________________________________________________ KM esemény [Alauron] Helyszín: Pardától keletre az erdõben, a régi Trotta birtoknál Idõpont: Nyár eleje, délután Résztvevõk: Joey ______________________________________________________
A címeren elgondolkodva erv gyökerekre utal az ábrázolás módja, de a jelentés, vagy az eredet, s a miértek homályosak...az a benyomásod támad, hogy valami nem stimmel vele: Az oroszlánok nem jellemzõek erre a vidékre, bizonyára idegenek lehettek ezen a földön s valahonnan hozták magukkal a címert. Ráadásul a villám súlytotta torony...eszedbe jut, hogy Gonal elmesélte neked amikor megismerte a Trotta kishölgyet, hogy ez a részlet még mindig ott csillog a család nemeseinek ujján, de ritka dolog egy katasztrófát címerbe foglalni...mi okuk lehetett rá?
________________________________________________ KM esemény [Alauron] Helyszín: Pardától keletre az erdõben, a régi Trotta birtoknál Idõpont: Nyár eleje, délután Résztvevõk: Kalmon, Króner ______________________________________________________
Egy darabig elmegy ez így, de Janna türelmetlenkedni kezd: - Miért van az az érzésem, hogy ez nem lesz egyszerû? Egyszer igazán mehetne valami simán...-vágyakozva tekint hol egyik, hol másik épület után. - Gyerünt már, megöl a kíváncsiság! Ne tegyünk mégis valamit?
Mikor visszatér Krónerhez és Kalmonhoz, csak ennyit mond:
-Filat nem láttam a raktárnál. Ha bement, akkor nemsokára jönnie kéne, ha nem jön, mi is bemegyünk, bár én már most elindulnék utána. Mit szóltok?
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Nem azért hordott anyám oly soká a szíve alatt, nem azért füleltem a húrok ritmusát oly sok éven át, hogy egy sötét lyukban egyszerre lecsapják a fejem - leplezi gyávasággal határos óvatosságát a dalnok. Inkább visszalopózom.
A romok mögül ugyanolyan hirtelenséggel jelenik meg, ahogy eltûnt és elmondja, mit látott.
- Én azt mondom, továbbra is csendben kellene közelítenünk, de messzebbre egyedül nem szívesen mennék - dalnok vagyok én, nem gladiátor. Ha egy feldühödött orkkal találnám szembe magam, jobb szeretném, ha nem lennék egymagam.
Ki egyszer megtapasztaltad a repülést, a földet ég felé fordított tekintettel járod, ahol egykor ott lehettél és ahova mindig visszavágysz.
Leonardo Da Vinci
________________________________________________ KM esemény [Alauron] Helyszín: Pardától keletre az erdõben, a régi Trotta birtoknál Idõpont: Nyár eleje, délután Résztvevõk: Kalmon, Króner, Fila, Rouhn ______________________________________________________
A lány eltöpreng a felderítõk szavain és a többiek szavain: - Akkor a legjobb lesz ha bemegyünk, mikor Joey visszajön. De nem szeretném hogy meglepetés érjen mikor lenn vagyunk abban a pincében amit emlegettél. Kell valami amivel világítunk, bár úgy tudom az ork elég jól lát a sötétben, így van? De mi nem. És kell egy õrszem, mert ha mégis tévedünk, vagy bármi adódik, nem akarok úgy járni, hogy röhögve a hátam mögött bezárja ránk a pinceajtót, vagy ránkomlassza a viskót, aztán ot éldegéljünk a hátralevõ szûk kis életünkben...szóval, amíg a lovagunk visszajön eldönthetjük ki marad idefenn? Egy fõ elég, de nem én leszek az, és Fila sem. -mosolyog a dalnokra. Úgy tûnik nem akarja elveszteni a csinos zenészt a társaságból.
-Majd én fennmaradok,bár szerintem felesleges...De azért nem fogok a pince bejáratánál ácsorogni...Ha valami gond lesz,akkor Janna tud jelezni nekem.Addig körbenézek én is itt-ott!Rendben?
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz
<nincs ablaka és díszes kis épület… ha következtetésem nem csal, akkor ez csak kripta lehet, viszont furcsa, hogy nyitva az ajtaja, ha sírrablók jártak erre, akkor miért húzták volna be az ajtót maguk mögött? …jobb lesz ennek mihamarabb a végére járni!>
*A kétszárnyú ajtó egyik végét betaszítja, majd szinte azonnal a elfordul a nyitott ajtóréstõl és a külsõ falnak veti a hátát, ha semmi barátságtalan nem érkezik az épületbõl (pl: villám, nyílvesszõ, repülõ ork, stb.) akkor elméje hatalmához fordul és leguggolva bepillant //Hatodik érzék diszciplínát használva//, ha nem lát veszélyforrást, akkor egy ággal kiékeli az ajtót és beóvakodik az épületbe feszülten figyelve. *
-Menjünk. igazából semmi kedvem egy patkánylyukba menni, ami bármikor ránk dõlhet, de nincs más választás, lassan indulnunk kéne
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
________________________________________________ KM esemény [Alauron] Helyszín: Pardától keletre az erdõben, a régi Trotta birtoknál Idõpont: Nyár eleje, délután Résztvevõk:Króner, Fila, Rouhn, Kalmon ______________________________________________________
Janna elmosolyodik zon amit Kalmon mond: - Kis Sárkány, így udvarolsz? Ahhoz jóval közelebb kellene kerülnünk egymáshoz, hogy a fejedben szólaljak meg, mikor nem látlak.
Króner, Filával jól lát de Rouhn, és Janna nem olyan könnyû eset, hisz emberek. Ennek dacára addig semmi gond nincs, amíg behatolnak a régi raktárba. Egy kicsit kitágítják a rést mely az épület hátán tátong, és így már elegendõ napfény borítja a leszakadt polcokkal, és szétvert hordókkal, ládákkal borított döngölt padlót. Ahogy Fila is találta most is úgy áll ott a pince lejárata, de lentre már nem hatolnak a deszkák résein, a "bejáraton" beszûrõdõ sugarak. - Nincs fákjám fiúk...
Kalmon éberen figyel, miközben élvezi Arzo társaságát, aki szomorú szemekkel tekint gazdája után.
*Nyugtatja meg a kutyáját króner, majd, infra látásráa hagytakozva, elindul a ház belsejébe, ám mindezek elött megfeszíti íját, így nem érhetio meglepetés, és magabiztos, vadászhoz, méretn aki farkasra vadászik, úgy megy egyre mélyebben a ház belsejébe.*
//Én külön szóltam,hogy hozok fáklyát,így ha még nem késõ,akkor oda is adom a csapatnak!//
Míg látja a homályban lassan fakuló alakokat,addig követi õket szemmel,majd elkezd Arzoval barátkozni.Ha a kutya a bizalmába fogadja,akkor egy ideig vakargatja a tarkóját,miközben állandóan kémleli környezetét...
"...hisz mire jó a halál,ha nem váltja fel az élet adománya, és mire jók a kacajok, ha egyetlen teremtett lélek sem ismeri fel, mert az egész világ zokogásba fullad."-Keith Alanson:Por a porhoz