Már megint záróra, mire ide értem, ez így nem igazság.
Hakea: A mandulamûtétre hideg sör ajánlott utókezelésként
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Amindenit, a frászt hozzátok rám, aszittem egyedül vagyok, erre elõugrálnak páran Legalább lettek ivócimborák, Ki mit iszik, a vendégeim vagytok
"Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi? S a görcsös ököl, a keserû könny daca, amikor pokoli sorakozót ver a Bosszú, s erényeink õt rohannak követni? Óh, jóság angyala, tudod, a gyûlölet mi?"
Ugye-ugye... az alacsony növés elõnye, hogy nehezen veszik észre
Ha már megkérdezted mit is iszom.... no nézzük csak.... mivel ma már nem szándékszom vezetni lehet alkoholos... szóval amiben ez az alkotóelem megvan, jöhet bátran
Nem tudom harmadik barátunk mennyire ér rá, de én emelem poharamat a késõi sunyi vendégek jó szórakozására
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
A golan fennsíkon egy izraeli tank üldöz egy arab katonát. A katona már nem bírja tovább a futást és megáll. Szembefordul a tankkal és Jalla-jalla felkiáltással ráüríti a gépkarabélya egész tárát. Mikor kifogy a gépfegyver, a tank megáll. A bukófedél felnyílik és az izraeli katona kimászik kezében csomó gépfegyverlõszerrel és megszólal. - na mennyiért vennéd meg?
"Új faj az ember, sok baj van vele
Ráordítok egyet, kiomlik a bele."
-Hát akkor egészségünkre, isten-isten (kinek melyik tetszik )
A magasba emeli söröskorsáját, majd lefújja a habot a padlóra, és nagyot iszik belõle, miután a cimborák itala is megérkezik, és koccintott velük.
*Miután megérkezett a felesben összeöntött kóla és cherry.... majd a vicc elhangzik, kicsit furcsán görnyed két rétbe...* - Haver ezt nem kellett volna ennyi kecsap megzabálása után... Inkább megyek, s éjszakára kibérelek más helységet, mielõtt még ide.... khm....
Na ... Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!
S ha elõbb nem is, de pénteken visszatérek... (remélhetõleg)
Emberi törvény kibírni mindent S menni mindig tovább, Még akkor is ha nem élnek már benned Remények és csodák.
Ha nem tûnt volna fel, én napi EGY reagot kértem/ígértem és ezt tartottam is.
Igaz ugyan, hogy az utóbbi naponban a magam részérõl elõfordult, hogy naponta több reagot is kaptatok mert ilyen rendes gyerek vagyok, de ezt azért ne vasaljátok be rajtam állandóan, mert a túlmunka erõsen kedvfüggõ.
A napi egy reag biztos, de a látszámfelettiket azért ne követeljétek már ki. Ráadásul úgy reagolok, hogyí mindenkinek írok akkor már valamit. Szegény Garcia, aki kényelmesebb stílusban játszik (nem bántalak most) majd nemgyõzi visszakapargatni a rá vonatkozó részt, mert a szemét KM egy szófosó, grafomán ürge. Hadd várjak már egy kicsit, míg Garcia is ír valamit, mert kissé hanyagolva van.
Úgy szeretem mikor korán nyilik a taverna Csak tudnám,hogy a pultos hogy birja
Castor:
könyv olvasásban asszem én tartom a rekordot...lassan már másfél éve nálam van ahver egyik köynve és még mindig csak a felénél járok... olykor kissé idõhiányban szenvedek
Navar:
Ne aggodj ti mentek elõre warba én meg hátul vmelyik kocsmában elleszek
Aki rosszfiú lesz, kap tõlem egy beöntést Vannak még fenyegetések a tarsolyomba, de ne akarjátok kihúzni belõlem rosszalkodással. Castor ír, ha kedve van, no. Egyébként némely reag hosza igencsak megdöbbentõ volt, s a fent nevezett kórok némelyike megfordult a fejemben Schinter, te meg csak szeretnéd, szeretnéd, egyelõre maradj meg ebben az áldott békés hitben...
Tudom nem itt a helye, de nekem csak szabad Azért bátorkodtam írni, mivel elég sok pesti emberke van tagjaink között. Ha tudtok segíteni kérlek dobjatok meg egy privivel
Albérletet keresnék. Különálló, bútorozott szobát. Tv, internet nem létszükséges. Össz-vissz 30.000-ért rezsivel. Ja és még egy fontos dolog, fõbérlõs nem érdekel. Nem tartózkodom sokat otthon, nem dohányzom, stabil állásom van. Szal anyagiak biztosítottak.
Ha van ismerõsötök, aki ilyesmi feltételek mellett bérlõt keresne kérlek szóljatok. Köszi!
Amúgy most, fél hetes késéssel esik le nekem, hogy az oldalon igen sok ám a sportember! Edzések ezerrel, mikor szóba került, hogy uram bocsá, valakinek rendeznie kell életét a RT kezdése alkalmával Már kapásból 3 fõt tudnék felsorolni, akinek a heti programban sporttevékenység is szerepel!