai nevelést kaptál. Tudod mirõl beszélek. Ez nem a szerelemhajó, ahol reggeltõl estik egymás karjában henyélhetünk. Kérlek, ne öltsd magadra a sértett férfi mázát, mert nincs miért úgy viselkedned. Szükségem van a józanságodra. lesznek idõk, amikor majd ketten tervezzük meg a következõ lépést. Taktikait. Nem magánéletit. Érted?-*hajolt közelebb. Látszott rajta, nagyon számít a férfi együttmûködésére.*

*Odalenn Vincent Hanast is megtalálta, aki hátasát simogatta, halkan beszélt hozzá. Arabok komoran kuksoltak. Az egyik õr egy testet tekert takaróba. Lola ijedten kuporogott-a rácson belül.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.08. 8:48

-Egy egyszeû "nem"-bõl is felfogtam, volna, hogy nem kívánod. Ha meg most olyan nagyon komoly hangulatod van, miért érezted szükségét hogy vigyorogva kizárj? Ahhoz képest hogy ezt a szórakozást meghagyod az uracsáknak...mellesleg még jót viccelõdtél is a születendõ gyermekre hivatkozva, hogy ha már ekkora vadállat vagyok rátok ne verjem az ajtót mert háttal állsz neki....de te nem ismered az otromba tréfát ugye? És most újra a gyerekkel takaródzol? Kissé hiteltelenek a szavaid nem gondolod?
-Eszem ágában sem volt semmit a szemedre vetni. Nem kúrni akartam, hanem RÁD vágytam. Nekem a szexualitás meg a szerelem különválasztása nem megy olyan jól mint neked. Ez nekem nem a pillanatnyi rossz élmények elûzésére használt pótszer, vagy egyszerû kedélyjavitó. Nekem TE hiányzol. Mindig és minden pillanatban. Sajnálom hogy te ebbõl annyit szûrtél le, hogy tüzelõ szukára van szükségem. Egy csókkal, simogatással is beértem volna, és egy ígérettel, hogy várjak még.
Bocsáss meg hogy ezt éreztetem veled, -eddig azt hittem ezt hívják szerelemnek- majd igyekszem elnyomni, hogy ne zavarjon a közös stratégia kidolgozásában, hogy jó testõröd lehessek. Csak tudod engem a csaták meg ahhoz szoktattak hozzá, hogy úgy éljem minden napom, mintha ez lenne az utolsó. MOST még élek, MOST még szerethetek, mert a holnap már lehet az ördögé. Láthatatlan ellenfelek ellen nem tudok küzdeni, már mondtam neked, Messala az elsõ nap ahogy találkoztunk. Trixi történetét nem minõsítem, majd elválik belõle mi igaz.
A fedélzetre pedig.... nem azért mentem fel, hogy a tengernek játsszam a kemény férfit, hanem hogy a fagy eltûntesse belõlem a gerjedelmet és feledtesse a szeretkezéseink emlékét.-vallotta be a dwoon. Sajnálom hogy az irántad való érzelmeim ésszerûtlen cselekedetekre sarkallnak, örülök hogy te legalább józan tudsz maradni, mert én nem, ne haragudj. Megígérem, majd dolgozok az ügyön, hogy úgy el tudjam fojtani mint te. Vagy részedrõl szerelemrõl van szó egyátalán? És nagyon szeretném ha nem azzal akarnál fenyítenél állandóan, hogy várandós vagy. Ha pedig az egészhez egyátalán nem volt kedved, miért vártad meg míg pucérra vetkõzök??? Egy szóval leállíthattál volna. Vagy már akkor mikor csókolgatni kezdtelek. Nehezedre esett volna kinyögni, hogy most kérlek hagyjuk ezt Castor? Miért nem tetted akkor meg? Élvezed ha, nevetségessé tehetsz? Köszönöm Messala hogy ennyire értékelsz. Visszafogom magam ne félj, olyan mintakatona leszek, hogy rám se fogsz ismerni.-fejezte be a dwoon és a zsebeiben a fenõkõután kezdett nyúlkálni.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.08. 12:10

