Résztvevõk: Aries den Morgan
-Te volnál az a nagy szerelem? Hát megértem, sármos egy pofád van annyi szent.- simít végig az arcodon a lány. -Sokat nem tudok róla mondani egy révátkelõnél találkoztunk, ahol egy fél napot vártunk, hogy alábbhagyjon a vihar, hogy a révész végre nekiindítsa a kompot. Ez a te Krisztined nagyon nekibúsúlt ám hogy nem lehetett a tiéd. Lövész-zsoldosként kereste a kenyerét, mindig oda járt, ahol történt, valami és meg id fizették a szakértelmét.
Azt mondta a Dwyll-Únióba megy, mert érzi, hogy ott most trörténni fog valami.
Ohh...úgy látom a barátnõm is végzett. Bocsáss meg, mennem kell. Remélem még összehoz egyszer minket a Sors.-mondja Laura és egy hirtelenszõke idõsebb hölgyhöz megy.
-Az ugye tudod öcsi, hogy ÉN nem foglak magam elé engedni?-dörgi mögötted a korg táltos, aki a barbár néphez hûen, meglehetõsen böszme nagy állat.
Egy ceremóniamester lép ki a színre közétek, a Torony egyik "gondnoka".
-Kedves testvéreim sajnálattal jelentem be, hogy a látogatási idõt nem várt, kényszerítõ okokból de mára be kell fejezzük. kérlek titeket gyertek vissza holnap.
Óriási obligát füttykoncert, fújolás, valaki a zokniját dobta a gondnok fejére.
A korg táltos ököllel a falba csap:
- Basszátok meg, ezért vártam itt egy fél napot?-dohogva durrogva löki félre az embereket és a lépcsõlejáró felé robog.
Neked sincs értelme maradni, belevegyülsz a lassan kifelé szállingózó tömegbe.
Lent, kint a torony ajtaja elõtt viszont már ninscsen zsiványbecsület. Valaki meglök hátulról, egy másik kéz a pénzes szütyõd után kaparászik. Nem tudja elvenni, mert idõben kapcsolsz de térde esel. Mikor felpillantasz egy ember terjedelmes tomporát látod, mellette két sõtõtbõrû dzsad bokát, amelyek déli szabású cipõben folytatódnak, és valószínûleg két testõrhöz tartoznak.
Egy hang a fejed fölött kérdez valakit:
-Nem ismeri valamelyikõtök Aires den Morgant; nem látta valaki ezt a dalnoktot? kétszáz aranyat fizetek annak aki megmondja hol van!-ordítozza a turbános keleti kipirosodott arccal.
Az El-Hamedi emír az!!! Ainek szétkúrtad a fél háremét, és elloptad a családi aranyát! És a nagy ringó tepsi segge itt van az orcád elõtt tenyérnyire!!! Az emír jót recsegtet, a selyemgatya egy pillanatra kidudorodik a fenekén. Mellete két benga mameluk tekergeti a fejét, handzsárral a kezében! Téged keresnek!
-Khaleb, ez a Fürlész nagyon világít meg sípol az mit jelent?
Beléd nyilall a felismerés, hogy ez egyszer zárva tarthattad volna a slicced. A Fürkész használatához rendelkezniük kell a célszemélytõl valami személyessel...egy hajszál a párnán...vagy egyéb testváladék is megteszi...vajon a dalnok hagyott széjjel ilyeneket az emír háremébenÍ???