RT-ben azért a make a lovtól durván távol állok, ugy egész életemre kb. De SR-ben ez másképp van, viszont sikerült igazi kalandozót csinálnod, a haza hû lovaghoz. Az egyszer tuti
Nos, igaz, egyelõre a RT-beli karimtól olyan messze áll a make-love dolog, mint a toroniaktól a préselt virággyûjtemény készítése, mint életcél Ám háború mellett mintha Castor szerelmeket is emlegetett volna a kaland meghirdetésekor...War már van... Ami SR-t illeti, most nem írok választ, megvárom, hogy a többi Jk mit lép.
Egyenlõre én sem, mert a kari kissé már igy is zavarodot és durva vivódás van, belül. Meg info hiány. amit minél elöbb jo lenne orvosolni, de elöbb leakarom csendesíteni itt a népet, nehogy vér folyon. Mert ezek a heves népek képesek lennének rá az tuti.
Nem csak ütni, de ölni is. A felföldi nép van olyan büszke mint a dwoon nép, jól összeakadtak, gyönyörûség nézni! Azt a vívódást pedig csak bátran tessék írni, hadd lám én is, ha elkezdted, abba ne hagyd!
No, egyrészt szemeket odavetni, mit írtam a kalandhoz, másrészt ezzel csak óvatosan... Ne a kalandhoz írkáljátok a személyes megjegyzéseket, arra ott a privát üzenet!
Kedves Castor barátom az Sr-es csetepatéra nem tekintettel, n incs kedved egy két megahtó üzenet irni nekünk, RT-be, már bocvs hogy így bele kérdezek, dezekete a toborzásos részeket úgy csípem.