*A donna nagyot sóhajtott, kiengedett feszültsége.*
-Bocsáss meg, durva voltam...-*tette finoman kezét a férfi követ keresõ kezére.*-Mért értjük folyamatosan félre egymást, hm? Mert mindketten akaratosak lennénk? Mért baj, ha másképp mûködünk, Castor?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Saggaras Zenir » 2007.03.08. 13:42

Vincent

<Na szép mág õ is itt van, vajon mien büntetést szántak neki? remélem valami fájdalmasat. Én kedves voltam hozzá, erre õ meglop. Ezek a nõk csak egy dologra jok.>

*Mélátzó fejjel õ is a lovához megy megnézi hogy minden rendben van-e vele, megsimogatja, halkan dicséri, de nem ugy mint HAnas, Majd ha ezzel végzett ujra felmegy a tatra és körbe néz. Látszik rajta, hogy nem találja igazán a helyét nem érzi otthonosan magát.*
Saggaras Zenir
Játékos Karakter
Játékos Karakter

Hozzászólás: 1607
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Jomadar » 2007.03.08. 14:08

(Somuris)

- Ha vakon bízol a hazád hivatalszervezetében, bízd az életed a szürke hivatalnokra. Pont ez a lényeg értsd már meg. A hazádat te alkotod és még megannyi fájó, szárnyaló, esendõ szív - nem pedig a hatalom, ami jelképezi. Azt mondtad nálatok a házasság nem életre szóló rabság, mégis egy fogoly bûne házasságtörés. A hazádat szolgálod, mégis kezedet törted Durante láttán. Én az életet szeretem, és a hivatalszervezet csak ellenségét keresi az élet háborgó masszájában. Ezért ez az ellenérzés.
- Bár úgy látom a probléma gyökere valami más. - szemébe néz a nõnek. Ha megtalálja a lehetõség keltette kacér csillogást, hát "feltárja a probléma gyökerét", ha csak a haraggal szembesül, visszahúzódik.
* Az én kultúrámban a vágy jele a kacérság, nem a harag... ezt neki kell megértenie, mert én nem fogom elfogadni, hogy hisztivel fejezze ki az akaratát. Persze ez nem megy egy csapásra...*
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
Jomadar
Kalandmester
Kalandmester

Hozzászólás: 848
Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.08. 17:16

Castor éppen saját maga gatyába rázásával volt elfoglalva, mikor a donna kérdése éri.

-Mégis mi olyan félreérthetõ azon mikor a nyakadat csókolgatom, szerelmet vallok, hanyatt döntelek az ágyon és a ruhádat akarom leráncigálni!? Ennél a pontnál miért nem lehet szólni, hogy valami nem oké? Megértem én hogy a nõben is meg kell legyen a hajlandóság az együttléthez, nem is akarnám másként, de ha nem akarod akkor miért várod meg hogy teljesen bepörgessem magam, és ittálljak egy szál...áhh..nem is hergelem veled magam, úgyse jönne most más belõlem, csak a keserûség. Nem az a baj hogy másképp mûködsz. Én csak egyszerûen nem értem miért nem szóltál azonnal, hogy most nem kívánod. Remélem alaposan kiszórakozta magát útrnõm.- ránt egy nagyot a dwoon a derékszíján.
-Örülök, hogy sikerült örömet okozzak. Remélem élvezte, hogy hülyét csinálhat belõlem.
<Egyáltalán szeret ez a nõ engem?>
Betûri az ingét, lehajtja a gallérját, de a páncélt most nem veszi fel.
Kedvetlenül végigvágja magát az ágyon, összekulcsolja kezeit a tarkóján, és a plafont bámulja.
-Nemsoká ebéd. Elég erõsnek érzi az úrnõm magát az étkezéshez?-vált témát a férfi.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.08. 19:47

*A nõ nem igazán jut dûlõre, hogy hagyja-e, most már ki kell várni, míg Castor levetkezi ezt az állapotot,vagy legyen kedves vele? Mert mi van, ha lepereg róla, mert fejébe vette, mától úrnõnek hívja, s katonaként viselkedik?*
-...köpni-nyelni nem tudtam, váratlanul ért. Most szándékosan bántasz? Kiforgatod a helyzetet, mert neked így kellemesebb?...-*halkult el a nõ hangja, majd elkezdett sírni. Nem volt mesterkélt, megjátszott sírás.*

//OFF: Szerelmes napsugár (dwoon-shadoni sorozat), 345. rész. "Csata az édenben"//
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.08. 19:56

Résztvevõk: Vincent

*Sehol a virágok, csak hullámot vet a hajó, s egy fiatal matróz almát rágcsált. Meglátva a lovagot abbahagyta a rágást:*
-Uram, kérem, ne árulja el, hogy egy szem almával csillapítom a burgonya unalmát!...Vagy ön is kér egyet?-*kérdezte óvatosan. Szeme élénken csillogott, nem tûnt roszindulatúnak.*-Rosszul fest, tengeribetegség? pedig azt hinné az egyszeri, ló után nem mutat újat egy ócska bárka!...Igaz, hogy ön a Kígyólovag után eredt?
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.08. 20:00

Résztvevõk: Somuris

-Nem érted...!A felföldre igaz a házassági szokás, ott is csak az én népemnél! nem az egész országra! Máshol egy párt választanak, holtig! Nálatok egy népcsoport sincs, mindenki egyforma?-*jajdult fel a nõ, s járkálni kezdett az üres kabinban. Amikor a férfi szóba hozta, talán más miatt fakadt ki igazából s ez csak ürügy arra, hogy vitázzon, elpirult és lesütötte a szemét. zavarba jõve elhallgatott.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.08. 20:02

Résztvevõk: Tiarren

*Valami volt a levegõben. Jobbról Somuris és Trixianna vitája szûrõdött át a falakon, balról a testõr és a donna szóváltása, majd a nõ sírása...*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Castor de Vinter » 2007.03.08. 21:44

- HOGY ÉN FORATOM KI A HELYZETET??? ÉÉN???-pattant fel Castor az ágyból mintha rugók hajtanák, miközben hüvelykújával a mellkasára mutogat.
-Még hogy köpni nyelni nem tudtál, meghogy váratlanul ért! Mit ne mondjak engem is, mikor kárörvendõ pofával kivágtál, mint macskát szarni! Mégis mire számítottál? Hogy a küszöböt fogom kaparni, mint az eddigi pasijaid? Tényleg jó poén volt; álló hímtaggal, meg kangörcsbre görnyedve állni az ajtód elõtt -amit nagy megelepetésedben azért kivártál- egy lepedõben, mint valami pancser, és csodálod, hogy kimegyek a jégre hûlni? Mire te fölényesen újból a gyerekünk mögé bújva nekiállsz leckéztetni, meg józanságról, kötelességrõl beszélni, egy férfival aki olyan szerelmes beléd hogy mindenét odaadná! Messala tényleg mindent elkövetek hogy boldoggá tegyelek. Azt hittem, hogy Angela gyógyulásával már nem lesz semmi a világon, amiért ne tudnál örülni az életnek. Örökbefogadtam Angelát, mintha a sajátom lenne. Állítólag a menyasszonyom vagy, én pedig a férjed leszek, de úgy bánsz velem mint egy megúnt szeretõvel, ki már csak efféle tréfákra jó.
De én vagyok a gonosz vadállat aki téged szándékosan bánt, meg kiforgatja helyzetet, meg aki mindent félreért!
-Nem Messala, csak az én szívem se egy bokor, ahová bármikor oda lehet járni piszkítani. A kérdés nem az én mit akarok, hanem az, TE akarsz-e engem.
Tessék-lássék felölti a páncélt, magához veszi a pallost.
-Most megyek megnézem az egyik rabnõt aki öngyilkosságot kísérelt meg, hogy nem szakította-e fel a varratait.-mondja komoran a férfi és faképnél hagyja a nõt.
Castor de Vinter
Kalandmester
Kalandmester

Vissza a tetejére

HozzászólásSzerző: Mesemondó » 2007.03.08. 22:38

*Végigdurrogva a folyosón s leérve láthatta, hogy az egyik õr épp végez egy test becsomagolásával. De hogy kié lehetett, nem tudni. A kötözött kezû lány a cella szalmáján fekve aludt. A rabok egykedvûen álltak vagy ültek, csak futólag néztek Castorra. A nomád lenn volt, a lovánál.*
Mesemondó
Mesélõ

Vissza a tetejére

ElőzőKövetkező

Téma lezárva
2499 hozzászólás • Oldal: 101 / 167 • 1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 167

Vissza: Régi Kalandok...